• Populair
 • Loopt vandaag af
 • 1e keer aangeboden
 • Vanaf 1 euro
 • Vandaag geplaatst
 • Laatste kans
 • Alleen aftersale
Deutsch
English
Français
Harry van Gestel (1953)
 1. Home
 2. >
 3. Kunstenaars
 4. >
 5. Harry van Gestel

Harry van Gestel (1953)

Kunstenaar

Harry van Gestel (born 12 May 1953) is a Dutch artist and painter living and working in Amsterdam, Netherlands. Throughout his oeuvre Harry van Gestel has created artworks ranging from sculptures to oil paintings. The artist is most known for his large abstract works, which range from 2 x 2 meters up to 3 x 6 meters large. Van Gestel has lived and created his work around the globe from Taiwan, Europe, United States, and South America. Now he resides back in Amsterdam with his gallery and studio in the city centre.

Aangeboden items
1
Verkochte items
3
Nationaliteit
Nederlands
Links
Favoriet
FA. (5 x Favoriet)
filters
1 aangeboden items van deze kunstenaar
*list
grid
big-grid

Aftersale items

Onderstaande items zijn mogelijk nog beschikbaar. U kunt eenmalig een bod uitbrengen in de aftersale.
Aftersale
Harry van Gestel - Boekwerk met handgeschreven uitgebreide opdracht, 2006 - incl. CD kopen? Bied vanaf 50!
Harry van Gestel - Boekwerk met handgeschreven uitgebreide opdracht, 2006 - incl. CD

Bijzondere Uitgaves

Geplaatst doorMiles

Eindtijd16-01-2022 om 10:00

Jaartal2006
TechniekGesigneerd boek
Afmetingen31 cm x 23 cm (h x b)
GesigneerdHandgesigneerd

Kunst kopen van Harry van Gestel

Wilt u graag een kunstwerk kopen van Harry van Gestel? Bekijk dan het actuele veilingaanbod en bied mee op mooie en unieke kunstwerken van Harry van Gestel. Betaalbare en exclusieve kunst kopen van Harry van Gestel en andere erkende kunstenaars is leuk, toegankelijk én binnen handbereik via Kunstveiling. Ontdek nu alle kunstwerken van Harry van Gestel te koop bij Kunstveiling en bemachtig uw eigen Harry van Gestel!

Volg het aanbod kunst van Harry van Gestel te koop

Wilt u op de hoogte gehouden worden van nieuw aanbod van Harry van Gestel te koop? Via uw persoonlijke Kunstveiling account kunt u Harry van Gestel instellen als uw favoriete kunstenaar. Wanneer er nieuwe Harry van Gestel kunstwerken in de veiling worden geplaatst, ontvangt u hierover per e-mail bericht. Daarnaast kunt u alle kunstwerken van uw favoriete kunstenaars eenvoudig bekijken via uw persoonlijke account. Op die manier loopt u nooit meer een nieuw item in de veiling mis en koopt u gemakkelijk kunst van Harry van Gestel!

Bekijk bijvoorbeeld ook eens het aanbod kunstwerken van Karel Appel, Anton Heyboer en Klaas Gubbels in de veiling.

Waarom via Kunstveiling kunst van Harry van Gestel kopen?

Via Kunstveiling koopt u unieke kunstwerken van Harry van Gestel en andere erkende kunstenaars tegen veilingprijzen. Kunst kopen van Harry van Gestel via Kunstveiling is toegankelijk, transparant en laagdrempelig. Dagelijks worden vele nieuwe kunstwerken in de veiling geplaatst, van moderne schilderijen tot oude prenten en van sculpturen tot design en sieraden. U stemt het aanbod gemakkelijk op uw eigen wensen af en wordt automatisch in contact gebracht met de verkoper als u na afloop van de veiling de hoogste bieder bent. U betaalt bij Kunstveiling slechts 15% veilingkosten over de hamerprijs. Dit wordt bij het uitbrengen van een bod al aangegeven, zodat u achteraf nooit voor verrassingen komt te staan.

Bovendien kunt u via Kunstveiling ook zelf kunst van Harry van Gestel of andere erkende kunstenaars verkopen. Meer over het verkopen van kunst leest u op de pagina Kunst Verkopen.

Hoe breng ik een bod uit op een kunstwerk van Harry van Gestel?

Kunst kopen van Harry van Gestel begint bij het plaatsen van een bod. Om een bod uit te brengen op een kunstwerk van Harry van Gestel, heeft u account bij Kunstveiling nodig. Hier maakt u gemakkelijk een account aan. Bij alle items in de veiling treft u detailgegevens van het kunstwerk, een openingsbod en een aflooptijd. Tot deze tijd kunt u een bod uitbrengen op het kunstwerk van Harry van Gestel. Om meer kans te maken om de Harry van Gestel te bemachtigen, kunt u een autobod instellen. Bent u de winnende bieder? Dan neemt de verkoper contact met u op. Is het kunstwerk helaas aan u voorbijgegaan? Bekijk dan het actuele aanbod met alle andere kunst van Harry van Gestel! Let op: lees voordat u kunst gaat kopen of verkopen via Kunstveiling de veilingregels goed door.

Nog geen account?
Door een gratis account aan te maken kunt u bieden op {{numberOfItems}} items of zelf een item in de veiling plaatsen.