Heinz Falke (1930-2012)
  1. Home
  2. >
  3. Kunstenaars
  4. >
  5. Heinz Falke
Heinz Falke (1930-2012)

Heinz Falke (1930-2012)

Kunstenaar

Heinz FALKE (Groningen 1930 - Oss 2012)

Aangeboden items
1
Verkochte items
19
Nationaliteit
Nederlands Nederlands  
Links
Favoriet
FA. (5 x Favoriet)
filters
Heinz Falke - poppenkast kopen? Bied vanaf 45!
Heinz Falke (1930) poppenkast
TechniekZeefdruk
Afmetingen54 cm x 36 cm (h x b)
GesigneerdHandgesigneerd
DragerPapier
Openingsbod
€ 45
Bied mee Bied mee
FA. (2)

Kunst kopen van Heinz Falke

Wilt u graag een kunstwerk kopen van Heinz Falke? Bekijk dan het actuele veilingaanbod en bied mee op mooie en unieke kunstwerken van Heinz Falke. Betaalbare en exclusieve kunst kopen van Heinz Falke en andere erkende kunstenaars is leuk, toegankelijk én binnen handbereik via Kunstveiling. Ontdek nu alle kunstwerken van Heinz Falke te koop bij Kunstveiling en bemachtig uw eigen Heinz Falke!

Volg het aanbod kunst van Heinz Falke te koop

Wilt u op de hoogte gehouden worden van nieuw aanbod van Heinz Falke te koop? Via uw persoonlijke Kunstveiling account kunt u Heinz Falke instellen als uw favoriete kunstenaar. Wanneer er nieuwe Heinz Falke kunstwerken in de veiling worden geplaatst, ontvangt u hierover per e-mail bericht. Daarnaast kunt u alle kunstwerken van uw favoriete kunstenaars eenvoudig bekijken via uw persoonlijke account. Op die manier loopt u nooit meer een nieuw item in de veiling mis en koopt u gemakkelijk kunst van Heinz Falke!

Bekijk bijvoorbeeld ook eens het aanbod kunstwerken van Karel Appel, Anton Heyboer en Klaas Gubbels in de veiling.

Waarom via Kunstveiling kunst van Heinz Falke kopen?

Via Kunstveiling koopt u unieke kunstwerken van Heinz Falke en andere erkende kunstenaars tegen veilingprijzen. Kunst kopen van Heinz Falke via Kunstveiling is toegankelijk, transparant en laagdrempelig. Dagelijks worden vele nieuwe kunstwerken in de veiling geplaatst, van moderne schilderijen tot oude prenten en van sculpturen tot design en sieraden. U stemt het aanbod gemakkelijk op uw eigen wensen af en wordt automatisch in contact gebracht met de verkoper als u na afloop van de veiling de hoogste bieder bent. U betaalt bij Kunstveiling slechts 15% veilingkosten over de hamerprijs. Dit wordt bij het uitbrengen van een bod al aangegeven, zodat u achteraf nooit voor verrassingen komt te staan.

Bovendien kunt u via Kunstveiling ook zelf kunst van Heinz Falke of andere erkende kunstenaars verkopen. Meer over het verkopen van kunst leest u op de pagina Kunst Verkopen.

Hoe breng ik een bod uit op een kunstwerk van Heinz Falke?

Kunst kopen van Heinz Falke begint bij het plaatsen van een bod. Om een bod uit te brengen op een kunstwerk van Heinz Falke, heeft u account bij Kunstveiling nodig. Hier maakt u gemakkelijk een account aan. Bij alle items in de veiling treft u detailgegevens van het kunstwerk, een openingsbod en een aflooptijd. Tot deze tijd kunt u een bod uitbrengen op het kunstwerk van Heinz Falke. Om meer kans te maken om de Heinz Falke te bemachtigen, kunt u een autobod instellen. Bent u de winnende bieder? Dan neemt de verkoper contact met u op. Is het kunstwerk helaas aan u voorbijgegaan? Bekijk dan het actuele aanbod met alle andere kunst van Heinz Falke! Let op: lees voordat u kunst gaat kopen of verkopen via Kunstveiling de veilingregels goed door.

Nog geen account?
Door een gratis account aan te maken kunt u bieden op {{numberOfItems}} items of zelf een item in de veiling plaatsen.