Hen Euverman (1918-1994)
  1. Home
  2. >
  3. Kunstenaars
  4. >
  5. Hen Euverman
Hen Euverman (1918-1994)

Hen Euverman (1918-1994)

Kunstenaar

Hen(ny) Euverman (Enschede 1918 - Eindhoven 1994)Aquarellist, grafisch ontwerper, illustrator, tekenaar. Hoewel hij in Twente is geboren wordt Hen Euverman toch vooral als Brabantse kunstenaar gezien. Opgeleid aan de kunstacademie in Enschede maar het grootste gedeelte van zijn leven in en rond Eindhoven gewoond. Hij schilderde vooral veel stads-, dorpsgezichten en landschappen maar deed ook portretten.

Aangeboden items
3
Verkochte items
80
Nationaliteit
Nederlands Nederlands  
Links
Favoriet
filters
Hen Euverman - Frankrijk, aquarel kopen? Bied vanaf 35!
Hen Euverman (1918-1994) Nederlands Frankrijk, aquarel
TechniekAquarel
Afmetingen57 x 76 cm (h x b)
GesigneerdHandgesigneerd
DragerPapier
Openingsbod
€ 35
Bied mee Bied mee
Hen Euverman - Tuintafereel kopen? Bied vanaf 50!
Hen Euverman (1918-1994) Nederlands Tuintafereel
TechniekAquarel
Afmetingen52 x 42 cm (h x b)
GesigneerdHandgesigneerd
DragerPapier
IngelijstIngelijst
Openingsbod
€ 50
Bied mee Bied mee
Hen Euverman - Bouquet veldbloemen. kopen? Bied vanaf 65!
Hen Euverman (1918-1994) Nederlands Bouquet veldbloemen.
TechniekAquarel
Afmetingen50 x 65 cm (h x b)
GesigneerdHandgesigneerd
DragerPapier
IngelijstIngelijst
Openingsbod
€ 65
Bied mee Bied mee

Kunst kopen van Hen Euverman

Wilt u graag een kunstwerk kopen van Hen Euverman? Bekijk dan het actuele veilingaanbod en bied mee op mooie en unieke kunstwerken van Hen Euverman. Betaalbare en exclusieve kunst kopen van Hen Euverman en andere erkende kunstenaars is leuk, toegankelijk én binnen handbereik via Kunstveiling. Ontdek nu alle kunstwerken van Hen Euverman te koop bij Kunstveiling en bemachtig uw eigen Hen Euverman!

Volg het aanbod kunst van Hen Euverman te koop

Wilt u op de hoogte gehouden worden van nieuw aanbod van Hen Euverman te koop? Via uw persoonlijke Kunstveiling account kunt u Hen Euverman instellen als uw favoriete kunstenaar. Wanneer er nieuwe Hen Euverman kunstwerken in de veiling worden geplaatst, ontvangt u hierover per e-mail bericht. Daarnaast kunt u alle kunstwerken van uw favoriete kunstenaars eenvoudig bekijken via uw persoonlijke account. Op die manier loopt u nooit meer een nieuw item in de veiling mis en koopt u gemakkelijk kunst van Hen Euverman!

Bekijk bijvoorbeeld ook eens het aanbod kunstwerken van Karel Appel, Anton Heyboer en Klaas Gubbels in de veiling.

Waarom via Kunstveiling kunst van Hen Euverman kopen?

Via Kunstveiling koopt u unieke kunstwerken van Hen Euverman en andere erkende kunstenaars tegen veilingprijzen. Kunst kopen van Hen Euverman via Kunstveiling is toegankelijk, transparant en laagdrempelig. Dagelijks worden vele nieuwe kunstwerken in de veiling geplaatst, van moderne schilderijen tot oude prenten en van sculpturen tot design en sieraden. U stemt het aanbod gemakkelijk op uw eigen wensen af en wordt automatisch in contact gebracht met de verkoper als u na afloop van de veiling de hoogste bieder bent. U betaalt bij Kunstveiling slechts 15% veilingkosten over de hamerprijs. Dit wordt bij het uitbrengen van een bod al aangegeven, zodat u achteraf nooit voor verrassingen komt te staan.

Bovendien kunt u via Kunstveiling ook zelf kunst van Hen Euverman of andere erkende kunstenaars verkopen. Meer over het verkopen van kunst leest u op de pagina Kunst Verkopen.

Hoe breng ik een bod uit op een kunstwerk van Hen Euverman?

Kunst kopen van Hen Euverman begint bij het plaatsen van een bod. Om een bod uit te brengen op een kunstwerk van Hen Euverman, heeft u account bij Kunstveiling nodig. Hier maakt u gemakkelijk een account aan. Bij alle items in de veiling treft u detailgegevens van het kunstwerk, een openingsbod en een aflooptijd. Tot deze tijd kunt u een bod uitbrengen op het kunstwerk van Hen Euverman. Om meer kans te maken om de Hen Euverman te bemachtigen, kunt u een autobod instellen. Bent u de winnende bieder? Dan neemt de verkoper contact met u op. Is het kunstwerk helaas aan u voorbijgegaan? Bekijk dan het actuele aanbod met alle andere kunst van Hen Euverman! Let op: lees voordat u kunst gaat kopen of verkopen via Kunstveiling de veilingregels goed door.