Henk Eikenaar (1945)
  1. Home
  2. >
  3. Kunstenaars
  4. >
  5. Henk Eikenaar
Henk Eikenaar (1945)

Henk Eikenaar (1945)

Kunstenaar

Henk Eikenaar (Empel, 1945), woont en werkt te Riel.

Aangeboden items
0
Verkochte items
14
Nationaliteit
Nederlands Nederlands  
Links
Favoriet
De gekozen filters geven op dit moment geen resultaat. U kunt andere filters proberen terug naar ons gehele aanbod.

Momenteel worden er helaas geen items van Henk Eikenaar (1945) aangeboden. Bekijk ons huidige veilingaanbod.

Er zijn 14 items van Henk Eikenaar (1945) verkocht in het verleden. Wilt u op de hoogte blijven? Stel dan een e-mail alert in!

Wilt u zelf een item van deze kunstenaar in de veiling plaatsen? Dat kan en is zeer eenvoudig. Maak hier een account aan en plaats het in de veiling.


Ontdek Kunstveiling


Kunst kopen van Henk Eikenaar

Wilt u graag een kunstwerk kopen van Henk Eikenaar? Bekijk dan het actuele veilingaanbod en bied mee op mooie en unieke kunstwerken van Henk Eikenaar. Betaalbare en exclusieve kunst kopen van Henk Eikenaar en andere erkende kunstenaars is leuk, toegankelijk én binnen handbereik via Kunstveiling. Ontdek nu alle kunstwerken van Henk Eikenaar te koop bij Kunstveiling en bemachtig uw eigen Henk Eikenaar!

Volg het aanbod kunst van Henk Eikenaar te koop

Wilt u op de hoogte gehouden worden van nieuw aanbod van Henk Eikenaar te koop? Via uw persoonlijke Kunstveiling account kunt u Henk Eikenaar instellen als uw favoriete kunstenaar. Wanneer er nieuwe Henk Eikenaar kunstwerken in de veiling worden geplaatst, ontvangt u hierover per e-mail bericht. Daarnaast kunt u alle kunstwerken van uw favoriete kunstenaars eenvoudig bekijken via uw persoonlijke account. Op die manier loopt u nooit meer een nieuw item in de veiling mis en koopt u gemakkelijk kunst van Henk Eikenaar!

Bekijk bijvoorbeeld ook eens het aanbod kunstwerken van Karel Appel, Anton Heyboer en Klaas Gubbels in de veiling.

Waarom via Kunstveiling kunst van Henk Eikenaar kopen?

Via Kunstveiling koopt u unieke kunstwerken van Henk Eikenaar en andere erkende kunstenaars tegen veilingprijzen. Kunst kopen van Henk Eikenaar via Kunstveiling is toegankelijk, transparant en laagdrempelig. Dagelijks worden vele nieuwe kunstwerken in de veiling geplaatst, van moderne schilderijen tot oude prenten en van sculpturen tot design en sieraden. U stemt het aanbod gemakkelijk op uw eigen wensen af en wordt automatisch in contact gebracht met de verkoper als u na afloop van de veiling de hoogste bieder bent. U betaalt bij Kunstveiling slechts 15% veilingkosten over de hamerprijs. Dit wordt bij het uitbrengen van een bod al aangegeven, zodat u achteraf nooit voor verrassingen komt te staan.

Bovendien kunt u via Kunstveiling ook zelf kunst van Henk Eikenaar of andere erkende kunstenaars verkopen. Meer over het verkopen van kunst leest u op de pagina Kunst Verkopen.

Hoe breng ik een bod uit op een kunstwerk van Henk Eikenaar?

Kunst kopen van Henk Eikenaar begint bij het plaatsen van een bod. Om een bod uit te brengen op een kunstwerk van Henk Eikenaar, heeft u account bij Kunstveiling nodig. Hier maakt u gemakkelijk een account aan. Bij alle items in de veiling treft u detailgegevens van het kunstwerk, een openingsbod en een aflooptijd. Tot deze tijd kunt u een bod uitbrengen op het kunstwerk van Henk Eikenaar. Om meer kans te maken om de Henk Eikenaar te bemachtigen, kunt u een autobod instellen. Bent u de winnende bieder? Dan neemt de verkoper contact met u op. Is het kunstwerk helaas aan u voorbijgegaan? Bekijk dan het actuele aanbod met alle andere kunst van Henk Eikenaar! Let op: lees voordat u kunst gaat kopen of verkopen via Kunstveiling de veilingregels goed door.