Henri Joseph Pauwels (1903-1983)
  1. Home
  2. >
  3. Kunstenaars
  4. >
  5. Henri Joseph Pauwels
Henri Joseph Pauwels (1903-1983)

Henri Joseph Pauwels (1903-1983)

Kunstschilder

Henri Joseph PAUWELS (Haasdonk 1903 - Beveren-Waas 1983)

Aangeboden items
3
Verkochte items
23
Nationaliteit
Belgisch Belgisch  
Links
Favoriet
filters
Henri Joseph Pauwels - Hoeve kopen? Bied vanaf 190!
Henri Joseph Pauwels (1903-1983) Belgisch Hoeve
TechniekOlieverf
Afmetingen78 x 90 cm (h x b)
GesigneerdHandgesigneerd
DragerCanvas (Doek)
IngelijstIngelijst
Openingsbod
€ 190
Bied mee Bied mee
Henri Joseph Pauwels - Anemonen in vaas kopen? Bied vanaf 200!
Henri Joseph Pauwels (1903-1983) Belgisch Anemonen in vaas
TechniekOlieverf
Afmetingen67 x 57 cm (h x b)
GesigneerdHandgesigneerd
DragerPaneel
IngelijstIngelijst
Openingsbod
€ 200
Bied mee Bied mee
Henri Joseph Pauwels - Boederij met landschap kopen? Bied vanaf 175!
Henri Joseph Pauwels (1903-1983) Belgisch Boederij met landschap
TechniekOlieverf
Afmetingen41 x 50 cm (h x b)
GesigneerdHandgesigneerd
DragerPaneel
IngelijstIngelijst
Openingsbod
€ 175
Bied mee Bied mee

Kunst kopen van Henri Joseph Pauwels

Wilt u graag een kunstwerk kopen van Henri Joseph Pauwels? Bekijk dan het actuele veilingaanbod en bied mee op mooie en unieke kunstwerken van Henri Joseph Pauwels. Betaalbare en exclusieve kunst kopen van Henri Joseph Pauwels en andere erkende kunstenaars is leuk, toegankelijk én binnen handbereik via Kunstveiling. Ontdek nu alle kunstwerken van Henri Joseph Pauwels te koop bij Kunstveiling en bemachtig uw eigen Henri Joseph Pauwels!

Volg het aanbod kunst van Henri Joseph Pauwels te koop

Wilt u op de hoogte gehouden worden van nieuw aanbod van Henri Joseph Pauwels te koop? Via uw persoonlijke Kunstveiling account kunt u Henri Joseph Pauwels instellen als uw favoriete kunstenaar. Wanneer er nieuwe Henri Joseph Pauwels kunstwerken in de veiling worden geplaatst, ontvangt u hierover per e-mail bericht. Daarnaast kunt u alle kunstwerken van uw favoriete kunstenaars eenvoudig bekijken via uw persoonlijke account. Op die manier loopt u nooit meer een nieuw item in de veiling mis en koopt u gemakkelijk kunst van Henri Joseph Pauwels!

Bekijk bijvoorbeeld ook eens het aanbod kunstwerken van Karel Appel, Anton Heyboer en Klaas Gubbels in de veiling.

Waarom via Kunstveiling kunst van Henri Joseph Pauwels kopen?

Via Kunstveiling koopt u unieke kunstwerken van Henri Joseph Pauwels en andere erkende kunstenaars tegen veilingprijzen. Kunst kopen van Henri Joseph Pauwels via Kunstveiling is toegankelijk, transparant en laagdrempelig. Dagelijks worden vele nieuwe kunstwerken in de veiling geplaatst, van moderne schilderijen tot oude prenten en van sculpturen tot design en sieraden. U stemt het aanbod gemakkelijk op uw eigen wensen af en wordt automatisch in contact gebracht met de verkoper als u na afloop van de veiling de hoogste bieder bent. U betaalt bij Kunstveiling slechts 15% veilingkosten over de hamerprijs. Dit wordt bij het uitbrengen van een bod al aangegeven, zodat u achteraf nooit voor verrassingen komt te staan.

Bovendien kunt u via Kunstveiling ook zelf kunst van Henri Joseph Pauwels of andere erkende kunstenaars verkopen. Meer over het verkopen van kunst leest u op de pagina Kunst Verkopen.

Hoe breng ik een bod uit op een kunstwerk van Henri Joseph Pauwels?

Kunst kopen van Henri Joseph Pauwels begint bij het plaatsen van een bod. Om een bod uit te brengen op een kunstwerk van Henri Joseph Pauwels, heeft u account bij Kunstveiling nodig. Hier maakt u gemakkelijk een account aan. Bij alle items in de veiling treft u detailgegevens van het kunstwerk, een openingsbod en een aflooptijd. Tot deze tijd kunt u een bod uitbrengen op het kunstwerk van Henri Joseph Pauwels. Om meer kans te maken om de Henri Joseph Pauwels te bemachtigen, kunt u een autobod instellen. Bent u de winnende bieder? Dan neemt de verkoper contact met u op. Is het kunstwerk helaas aan u voorbijgegaan? Bekijk dan het actuele aanbod met alle andere kunst van Henri Joseph Pauwels! Let op: lees voordat u kunst gaat kopen of verkopen via Kunstveiling de veilingregels goed door.