Henry Thomas Alken (1785-1851)
  1. Home
  2. >
  3. Kunstenaars
  4. >
  5. Kunstenaar
  6. >
  7. Henry Thomas Alken
Henry Thomas Alken (1785-1851)

Henry Thomas Alken (1785-1851)

Henry Thomas ALKEN (1785 -1851)

Aangeboden items
2
Verkochte items
4
Nationaliteit
Engels Engels  
Links
Favoriet
filters
Henry Thomas Alken - N.S. d Gloria 1821 kopen? Bied vanaf 40!
Henry Thomas Alken (1785-1851) Engels N.S. d Gloria 1821
Techniek Overig
Afmetingen 26.5 x 32.5 cm (h x b)
Ingelijst Ingelijst
Openingsbod
€ 40
Bied mee Bied mee
Henry Thomas Alken - Hunting kopen? Bied vanaf 50!
Henry Thomas Alken (1785-1851) Engels Hunting
Techniek Ets/Aquatint
Afmetingen 25 x 65 cm (h x b)
Gesigneerd Ongesigneerd/Drukgesigneerd
Ingelijst Ingelijst
Openingsbod
€ 50
Bied mee Bied mee

Kunst kopen van Henry Thomas Alken

Wilt u graag een kunstwerk kopen van Henry Thomas Alken? Bekijk dan het actuele veilingaanbod en bied mee op mooie en unieke kunstwerken van Henry Thomas Alken. Betaalbare en exclusieve kunst kopen van Henry Thomas Alken en andere erkende kunstenaars is leuk, toegankelijk én binnen handbereik via Kunstveiling. Ontdek nu alle kunstwerken van Henry Thomas Alken te koop bij Kunstveiling en bemachtig uw eigen Henry Thomas Alken!

Volg het aanbod kunst van Henry Thomas Alken te koop

Wilt u op de hoogte gehouden worden van nieuw aanbod van Henry Thomas Alken te koop? Via uw persoonlijke Kunstveiling account kunt u Henry Thomas Alken instellen als uw favoriete kunstenaar. Wanneer er nieuwe Henry Thomas Alken kunstwerken in de veiling worden geplaatst, ontvangt u hierover per e-mail bericht. Daarnaast kunt u alle kunstwerken van uw favoriete kunstenaars eenvoudig bekijken via uw persoonlijke account. Op die manier loopt u nooit meer een nieuw item in de veiling mis en koopt u gemakkelijk kunst van Henry Thomas Alken!

Bekijk bijvoorbeeld ook eens het aanbod kunstwerken van Karel Appel, Anton Heyboer en Klaas Gubbels in de veiling.

Waarom via Kunstveiling kunst van Henry Thomas Alken kopen?

Via Kunstveiling koopt u unieke kunstwerken van Henry Thomas Alken en andere erkende kunstenaars tegen veilingprijzen. Kunst kopen van Henry Thomas Alken via Kunstveiling is toegankelijk, transparant en laagdrempelig. Dagelijks worden vele nieuwe kunstwerken in de veiling geplaatst, van moderne schilderijen tot oude prenten en van sculpturen tot design en sieraden. U stemt het aanbod gemakkelijk op uw eigen wensen af en wordt automatisch in contact gebracht met de verkoper als u na afloop van de veiling de hoogste bieder bent. U betaalt bij Kunstveiling slechts 15% veilingkosten over de hamerprijs. Dit wordt bij het uitbrengen van een bod al aangegeven, zodat u achteraf nooit voor verrassingen komt te staan.

Bovendien kunt u via Kunstveiling ook zelf kunst van Henry Thomas Alken of andere erkende kunstenaars verkopen. Meer over het verkopen van kunst leest u op de pagina Kunst Verkopen.

Hoe breng ik een bod uit op een kunstwerk van Henry Thomas Alken?

Kunst kopen van Henry Thomas Alken begint bij het plaatsen van een bod. Om een bod uit te brengen op een kunstwerk van Henry Thomas Alken, heeft u account bij Kunstveiling nodig. Hier maakt u gemakkelijk een account aan. Bij alle items in de veiling treft u detailgegevens van het kunstwerk, een openingsbod en een aflooptijd. Tot deze tijd kunt u een bod uitbrengen op het kunstwerk van Henry Thomas Alken. Om meer kans te maken om de Henry Thomas Alken te bemachtigen, kunt u een autobod instellen. Bent u de winnende bieder? Dan neemt de verkoper contact met u op. Is het kunstwerk helaas aan u voorbijgegaan? Bekijk dan het actuele aanbod met alle andere kunst van Henry Thomas Alken! Let op: lees voordat u kunst gaat kopen of verkopen via Kunstveiling de veilingregels goed door.