Horacio Sapere (1951)
  1. Home
  2. >
  3. Kunstenaars
  4. >
  5. Horacio Sapere
Horacio Sapere (1951)

Horacio Sapere (1951)

Kunstschilder

Horacio SAPERE (Buenos Aires 1951)

Aangeboden items
1
Verkochte items
11
Nationaliteit
Argentijns Argentijns  
Links
Favoriet
filters
Horacio Sapere - datos del visitant kopen? Bied vanaf 150!
Horacio Sapere (1951) Argentijns datos del visitant
TechniekOlieverf
Afmetingen97 x 77 cm (h x b)
GesigneerdHandgesigneerd
DragerCanvas (Doek)
Openingsbod
€ 150
Bied mee Bied mee

Kunst kopen van Horacio Sapere

Wilt u graag een kunstwerk kopen van Horacio Sapere? Bekijk dan het actuele veilingaanbod en bied mee op mooie en unieke kunstwerken van Horacio Sapere. Betaalbare en exclusieve kunst kopen van Horacio Sapere en andere erkende kunstenaars is leuk, toegankelijk én binnen handbereik via Kunstveiling. Ontdek nu alle kunstwerken van Horacio Sapere te koop bij Kunstveiling en bemachtig uw eigen Horacio Sapere!

Volg het aanbod kunst van Horacio Sapere te koop

Wilt u op de hoogte gehouden worden van nieuw aanbod van Horacio Sapere te koop? Via uw persoonlijke Kunstveiling account kunt u Horacio Sapere instellen als uw favoriete kunstenaar. Wanneer er nieuwe Horacio Sapere kunstwerken in de veiling worden geplaatst, ontvangt u hierover per e-mail bericht. Daarnaast kunt u alle kunstwerken van uw favoriete kunstenaars eenvoudig bekijken via uw persoonlijke account. Op die manier loopt u nooit meer een nieuw item in de veiling mis en koopt u gemakkelijk kunst van Horacio Sapere!

Bekijk bijvoorbeeld ook eens het aanbod kunstwerken van Karel Appel, Anton Heyboer en Klaas Gubbels in de veiling.

Waarom via Kunstveiling kunst van Horacio Sapere kopen?

Via Kunstveiling koopt u unieke kunstwerken van Horacio Sapere en andere erkende kunstenaars tegen veilingprijzen. Kunst kopen van Horacio Sapere via Kunstveiling is toegankelijk, transparant en laagdrempelig. Dagelijks worden vele nieuwe kunstwerken in de veiling geplaatst, van moderne schilderijen tot oude prenten en van sculpturen tot design en sieraden. U stemt het aanbod gemakkelijk op uw eigen wensen af en wordt automatisch in contact gebracht met de verkoper als u na afloop van de veiling de hoogste bieder bent. U betaalt bij Kunstveiling slechts 15% veilingkosten over de hamerprijs. Dit wordt bij het uitbrengen van een bod al aangegeven, zodat u achteraf nooit voor verrassingen komt te staan.

Bovendien kunt u via Kunstveiling ook zelf kunst van Horacio Sapere of andere erkende kunstenaars verkopen. Meer over het verkopen van kunst leest u op de pagina Kunst Verkopen.

Hoe breng ik een bod uit op een kunstwerk van Horacio Sapere?

Kunst kopen van Horacio Sapere begint bij het plaatsen van een bod. Om een bod uit te brengen op een kunstwerk van Horacio Sapere, heeft u account bij Kunstveiling nodig. Hier maakt u gemakkelijk een account aan. Bij alle items in de veiling treft u detailgegevens van het kunstwerk, een openingsbod en een aflooptijd. Tot deze tijd kunt u een bod uitbrengen op het kunstwerk van Horacio Sapere. Om meer kans te maken om de Horacio Sapere te bemachtigen, kunt u een autobod instellen. Bent u de winnende bieder? Dan neemt de verkoper contact met u op. Is het kunstwerk helaas aan u voorbijgegaan? Bekijk dan het actuele aanbod met alle andere kunst van Horacio Sapere! Let op: lees voordat u kunst gaat kopen of verkopen via Kunstveiling de veilingregels goed door.