• Populair
 • Loopt vandaag af
 • 1e keer aangeboden
 • Vanaf 1 euro
 • Vandaag geplaatst
 • Laatste kans
 • Alleen aftersale
Deutsch
English
Français
Ineke Calis (1946-2014)
 1. Home
 2. >
 3. Kunstenaars
 4. >
 5. Ineke Calis

Ineke Calis (1946-2014)

Kunstenaar

Ineke CALIS (1946 - 2014)

Aangeboden items
2
Verkochte items
52
Nationaliteit
Nederlands
Links
Favoriet
FA. (6 x Favoriet)
filters
2 aangeboden items van deze kunstenaar
*list
grid
big-grid
Ineke Calis - Zeefdruk, Zonder titel kopen? Bied vanaf 1!
Ineke Calis - Zeefdruk, Zonder titel

Grafiek na 1900

Geplaatst doorVeilingmeesterCollecties

Eindtijd22-05-2022 om 22:14

Jaartal1994
TechniekZeefdruk
Afmetingen30 cm x 84 cm (h x b)
GesigneerdHandgesigneerd
DragerPapier
IngelijstNiet Ingelijst
Ineke Calis - Compositie kopen? Bied vanaf 28!
Ineke Calis - Compositie

Grafiek na 1900

Geplaatst doorPrivateartcollector

Eindtijd28-05-2022 om 21:18

Jaartal1994
TechniekLitho
Afmetingen30 cm x 84 cm (h x b)
GesigneerdHandgesigneerd
DragerGeschept Papier
IngelijstNiet Ingelijst

Kunst kopen van Ineke Calis

Wilt u graag een kunstwerk kopen van Ineke Calis? Bekijk dan het actuele veilingaanbod en bied mee op mooie en unieke kunstwerken van Ineke Calis. Betaalbare en exclusieve kunst kopen van Ineke Calis en andere erkende kunstenaars is leuk, toegankelijk én binnen handbereik via Kunstveiling. Ontdek nu alle kunstwerken van Ineke Calis te koop bij Kunstveiling en bemachtig uw eigen Ineke Calis!

Volg het aanbod kunst van Ineke Calis te koop

Wilt u op de hoogte gehouden worden van nieuw aanbod van Ineke Calis te koop? Via uw persoonlijke Kunstveiling account kunt u Ineke Calis instellen als uw favoriete kunstenaar. Wanneer er nieuwe Ineke Calis kunstwerken in de veiling worden geplaatst, ontvangt u hierover per e-mail bericht. Daarnaast kunt u alle kunstwerken van uw favoriete kunstenaars eenvoudig bekijken via uw persoonlijke account. Op die manier loopt u nooit meer een nieuw item in de veiling mis en koopt u gemakkelijk kunst van Ineke Calis!

Bekijk bijvoorbeeld ook eens het aanbod kunstwerken van Karel Appel, Anton Heyboer en Klaas Gubbels in de veiling.

Waarom via Kunstveiling kunst van Ineke Calis kopen?

Via Kunstveiling koopt u unieke kunstwerken van Ineke Calis en andere erkende kunstenaars tegen veilingprijzen. Kunst kopen van Ineke Calis via Kunstveiling is toegankelijk, transparant en laagdrempelig. Dagelijks worden vele nieuwe kunstwerken in de veiling geplaatst, van moderne schilderijen tot oude prenten en van sculpturen tot design en sieraden. U stemt het aanbod gemakkelijk op uw eigen wensen af en wordt automatisch in contact gebracht met de verkoper als u na afloop van de veiling de hoogste bieder bent. U betaalt bij Kunstveiling slechts 15% veilingkosten over de hamerprijs. Dit wordt bij het uitbrengen van een bod al aangegeven, zodat u achteraf nooit voor verrassingen komt te staan.

Bovendien kunt u via Kunstveiling ook zelf kunst van Ineke Calis of andere erkende kunstenaars verkopen. Meer over het verkopen van kunst leest u op de pagina Kunst Verkopen.

Hoe breng ik een bod uit op een kunstwerk van Ineke Calis?

Kunst kopen van Ineke Calis begint bij het plaatsen van een bod. Om een bod uit te brengen op een kunstwerk van Ineke Calis, heeft u account bij Kunstveiling nodig. Hier maakt u gemakkelijk een account aan. Bij alle items in de veiling treft u detailgegevens van het kunstwerk, een openingsbod en een aflooptijd. Tot deze tijd kunt u een bod uitbrengen op het kunstwerk van Ineke Calis. Om meer kans te maken om de Ineke Calis te bemachtigen, kunt u een autobod instellen. Bent u de winnende bieder? Dan neemt de verkoper contact met u op. Is het kunstwerk helaas aan u voorbijgegaan? Bekijk dan het actuele aanbod met alle andere kunst van Ineke Calis! Let op: lees voordat u kunst gaat kopen of verkopen via Kunstveiling de veilingregels goed door.

Nog geen account?
Door een gratis account aan te maken kunt u bieden op {{numberOfItems}} items of zelf een item in de veiling plaatsen.