Ingrid Dingemans (1955-2002)
  1. Home
  2. >
  3. Kunstenaars
  4. >
  5. Kunstenaar
  6. >
  7. Ingrid Dingemans
Ingrid Dingemans (1955-2002)

Ingrid Dingemans (1955-2002)

Ingrid DINGEMANS (1955 - 2002)

Aangeboden items
2
Verkochte items
1
Nationaliteit
Nederlands Nederlands  
Links
Favoriet
filters
Ingrid Dingemans - Westduin I kopen? Bied vanaf 20!
Ingrid Dingemans (1955-2002) Nederlands Westduin I
Techniek Zeefdruk
Afmetingen 60.5 x 52.5 cm (h x b)
Gesigneerd Handgesigneerd
Drager Papier
Ingelijst Ingelijst
Openingsbod
€ 20
Bied mee Bied mee
Ingrid Dingemans - Zonder titel kopen? Bied vanaf 25!
Ingrid Dingemans (1955-2002) Nederlands Zonder titel
Techniek Acryl
Afmetingen 59 x 113 cm (h x b)
Gesigneerd Handgesigneerd
Drager Karton
Ingelijst Ingelijst
Openingsbod
€ 25
Bied mee Bied mee

Kunst kopen van Ingrid Dingemans

Wilt u graag een kunstwerk kopen van Ingrid Dingemans? Bekijk dan het actuele veilingaanbod en bied mee op mooie en unieke kunstwerken van Ingrid Dingemans. Betaalbare en exclusieve kunst kopen van Ingrid Dingemans en andere erkende kunstenaars is leuk, toegankelijk én binnen handbereik via Kunstveiling. Ontdek nu alle kunstwerken van Ingrid Dingemans te koop bij Kunstveiling en bemachtig uw eigen Ingrid Dingemans!

Volg het aanbod kunst van Ingrid Dingemans te koop

Wilt u op de hoogte gehouden worden van nieuw aanbod van Ingrid Dingemans te koop? Via uw persoonlijke Kunstveiling account kunt u Ingrid Dingemans instellen als uw favoriete kunstenaar. Wanneer er nieuwe Ingrid Dingemans kunstwerken in de veiling worden geplaatst, ontvangt u hierover per e-mail bericht. Daarnaast kunt u alle kunstwerken van uw favoriete kunstenaars eenvoudig bekijken via uw persoonlijke account. Op die manier loopt u nooit meer een nieuw item in de veiling mis en koopt u gemakkelijk kunst van Ingrid Dingemans!

Bekijk bijvoorbeeld ook eens het aanbod kunstwerken van Karel Appel, Anton Heyboer en Klaas Gubbels in de veiling.

Waarom via Kunstveiling kunst van Ingrid Dingemans kopen?

Via Kunstveiling koopt u unieke kunstwerken van Ingrid Dingemans en andere erkende kunstenaars tegen veilingprijzen. Kunst kopen van Ingrid Dingemans via Kunstveiling is toegankelijk, transparant en laagdrempelig. Dagelijks worden vele nieuwe kunstwerken in de veiling geplaatst, van moderne schilderijen tot oude prenten en van sculpturen tot design en sieraden. U stemt het aanbod gemakkelijk op uw eigen wensen af en wordt automatisch in contact gebracht met de verkoper als u na afloop van de veiling de hoogste bieder bent. U betaalt bij Kunstveiling slechts 15% veilingkosten over de hamerprijs. Dit wordt bij het uitbrengen van een bod al aangegeven, zodat u achteraf nooit voor verrassingen komt te staan.

Bovendien kunt u via Kunstveiling ook zelf kunst van Ingrid Dingemans of andere erkende kunstenaars verkopen. Meer over het verkopen van kunst leest u op de pagina Kunst Verkopen.

Hoe breng ik een bod uit op een kunstwerk van Ingrid Dingemans?

Kunst kopen van Ingrid Dingemans begint bij het plaatsen van een bod. Om een bod uit te brengen op een kunstwerk van Ingrid Dingemans, heeft u account bij Kunstveiling nodig. Hier maakt u gemakkelijk een account aan. Bij alle items in de veiling treft u detailgegevens van het kunstwerk, een openingsbod en een aflooptijd. Tot deze tijd kunt u een bod uitbrengen op het kunstwerk van Ingrid Dingemans. Om meer kans te maken om de Ingrid Dingemans te bemachtigen, kunt u een autobod instellen. Bent u de winnende bieder? Dan neemt de verkoper contact met u op. Is het kunstwerk helaas aan u voorbijgegaan? Bekijk dan het actuele aanbod met alle andere kunst van Ingrid Dingemans! Let op: lees voordat u kunst gaat kopen of verkopen via Kunstveiling de veilingregels goed door.