Inka Klinckhard (1922-2016)
  1. Home
  2. >
  3. Kunstenaars
  4. >
  5. Inka Klinckhard
Inka Klinckhard (1922-2016)

Inka Klinckhard (1922-2016)

Kunstenaar

Inka KLINCKHARD (Berlijn 1922 - Laren 2016)

Aangeboden items
3
Verkochte items
35
Nationaliteit
Nederlands Nederlands  
Links
Favoriet
filters
Inka Klinckhard - Keramische penning: De Herderin - 1975 kopen? Bied vanaf 55!
Inka Klinckhard (1922-2016) Nederlands Keramische penning: De Herderin - 1975
TechniekKeramiek
Afmetingen13 x 13 x 0.2 cm (h x b x d)
GesigneerdHandgesigneerd
Openingsbod
€ 55
Bied mee Bied mee
Inka Klinckhard - Circus figuren kopen? Bied vanaf 110!
Inka Klinckhard (1922-2016) Nederlands Circus figuren
TechniekBrons
Afmetingen8.1 x 8.1 x 0.5 cm (h x b x d)
GesigneerdHandgesigneerd
Openingsbod
€ 110
Bied mee Bied mee
Inka Klinckhard - Liefdespaar kopen? Bied vanaf 95!
Inka Klinckhard (1922-2016) Nederlands Liefdespaar
TechniekBrons
Afmetingen5.5 x 5.5 x 1.2 cm (h x b x d)
Openingsbod
€ 95
Bied mee Bied mee

Kunst kopen van Inka Klinckhard

Wilt u graag een kunstwerk kopen van Inka Klinckhard? Bekijk dan het actuele veilingaanbod en bied mee op mooie en unieke kunstwerken van Inka Klinckhard. Betaalbare en exclusieve kunst kopen van Inka Klinckhard en andere erkende kunstenaars is leuk, toegankelijk én binnen handbereik via Kunstveiling. Ontdek nu alle kunstwerken van Inka Klinckhard te koop bij Kunstveiling en bemachtig uw eigen Inka Klinckhard!

Volg het aanbod kunst van Inka Klinckhard te koop

Wilt u op de hoogte gehouden worden van nieuw aanbod van Inka Klinckhard te koop? Via uw persoonlijke Kunstveiling account kunt u Inka Klinckhard instellen als uw favoriete kunstenaar. Wanneer er nieuwe Inka Klinckhard kunstwerken in de veiling worden geplaatst, ontvangt u hierover per e-mail bericht. Daarnaast kunt u alle kunstwerken van uw favoriete kunstenaars eenvoudig bekijken via uw persoonlijke account. Op die manier loopt u nooit meer een nieuw item in de veiling mis en koopt u gemakkelijk kunst van Inka Klinckhard!

Bekijk bijvoorbeeld ook eens het aanbod kunstwerken van Karel Appel, Anton Heyboer en Klaas Gubbels in de veiling.

Waarom via Kunstveiling kunst van Inka Klinckhard kopen?

Via Kunstveiling koopt u unieke kunstwerken van Inka Klinckhard en andere erkende kunstenaars tegen veilingprijzen. Kunst kopen van Inka Klinckhard via Kunstveiling is toegankelijk, transparant en laagdrempelig. Dagelijks worden vele nieuwe kunstwerken in de veiling geplaatst, van moderne schilderijen tot oude prenten en van sculpturen tot design en sieraden. U stemt het aanbod gemakkelijk op uw eigen wensen af en wordt automatisch in contact gebracht met de verkoper als u na afloop van de veiling de hoogste bieder bent. U betaalt bij Kunstveiling slechts 15% veilingkosten over de hamerprijs. Dit wordt bij het uitbrengen van een bod al aangegeven, zodat u achteraf nooit voor verrassingen komt te staan.

Bovendien kunt u via Kunstveiling ook zelf kunst van Inka Klinckhard of andere erkende kunstenaars verkopen. Meer over het verkopen van kunst leest u op de pagina Kunst Verkopen.

Hoe breng ik een bod uit op een kunstwerk van Inka Klinckhard?

Kunst kopen van Inka Klinckhard begint bij het plaatsen van een bod. Om een bod uit te brengen op een kunstwerk van Inka Klinckhard, heeft u account bij Kunstveiling nodig. Hier maakt u gemakkelijk een account aan. Bij alle items in de veiling treft u detailgegevens van het kunstwerk, een openingsbod en een aflooptijd. Tot deze tijd kunt u een bod uitbrengen op het kunstwerk van Inka Klinckhard. Om meer kans te maken om de Inka Klinckhard te bemachtigen, kunt u een autobod instellen. Bent u de winnende bieder? Dan neemt de verkoper contact met u op. Is het kunstwerk helaas aan u voorbijgegaan? Bekijk dan het actuele aanbod met alle andere kunst van Inka Klinckhard! Let op: lees voordat u kunst gaat kopen of verkopen via Kunstveiling de veilingregels goed door.