Jaap ter Haar (1923-1998)
  1. Home
  2. >
  3. Kunstenaars
  4. >
  5. Kunstenaar
  6. >
  7. Jaap ter Haar
Jaap ter Haar (1923-1998)

Jaap ter Haar (1923-1998)

Jaap ter HAAR (Hilversum 1923 - Laren 1998)

Aangeboden items
1
Verkochte items
4
Nationaliteit
Nederlands Nederlands  
Links
Favoriet
filters
Jaap ter Haar - Het Witte Huis kopen? Bied vanaf 950!
Jaap ter Haar (1923-1998) Nederlands Het Witte Huis
TechniekOlieverf
Afmetingen34 x 44 cm (h x b)
DragerCanvas (Doek)
IngelijstIngelijst
Openingsbod
€ 950
Bied mee Bied mee

Kunst kopen van Jaap ter Haar

Wilt u graag een kunstwerk kopen van Jaap ter Haar? Bekijk dan het actuele veilingaanbod en bied mee op mooie en unieke kunstwerken van Jaap ter Haar. Betaalbare en exclusieve kunst kopen van Jaap ter Haar en andere erkende kunstenaars is leuk, toegankelijk én binnen handbereik via Kunstveiling. Ontdek nu alle kunstwerken van Jaap ter Haar te koop bij Kunstveiling en bemachtig uw eigen Jaap ter Haar!

Volg het aanbod kunst van Jaap ter Haar te koop

Wilt u op de hoogte gehouden worden van nieuw aanbod van Jaap ter Haar te koop? Via uw persoonlijke Kunstveiling account kunt u Jaap ter Haar instellen als uw favoriete kunstenaar. Wanneer er nieuwe Jaap ter Haar kunstwerken in de veiling worden geplaatst, ontvangt u hierover per e-mail bericht. Daarnaast kunt u alle kunstwerken van uw favoriete kunstenaars eenvoudig bekijken via uw persoonlijke account. Op die manier loopt u nooit meer een nieuw item in de veiling mis en koopt u gemakkelijk kunst van Jaap ter Haar!

Bekijk bijvoorbeeld ook eens het aanbod kunstwerken van Karel Appel, Anton Heyboer en Klaas Gubbels in de veiling.

Waarom via Kunstveiling kunst van Jaap ter Haar kopen?

Via Kunstveiling koopt u unieke kunstwerken van Jaap ter Haar en andere erkende kunstenaars tegen veilingprijzen. Kunst kopen van Jaap ter Haar via Kunstveiling is toegankelijk, transparant en laagdrempelig. Dagelijks worden vele nieuwe kunstwerken in de veiling geplaatst, van moderne schilderijen tot oude prenten en van sculpturen tot design en sieraden. U stemt het aanbod gemakkelijk op uw eigen wensen af en wordt automatisch in contact gebracht met de verkoper als u na afloop van de veiling de hoogste bieder bent. U betaalt bij Kunstveiling slechts 15% veilingkosten over de hamerprijs. Dit wordt bij het uitbrengen van een bod al aangegeven, zodat u achteraf nooit voor verrassingen komt te staan.

Bovendien kunt u via Kunstveiling ook zelf kunst van Jaap ter Haar of andere erkende kunstenaars verkopen. Meer over het verkopen van kunst leest u op de pagina Kunst Verkopen.

Hoe breng ik een bod uit op een kunstwerk van Jaap ter Haar?

Kunst kopen van Jaap ter Haar begint bij het plaatsen van een bod. Om een bod uit te brengen op een kunstwerk van Jaap ter Haar, heeft u account bij Kunstveiling nodig. Hier maakt u gemakkelijk een account aan. Bij alle items in de veiling treft u detailgegevens van het kunstwerk, een openingsbod en een aflooptijd. Tot deze tijd kunt u een bod uitbrengen op het kunstwerk van Jaap ter Haar. Om meer kans te maken om de Jaap ter Haar te bemachtigen, kunt u een autobod instellen. Bent u de winnende bieder? Dan neemt de verkoper contact met u op. Is het kunstwerk helaas aan u voorbijgegaan? Bekijk dan het actuele aanbod met alle andere kunst van Jaap ter Haar! Let op: lees voordat u kunst gaat kopen of verkopen via Kunstveiling de veilingregels goed door.