Jacques Decaux (1918)
  1. Home
  2. >
  3. Kunstenaars
  4. >
  5. Kunstenaar
  6. >
  7. Jacques Decaux
Jacques Decaux (1918)

Jacques Decaux (1918)

Jacques DECAUX (1918 Normandië)

Aangeboden items
2
Verkochte items
6
Nationaliteit
Frans Frans  
Links
Favoriet
filters
Jacques Decaux - Drie handgesigneerde zeefdrukken: Nature I-III kopen? Bied vanaf 24!
Jacques Decaux (1918) Frans Drie handgesigneerde zeefdrukken: Nature I-III
TechniekZeefdruk
Afmetingen15 x 14 cm (h x b)
GesigneerdHandgesigneerd
DragerPapier
Openingsbod
€ 24
Bied mee Bied mee
Jacques Decaux - Kalligraphie, 1972 kopen? Bied vanaf 90!
Jacques Decaux (1918) Frans Kalligraphie, 1972
TechniekZeefdruk
Afmetingen52 x 51 cm (h x b)
GesigneerdHandgesigneerd
DragerPapier
Openingsbod
€ 90
Bied mee Bied mee

Kunst kopen van Jacques Decaux

Wilt u graag een kunstwerk kopen van Jacques Decaux? Bekijk dan het actuele veilingaanbod en bied mee op mooie en unieke kunstwerken van Jacques Decaux. Betaalbare en exclusieve kunst kopen van Jacques Decaux en andere erkende kunstenaars is leuk, toegankelijk én binnen handbereik via Kunstveiling. Ontdek nu alle kunstwerken van Jacques Decaux te koop bij Kunstveiling en bemachtig uw eigen Jacques Decaux!

Volg het aanbod kunst van Jacques Decaux te koop

Wilt u op de hoogte gehouden worden van nieuw aanbod van Jacques Decaux te koop? Via uw persoonlijke Kunstveiling account kunt u Jacques Decaux instellen als uw favoriete kunstenaar. Wanneer er nieuwe Jacques Decaux kunstwerken in de veiling worden geplaatst, ontvangt u hierover per e-mail bericht. Daarnaast kunt u alle kunstwerken van uw favoriete kunstenaars eenvoudig bekijken via uw persoonlijke account. Op die manier loopt u nooit meer een nieuw item in de veiling mis en koopt u gemakkelijk kunst van Jacques Decaux!

Bekijk bijvoorbeeld ook eens het aanbod kunstwerken van Karel Appel, Anton Heyboer en Klaas Gubbels in de veiling.

Waarom via Kunstveiling kunst van Jacques Decaux kopen?

Via Kunstveiling koopt u unieke kunstwerken van Jacques Decaux en andere erkende kunstenaars tegen veilingprijzen. Kunst kopen van Jacques Decaux via Kunstveiling is toegankelijk, transparant en laagdrempelig. Dagelijks worden vele nieuwe kunstwerken in de veiling geplaatst, van moderne schilderijen tot oude prenten en van sculpturen tot design en sieraden. U stemt het aanbod gemakkelijk op uw eigen wensen af en wordt automatisch in contact gebracht met de verkoper als u na afloop van de veiling de hoogste bieder bent. U betaalt bij Kunstveiling slechts 15% veilingkosten over de hamerprijs. Dit wordt bij het uitbrengen van een bod al aangegeven, zodat u achteraf nooit voor verrassingen komt te staan.

Bovendien kunt u via Kunstveiling ook zelf kunst van Jacques Decaux of andere erkende kunstenaars verkopen. Meer over het verkopen van kunst leest u op de pagina Kunst Verkopen.

Hoe breng ik een bod uit op een kunstwerk van Jacques Decaux?

Kunst kopen van Jacques Decaux begint bij het plaatsen van een bod. Om een bod uit te brengen op een kunstwerk van Jacques Decaux, heeft u account bij Kunstveiling nodig. Hier maakt u gemakkelijk een account aan. Bij alle items in de veiling treft u detailgegevens van het kunstwerk, een openingsbod en een aflooptijd. Tot deze tijd kunt u een bod uitbrengen op het kunstwerk van Jacques Decaux. Om meer kans te maken om de Jacques Decaux te bemachtigen, kunt u een autobod instellen. Bent u de winnende bieder? Dan neemt de verkoper contact met u op. Is het kunstwerk helaas aan u voorbijgegaan? Bekijk dan het actuele aanbod met alle andere kunst van Jacques Decaux! Let op: lees voordat u kunst gaat kopen of verkopen via Kunstveiling de veilingregels goed door.