Jan Radersma (1948)
  1. Home
  2. >
  3. Kunstenaars
  4. >
  5. Jan Radersma
Jan Radersma (1948)

Jan Radersma (1948)

Kunstenaar

Jan RADERSMA (Java, 1948)

Aangeboden items
3
Verkochte items
63
Nationaliteit
Nederlands Nederlands  
Links
Favoriet
filters
Jan Radersma - Zonder titel kopen? Bied vanaf 30!
Jan Radersma (1948) Nederlands Zonder titel
TechniekMonotype
Afmetingen56 x 76 cm (h x b)
GesigneerdHandgesigneerd
DragerJapans Papier
Openingsbod
€ 30
Bied mee Bied mee
Jan Radersma - Abstracte compositie kopen? Bied vanaf 150!
Jan Radersma (1948) Nederlands Abstracte compositie
TechniekAcryl
Afmetingen69 x 54 cm (h x b)
GesigneerdHandgesigneerd
DragerBoard
IngelijstIngelijst
Openingsbod
€ 150
Bied mee Bied mee
Jan Radersma - Zonder titel kopen? Bied vanaf 99!
Jan Radersma (1948) Nederlands Zonder titel
TechniekAcryl
Afmetingen103 x 70 cm (h x b)
GesigneerdHandgesigneerd
DragerPaneel
IngelijstIngelijst
Openingsbod
€ 99
Bied mee Bied mee

Kunst kopen van Jan Radersma

Wilt u graag een kunstwerk kopen van Jan Radersma? Bekijk dan het actuele veilingaanbod en bied mee op mooie en unieke kunstwerken van Jan Radersma. Betaalbare en exclusieve kunst kopen van Jan Radersma en andere erkende kunstenaars is leuk, toegankelijk én binnen handbereik via Kunstveiling. Ontdek nu alle kunstwerken van Jan Radersma te koop bij Kunstveiling en bemachtig uw eigen Jan Radersma!

Volg het aanbod kunst van Jan Radersma te koop

Wilt u op de hoogte gehouden worden van nieuw aanbod van Jan Radersma te koop? Via uw persoonlijke Kunstveiling account kunt u Jan Radersma instellen als uw favoriete kunstenaar. Wanneer er nieuwe Jan Radersma kunstwerken in de veiling worden geplaatst, ontvangt u hierover per e-mail bericht. Daarnaast kunt u alle kunstwerken van uw favoriete kunstenaars eenvoudig bekijken via uw persoonlijke account. Op die manier loopt u nooit meer een nieuw item in de veiling mis en koopt u gemakkelijk kunst van Jan Radersma!

Bekijk bijvoorbeeld ook eens het aanbod kunstwerken van Karel Appel, Anton Heyboer en Klaas Gubbels in de veiling.

Waarom via Kunstveiling kunst van Jan Radersma kopen?

Via Kunstveiling koopt u unieke kunstwerken van Jan Radersma en andere erkende kunstenaars tegen veilingprijzen. Kunst kopen van Jan Radersma via Kunstveiling is toegankelijk, transparant en laagdrempelig. Dagelijks worden vele nieuwe kunstwerken in de veiling geplaatst, van moderne schilderijen tot oude prenten en van sculpturen tot design en sieraden. U stemt het aanbod gemakkelijk op uw eigen wensen af en wordt automatisch in contact gebracht met de verkoper als u na afloop van de veiling de hoogste bieder bent. U betaalt bij Kunstveiling slechts 15% veilingkosten over de hamerprijs. Dit wordt bij het uitbrengen van een bod al aangegeven, zodat u achteraf nooit voor verrassingen komt te staan.

Bovendien kunt u via Kunstveiling ook zelf kunst van Jan Radersma of andere erkende kunstenaars verkopen. Meer over het verkopen van kunst leest u op de pagina Kunst Verkopen.

Hoe breng ik een bod uit op een kunstwerk van Jan Radersma?

Kunst kopen van Jan Radersma begint bij het plaatsen van een bod. Om een bod uit te brengen op een kunstwerk van Jan Radersma, heeft u account bij Kunstveiling nodig. Hier maakt u gemakkelijk een account aan. Bij alle items in de veiling treft u detailgegevens van het kunstwerk, een openingsbod en een aflooptijd. Tot deze tijd kunt u een bod uitbrengen op het kunstwerk van Jan Radersma. Om meer kans te maken om de Jan Radersma te bemachtigen, kunt u een autobod instellen. Bent u de winnende bieder? Dan neemt de verkoper contact met u op. Is het kunstwerk helaas aan u voorbijgegaan? Bekijk dan het actuele aanbod met alle andere kunst van Jan Radersma! Let op: lees voordat u kunst gaat kopen of verkopen via Kunstveiling de veilingregels goed door.