Jan van Lokhorst (1954)
  1. Home
  2. >
  3. Kunstenaars
  4. >
  5. Jan van Lokhorst
Jan van Lokhorst (1954)

Jan van Lokhorst (1954)

Kunstenaar

Jan van Lokhorst biografie: Geboren 1954 te Middelharnis.

Volgde de "Hogeschool voor Beeldende Kunst" te Amsterdam (Rietveld Academie). Afgestudeerd (1981) aan de Academie voor Beeldende Vorming te Amsterdam.

Woont en werkt sinds 1981 te Gouda. Ontving in 1984 de tweejaarlijkse kunstprijs van de stad Gouda.

Exposeerde in diverse musea in Nederland, waaronder Museum Jan van der Togt in Amstelveen, waar het boek "Jan van Lokhorst, 20 jaar schilderen" werd gepresenteerd (2003). Daarnaast exposeert hij in galeries in binnen- en buitenland.

Diverse aansprekende werken in opdracht uitgevoerd. Ontwierp o.a. het kerkraam voor de Oostpoort in Gouda, en decoreerde een nieuw schip van Norfolkline. Van Lokhorst ontving opdrachten van de ministeries van Buitenlandse-, Economische- en Sociale Zaken.

Aangeboden items
2
Verkochte items
16
Nationaliteit
Nederlands Nederlands  
Links
Favoriet
FA. (40 x Favoriet)
filters
Jan van Lokhorst - Muzikanten kopen? Bied vanaf 1250!
Jan van Lokhorst (1954) Nederlands Muzikanten
TechniekOlieverf
Afmetingen65 cm x 85 cm (h x b)
GesigneerdHandgesigneerd
DragerCanvas (Doek)
IngelijstIngelijst
Openingsbod
€ 1.250
Bied mee Bied mee
FA. (3)
Jan van Lokhorst - Vissen kopen? Bied vanaf 1250!
Jan van Lokhorst (1954) Nederlands Vissen
TechniekOlieverf
Afmetingen75 cm x 95 cm (h x b)
GesigneerdHandgesigneerd
DragerCanvas (Doek)
IngelijstIngelijst
Openingsbod
€ 1.250
Bied mee Bied mee
FA. (3)

Kunst kopen van Jan van Lokhorst

Wilt u graag een kunstwerk kopen van Jan van Lokhorst? Bekijk dan het actuele veilingaanbod en bied mee op mooie en unieke kunstwerken van Jan van Lokhorst. Betaalbare en exclusieve kunst kopen van Jan van Lokhorst en andere erkende kunstenaars is leuk, toegankelijk én binnen handbereik via Kunstveiling. Ontdek nu alle kunstwerken van Jan van Lokhorst te koop bij Kunstveiling en bemachtig uw eigen Jan van Lokhorst!

Volg het aanbod kunst van Jan van Lokhorst te koop

Wilt u op de hoogte gehouden worden van nieuw aanbod van Jan van Lokhorst te koop? Via uw persoonlijke Kunstveiling account kunt u Jan van Lokhorst instellen als uw favoriete kunstenaar. Wanneer er nieuwe Jan van Lokhorst kunstwerken in de veiling worden geplaatst, ontvangt u hierover per e-mail bericht. Daarnaast kunt u alle kunstwerken van uw favoriete kunstenaars eenvoudig bekijken via uw persoonlijke account. Op die manier loopt u nooit meer een nieuw item in de veiling mis en koopt u gemakkelijk kunst van Jan van Lokhorst!

Bekijk bijvoorbeeld ook eens het aanbod kunstwerken van Karel Appel, Anton Heyboer en Klaas Gubbels in de veiling.

Waarom via Kunstveiling kunst van Jan van Lokhorst kopen?

Via Kunstveiling koopt u unieke kunstwerken van Jan van Lokhorst en andere erkende kunstenaars tegen veilingprijzen. Kunst kopen van Jan van Lokhorst via Kunstveiling is toegankelijk, transparant en laagdrempelig. Dagelijks worden vele nieuwe kunstwerken in de veiling geplaatst, van moderne schilderijen tot oude prenten en van sculpturen tot design en sieraden. U stemt het aanbod gemakkelijk op uw eigen wensen af en wordt automatisch in contact gebracht met de verkoper als u na afloop van de veiling de hoogste bieder bent. U betaalt bij Kunstveiling slechts 15% veilingkosten over de hamerprijs. Dit wordt bij het uitbrengen van een bod al aangegeven, zodat u achteraf nooit voor verrassingen komt te staan.

Bovendien kunt u via Kunstveiling ook zelf kunst van Jan van Lokhorst of andere erkende kunstenaars verkopen. Meer over het verkopen van kunst leest u op de pagina Kunst Verkopen.

Hoe breng ik een bod uit op een kunstwerk van Jan van Lokhorst?

Kunst kopen van Jan van Lokhorst begint bij het plaatsen van een bod. Om een bod uit te brengen op een kunstwerk van Jan van Lokhorst, heeft u account bij Kunstveiling nodig. Hier maakt u gemakkelijk een account aan. Bij alle items in de veiling treft u detailgegevens van het kunstwerk, een openingsbod en een aflooptijd. Tot deze tijd kunt u een bod uitbrengen op het kunstwerk van Jan van Lokhorst. Om meer kans te maken om de Jan van Lokhorst te bemachtigen, kunt u een autobod instellen. Bent u de winnende bieder? Dan neemt de verkoper contact met u op. Is het kunstwerk helaas aan u voorbijgegaan? Bekijk dan het actuele aanbod met alle andere kunst van Jan van Lokhorst! Let op: lees voordat u kunst gaat kopen of verkopen via Kunstveiling de veilingregels goed door.

Nog geen account?
Door een gratis account aan te maken kunt u bieden op {{numberOfItems}} items of zelf een item in de veiling plaatsen.