Jasper Banen (1962)
  1. Home
  2. >
  3. Kunstenaars
  4. >
  5. Jasper Banen
Jasper Banen (1962)

Jasper Banen (1962)

Kunstenaar

Jasper BANEN, geboren en werkzaam in Amsterdam. Stijl: “Modern Abstract”, kleurrijk en afwisselend figuratief en abstract. Geeft schilderlessen voor gevorderden, bijvoorbeeld leerlingen van de kunstacademie.Exposities: o.a. Galerie Kunst aan de Kade (Zaandam), Galerie Ravenstein (Haarlem) en Galerie Amsterdam. Werk van de kunstenaar is verkocht aan particulieren in Nederland en het buitenland (o.a. VS, Italië, China en Japan).

Aangeboden items
5
Verkochte items
66
Nationaliteit
Nederlands Nederlands  
Links
Favoriet
filters
Jasper Banen - Vier figuren kopen? Bied vanaf 195!
Jasper Banen (1962) Nederlands Vier figuren
TechniekAquarel
Afmetingen40 x 50 cm (h x b)
GesigneerdHandgesigneerd
DragerPapier
IngelijstIngelijst
Openingsbod
€ 195
Bied mee Bied mee
Jasper Banen - De ontmoeting kopen? Bied vanaf 235!
Jasper Banen (1962) Nederlands De ontmoeting
TechniekAcryl
Afmetingen73 x 53 cm (h x b)
GesigneerdHandgesigneerd
DragerCanvas (Doek)
IngelijstIngelijst
Openingsbod
€ 235
Bied mee Bied mee
Jasper Banen - Kamer kopen? Bied vanaf 325!
Jasper Banen (1962) Nederlands Kamer
TechniekOlieverf
Afmetingen61 x 70 cm (h x b)
GesigneerdHandgesigneerd
DragerPaneel
IngelijstIngelijst
Openingsbod
€ 325
Bied mee Bied mee
Jasper Banen - Figuur kopen? Bied vanaf 510!
Jasper Banen (1962) Nederlands Figuur
TechniekAcryl
Afmetingen100 x 80 cm (h x b)
GesigneerdHandgesigneerd
DragerCanvas (Doek)
IngelijstOp Spieraam
Openingsbod
€ 510
Bied mee Bied mee

Kunst kopen van Jasper Banen

Wilt u graag een kunstwerk kopen van Jasper Banen? Bekijk dan het actuele veilingaanbod en bied mee op mooie en unieke kunstwerken van Jasper Banen. Betaalbare en exclusieve kunst kopen van Jasper Banen en andere erkende kunstenaars is leuk, toegankelijk én binnen handbereik via Kunstveiling. Ontdek nu alle kunstwerken van Jasper Banen te koop bij Kunstveiling en bemachtig uw eigen Jasper Banen!

Volg het aanbod kunst van Jasper Banen te koop

Wilt u op de hoogte gehouden worden van nieuw aanbod van Jasper Banen te koop? Via uw persoonlijke Kunstveiling account kunt u Jasper Banen instellen als uw favoriete kunstenaar. Wanneer er nieuwe Jasper Banen kunstwerken in de veiling worden geplaatst, ontvangt u hierover per e-mail bericht. Daarnaast kunt u alle kunstwerken van uw favoriete kunstenaars eenvoudig bekijken via uw persoonlijke account. Op die manier loopt u nooit meer een nieuw item in de veiling mis en koopt u gemakkelijk kunst van Jasper Banen!

Bekijk bijvoorbeeld ook eens het aanbod kunstwerken van Karel Appel, Anton Heyboer en Klaas Gubbels in de veiling.

Waarom via Kunstveiling kunst van Jasper Banen kopen?

Via Kunstveiling koopt u unieke kunstwerken van Jasper Banen en andere erkende kunstenaars tegen veilingprijzen. Kunst kopen van Jasper Banen via Kunstveiling is toegankelijk, transparant en laagdrempelig. Dagelijks worden vele nieuwe kunstwerken in de veiling geplaatst, van moderne schilderijen tot oude prenten en van sculpturen tot design en sieraden. U stemt het aanbod gemakkelijk op uw eigen wensen af en wordt automatisch in contact gebracht met de verkoper als u na afloop van de veiling de hoogste bieder bent. U betaalt bij Kunstveiling slechts 15% veilingkosten over de hamerprijs. Dit wordt bij het uitbrengen van een bod al aangegeven, zodat u achteraf nooit voor verrassingen komt te staan.

Bovendien kunt u via Kunstveiling ook zelf kunst van Jasper Banen of andere erkende kunstenaars verkopen. Meer over het verkopen van kunst leest u op de pagina Kunst Verkopen.

Hoe breng ik een bod uit op een kunstwerk van Jasper Banen?

Kunst kopen van Jasper Banen begint bij het plaatsen van een bod. Om een bod uit te brengen op een kunstwerk van Jasper Banen, heeft u account bij Kunstveiling nodig. Hier maakt u gemakkelijk een account aan. Bij alle items in de veiling treft u detailgegevens van het kunstwerk, een openingsbod en een aflooptijd. Tot deze tijd kunt u een bod uitbrengen op het kunstwerk van Jasper Banen. Om meer kans te maken om de Jasper Banen te bemachtigen, kunt u een autobod instellen. Bent u de winnende bieder? Dan neemt de verkoper contact met u op. Is het kunstwerk helaas aan u voorbijgegaan? Bekijk dan het actuele aanbod met alle andere kunst van Jasper Banen! Let op: lees voordat u kunst gaat kopen of verkopen via Kunstveiling de veilingregels goed door.