• Populair
 • Loopt vandaag af
 • 1e keer aangeboden
 • Vanaf 1 euro
 • Vandaag geplaatst
 • Laatste kans
 • Alleen aftersale
Deutsch
English
Français
Jean Cocteau (1889-1963)
 1. Home
 2. >
 3. Kunstenaars
 4. >
 5. Jean Cocteau

Jean Cocteau (1889-1963)

Kunstenaar

Jean COCTEAU (Frankrijk 05/07/1889 - 11/10/1963) Frans dichter,romanschrijver,toneelschrijver,ontwerper en filmmaker

Aangeboden items
1
Verkochte items
20
Nationaliteit
Frans
Links
Favoriet
FA. (24 x Favoriet)
filters
1 aangeboden items van deze kunstenaar
*list
grid
big-grid
Jean Cocteau - zonder titel kopen? Bied vanaf 65!
Jean Cocteau - zonder titel

Bijzondere Uitgaves

Geplaatst doorPrivateartcollector

Eindtijd28-05-2022 om 19:39

Periode1945 t/m 1999
TechniekVaria
Afmetingen24 cm x 24 cm (h x b)
GesigneerdSignatuur meegedrukt

Kunst kopen van Jean Cocteau

Wilt u graag een kunstwerk kopen van Jean Cocteau? Bekijk dan het actuele veilingaanbod en bied mee op mooie en unieke kunstwerken van Jean Cocteau. Betaalbare en exclusieve kunst kopen van Jean Cocteau en andere erkende kunstenaars is leuk, toegankelijk én binnen handbereik via Kunstveiling. Ontdek nu alle kunstwerken van Jean Cocteau te koop bij Kunstveiling en bemachtig uw eigen Jean Cocteau!

Volg het aanbod kunst van Jean Cocteau te koop

Wilt u op de hoogte gehouden worden van nieuw aanbod van Jean Cocteau te koop? Via uw persoonlijke Kunstveiling account kunt u Jean Cocteau instellen als uw favoriete kunstenaar. Wanneer er nieuwe Jean Cocteau kunstwerken in de veiling worden geplaatst, ontvangt u hierover per e-mail bericht. Daarnaast kunt u alle kunstwerken van uw favoriete kunstenaars eenvoudig bekijken via uw persoonlijke account. Op die manier loopt u nooit meer een nieuw item in de veiling mis en koopt u gemakkelijk kunst van Jean Cocteau!

Bekijk bijvoorbeeld ook eens het aanbod kunstwerken van Karel Appel, Anton Heyboer en Klaas Gubbels in de veiling.

Waarom via Kunstveiling kunst van Jean Cocteau kopen?

Via Kunstveiling koopt u unieke kunstwerken van Jean Cocteau en andere erkende kunstenaars tegen veilingprijzen. Kunst kopen van Jean Cocteau via Kunstveiling is toegankelijk, transparant en laagdrempelig. Dagelijks worden vele nieuwe kunstwerken in de veiling geplaatst, van moderne schilderijen tot oude prenten en van sculpturen tot design en sieraden. U stemt het aanbod gemakkelijk op uw eigen wensen af en wordt automatisch in contact gebracht met de verkoper als u na afloop van de veiling de hoogste bieder bent. U betaalt bij Kunstveiling slechts 15% veilingkosten over de hamerprijs. Dit wordt bij het uitbrengen van een bod al aangegeven, zodat u achteraf nooit voor verrassingen komt te staan.

Bovendien kunt u via Kunstveiling ook zelf kunst van Jean Cocteau of andere erkende kunstenaars verkopen. Meer over het verkopen van kunst leest u op de pagina Kunst Verkopen.

Hoe breng ik een bod uit op een kunstwerk van Jean Cocteau?

Kunst kopen van Jean Cocteau begint bij het plaatsen van een bod. Om een bod uit te brengen op een kunstwerk van Jean Cocteau, heeft u account bij Kunstveiling nodig. Hier maakt u gemakkelijk een account aan. Bij alle items in de veiling treft u detailgegevens van het kunstwerk, een openingsbod en een aflooptijd. Tot deze tijd kunt u een bod uitbrengen op het kunstwerk van Jean Cocteau. Om meer kans te maken om de Jean Cocteau te bemachtigen, kunt u een autobod instellen. Bent u de winnende bieder? Dan neemt de verkoper contact met u op. Is het kunstwerk helaas aan u voorbijgegaan? Bekijk dan het actuele aanbod met alle andere kunst van Jean Cocteau! Let op: lees voordat u kunst gaat kopen of verkopen via Kunstveiling de veilingregels goed door.

Nog geen account?
Door een gratis account aan te maken kunt u bieden op {{numberOfItems}} items of zelf een item in de veiling plaatsen.