Jean en Marianne Bremers (1980)
  1. Home
  2. >
  3. Kunstenaars
  4. >
  5. Jean en Marianne Bremers
Jean en Marianne Bremers (1980)

Jean en Marianne Bremers (1980)

Kunstenaar

Jean en Marianne BREMERS (Kunstenaarsduo sinds 1980)

Jean Bremers (1935) en Marianne Bremers-Deiman (1943) werden opgeleid aan diverse kunstacademies en volgden samen een studie kunstgeschiedenis aan de Katholieke Universiteit van Nijmegen.

Sinds 1980 maken zij gezamenlijk figuratieve, bronzen plastieken, vooral mens- en dierfiguren, waarbij de suggestie van beweging vaak een rol speelt. Het echtpaar woont en werkt in Helvoirt en signeert als JeanMarianne Bremers en/of met het samengesteld monogram JMB. Ze hebben een indrukwekkende lijst van beelden in de openbare ruimte.

Aangeboden items
Verkochte items
Nationaliteit
Nederlands Nederlands  
Links
Favoriet
De gekozen filters geven op dit moment geen resultaat. U kunt andere filters proberen terug naar ons gehele aanbod.

Momenteel worden er helaas geen items van Jean en Marianne Bremers (1980) aangeboden. Bekijk ons huidige veilingaanbod.

Wilt u zelf een item van deze kunstenaar in de veiling plaatsen? Dat kan en is zeer eenvoudig. Maak hier een account aan en plaats het in de veiling.


Ontdek Kunstveiling


Kunst kopen van Jean en Marianne Bremers

Wilt u graag een kunstwerk kopen van Jean en Marianne Bremers? Bekijk dan het actuele veilingaanbod en bied mee op mooie en unieke kunstwerken van Jean en Marianne Bremers. Betaalbare en exclusieve kunst kopen van Jean en Marianne Bremers en andere erkende kunstenaars is leuk, toegankelijk én binnen handbereik via Kunstveiling. Ontdek nu alle kunstwerken van Jean en Marianne Bremers te koop bij Kunstveiling en bemachtig uw eigen Jean en Marianne Bremers!

Volg het aanbod kunst van Jean en Marianne Bremers te koop

Wilt u op de hoogte gehouden worden van nieuw aanbod van Jean en Marianne Bremers te koop? Via uw persoonlijke Kunstveiling account kunt u Jean en Marianne Bremers instellen als uw favoriete kunstenaar. Wanneer er nieuwe Jean en Marianne Bremers kunstwerken in de veiling worden geplaatst, ontvangt u hierover per e-mail bericht. Daarnaast kunt u alle kunstwerken van uw favoriete kunstenaars eenvoudig bekijken via uw persoonlijke account. Op die manier loopt u nooit meer een nieuw item in de veiling mis en koopt u gemakkelijk kunst van Jean en Marianne Bremers!

Bekijk bijvoorbeeld ook eens het aanbod kunstwerken van Karel Appel, Anton Heyboer en Klaas Gubbels in de veiling.

Waarom via Kunstveiling kunst van Jean en Marianne Bremers kopen?

Via Kunstveiling koopt u unieke kunstwerken van Jean en Marianne Bremers en andere erkende kunstenaars tegen veilingprijzen. Kunst kopen van Jean en Marianne Bremers via Kunstveiling is toegankelijk, transparant en laagdrempelig. Dagelijks worden vele nieuwe kunstwerken in de veiling geplaatst, van moderne schilderijen tot oude prenten en van sculpturen tot design en sieraden. U stemt het aanbod gemakkelijk op uw eigen wensen af en wordt automatisch in contact gebracht met de verkoper als u na afloop van de veiling de hoogste bieder bent. U betaalt bij Kunstveiling slechts 15% veilingkosten over de hamerprijs. Dit wordt bij het uitbrengen van een bod al aangegeven, zodat u achteraf nooit voor verrassingen komt te staan.

Bovendien kunt u via Kunstveiling ook zelf kunst van Jean en Marianne Bremers of andere erkende kunstenaars verkopen. Meer over het verkopen van kunst leest u op de pagina Kunst Verkopen.

Hoe breng ik een bod uit op een kunstwerk van Jean en Marianne Bremers?

Kunst kopen van Jean en Marianne Bremers begint bij het plaatsen van een bod. Om een bod uit te brengen op een kunstwerk van Jean en Marianne Bremers, heeft u account bij Kunstveiling nodig. Hier maakt u gemakkelijk een account aan. Bij alle items in de veiling treft u detailgegevens van het kunstwerk, een openingsbod en een aflooptijd. Tot deze tijd kunt u een bod uitbrengen op het kunstwerk van Jean en Marianne Bremers. Om meer kans te maken om de Jean en Marianne Bremers te bemachtigen, kunt u een autobod instellen. Bent u de winnende bieder? Dan neemt de verkoper contact met u op. Is het kunstwerk helaas aan u voorbijgegaan? Bekijk dan het actuele aanbod met alle andere kunst van Jean en Marianne Bremers! Let op: lees voordat u kunst gaat kopen of verkopen via Kunstveiling de veilingregels goed door.