Jef van Tuerenhout (1926-2006)
  1. Home
  2. >
  3. Kunstenaars
  4. >
  5. Jef van Tuerenhout
Jef van Tuerenhout (1926-2006)

Jef van Tuerenhout (1926-2006)

Kunstenaar

Jef van TUERENHOUT (Mechelen, 1926 - Wenduine, 2006)

Aangeboden items
2
Verkochte items
20
Nationaliteit
Belgisch Belgisch  
Links
Favoriet
filters
Jef van Tuerenhout - Naakte vrouw kopen? Bied vanaf 85!
Jef van Tuerenhout (1926-2006) Belgisch Naakte vrouw
TechniekZeefdruk
Afmetingen58 x 47 cm (h x b)
GesigneerdHandgesigneerd
DragerPapier
Openingsbod
€ 85
Bied mee Bied mee

Kunst kopen van Jef van Tuerenhout

Wilt u graag een kunstwerk kopen van Jef van Tuerenhout? Bekijk dan het actuele veilingaanbod en bied mee op mooie en unieke kunstwerken van Jef van Tuerenhout. Betaalbare en exclusieve kunst kopen van Jef van Tuerenhout en andere erkende kunstenaars is leuk, toegankelijk én binnen handbereik via Kunstveiling. Ontdek nu alle kunstwerken van Jef van Tuerenhout te koop bij Kunstveiling en bemachtig uw eigen Jef van Tuerenhout!

Volg het aanbod kunst van Jef van Tuerenhout te koop

Wilt u op de hoogte gehouden worden van nieuw aanbod van Jef van Tuerenhout te koop? Via uw persoonlijke Kunstveiling account kunt u Jef van Tuerenhout instellen als uw favoriete kunstenaar. Wanneer er nieuwe Jef van Tuerenhout kunstwerken in de veiling worden geplaatst, ontvangt u hierover per e-mail bericht. Daarnaast kunt u alle kunstwerken van uw favoriete kunstenaars eenvoudig bekijken via uw persoonlijke account. Op die manier loopt u nooit meer een nieuw item in de veiling mis en koopt u gemakkelijk kunst van Jef van Tuerenhout!

Bekijk bijvoorbeeld ook eens het aanbod kunstwerken van Karel Appel, Anton Heyboer en Klaas Gubbels in de veiling.

Waarom via Kunstveiling kunst van Jef van Tuerenhout kopen?

Via Kunstveiling koopt u unieke kunstwerken van Jef van Tuerenhout en andere erkende kunstenaars tegen veilingprijzen. Kunst kopen van Jef van Tuerenhout via Kunstveiling is toegankelijk, transparant en laagdrempelig. Dagelijks worden vele nieuwe kunstwerken in de veiling geplaatst, van moderne schilderijen tot oude prenten en van sculpturen tot design en sieraden. U stemt het aanbod gemakkelijk op uw eigen wensen af en wordt automatisch in contact gebracht met de verkoper als u na afloop van de veiling de hoogste bieder bent. U betaalt bij Kunstveiling slechts 15% veilingkosten over de hamerprijs. Dit wordt bij het uitbrengen van een bod al aangegeven, zodat u achteraf nooit voor verrassingen komt te staan.

Bovendien kunt u via Kunstveiling ook zelf kunst van Jef van Tuerenhout of andere erkende kunstenaars verkopen. Meer over het verkopen van kunst leest u op de pagina Kunst Verkopen.

Hoe breng ik een bod uit op een kunstwerk van Jef van Tuerenhout?

Kunst kopen van Jef van Tuerenhout begint bij het plaatsen van een bod. Om een bod uit te brengen op een kunstwerk van Jef van Tuerenhout, heeft u account bij Kunstveiling nodig. Hier maakt u gemakkelijk een account aan. Bij alle items in de veiling treft u detailgegevens van het kunstwerk, een openingsbod en een aflooptijd. Tot deze tijd kunt u een bod uitbrengen op het kunstwerk van Jef van Tuerenhout. Om meer kans te maken om de Jef van Tuerenhout te bemachtigen, kunt u een autobod instellen. Bent u de winnende bieder? Dan neemt de verkoper contact met u op. Is het kunstwerk helaas aan u voorbijgegaan? Bekijk dan het actuele aanbod met alle andere kunst van Jef van Tuerenhout! Let op: lees voordat u kunst gaat kopen of verkopen via Kunstveiling de veilingregels goed door.