Jelis van Dolderen (1954)
  1. Home
  2. >
  3. Kunstenaars
  4. >
  5. Jelis van Dolderen
Jelis van Dolderen (1954)

Jelis van Dolderen (1954)

Kunstenaar

Jelis van DOLDEREN (1954)

Aangeboden items
1
Verkochte items
202
Nationaliteit
Nederlands Nederlands  
Links
Favoriet
FA. (14 x Favoriet)
filters
Jelis van Dolderen - LA MONTANARA VI / KLEURZEEFDRUK / 81x61cm / KADER / SIG / 1999 kopen? Bied vanaf 50!
Jelis van Dolderen (1954) Nederlands LA MONTANARA VI / KLEURZEEFDRUK / 81x61cm / KADER / SIG / 1999
TechniekZeefdruk
Afmetingen81 cm x 61 cm (h x b)
GesigneerdHandgesigneerd
DragerPapier
IngelijstIngelijst
Openingsbod
€ 50
Bied mee Bied mee
FA. (1)

Kunst kopen van Jelis van Dolderen

Wilt u graag een kunstwerk kopen van Jelis van Dolderen? Bekijk dan het actuele veilingaanbod en bied mee op mooie en unieke kunstwerken van Jelis van Dolderen. Betaalbare en exclusieve kunst kopen van Jelis van Dolderen en andere erkende kunstenaars is leuk, toegankelijk én binnen handbereik via Kunstveiling. Ontdek nu alle kunstwerken van Jelis van Dolderen te koop bij Kunstveiling en bemachtig uw eigen Jelis van Dolderen!

Volg het aanbod kunst van Jelis van Dolderen te koop

Wilt u op de hoogte gehouden worden van nieuw aanbod van Jelis van Dolderen te koop? Via uw persoonlijke Kunstveiling account kunt u Jelis van Dolderen instellen als uw favoriete kunstenaar. Wanneer er nieuwe Jelis van Dolderen kunstwerken in de veiling worden geplaatst, ontvangt u hierover per e-mail bericht. Daarnaast kunt u alle kunstwerken van uw favoriete kunstenaars eenvoudig bekijken via uw persoonlijke account. Op die manier loopt u nooit meer een nieuw item in de veiling mis en koopt u gemakkelijk kunst van Jelis van Dolderen!

Bekijk bijvoorbeeld ook eens het aanbod kunstwerken van Karel Appel, Anton Heyboer en Klaas Gubbels in de veiling.

Waarom via Kunstveiling kunst van Jelis van Dolderen kopen?

Via Kunstveiling koopt u unieke kunstwerken van Jelis van Dolderen en andere erkende kunstenaars tegen veilingprijzen. Kunst kopen van Jelis van Dolderen via Kunstveiling is toegankelijk, transparant en laagdrempelig. Dagelijks worden vele nieuwe kunstwerken in de veiling geplaatst, van moderne schilderijen tot oude prenten en van sculpturen tot design en sieraden. U stemt het aanbod gemakkelijk op uw eigen wensen af en wordt automatisch in contact gebracht met de verkoper als u na afloop van de veiling de hoogste bieder bent. U betaalt bij Kunstveiling slechts 15% veilingkosten over de hamerprijs. Dit wordt bij het uitbrengen van een bod al aangegeven, zodat u achteraf nooit voor verrassingen komt te staan.

Bovendien kunt u via Kunstveiling ook zelf kunst van Jelis van Dolderen of andere erkende kunstenaars verkopen. Meer over het verkopen van kunst leest u op de pagina Kunst Verkopen.

Hoe breng ik een bod uit op een kunstwerk van Jelis van Dolderen?

Kunst kopen van Jelis van Dolderen begint bij het plaatsen van een bod. Om een bod uit te brengen op een kunstwerk van Jelis van Dolderen, heeft u account bij Kunstveiling nodig. Hier maakt u gemakkelijk een account aan. Bij alle items in de veiling treft u detailgegevens van het kunstwerk, een openingsbod en een aflooptijd. Tot deze tijd kunt u een bod uitbrengen op het kunstwerk van Jelis van Dolderen. Om meer kans te maken om de Jelis van Dolderen te bemachtigen, kunt u een autobod instellen. Bent u de winnende bieder? Dan neemt de verkoper contact met u op. Is het kunstwerk helaas aan u voorbijgegaan? Bekijk dan het actuele aanbod met alle andere kunst van Jelis van Dolderen! Let op: lees voordat u kunst gaat kopen of verkopen via Kunstveiling de veilingregels goed door.

Nog geen account?
Door een gratis account aan te maken kunt u bieden op {{numberOfItems}} items of zelf een item in de veiling plaatsen.