Jeroen Krabbé (1944)
  1. Home
  2. >
  3. Kunstenaars
  4. >
  5. Jeroen Krabbé
Jeroen Krabbé (1944)

Jeroen Krabbé (1944)

Kunstschilder, Graficus

Jeroen KRABBÉ

Aangeboden items
5
Verkochte items
165
Nationaliteit
Nederlands Nederlands  
Links
Favoriet
filters
Jeroen Krabbé - 'Droomdeurtjes' kopen? Bied vanaf 250!
Jeroen Krabbé (1944) Nederlands 'Droomdeurtjes'
TechniekLitho
Afmetingen61 x 91 cm (h x b)
GesigneerdHandgesigneerd
DragerPapier
IngelijstIngelijst
Openingsbod
€ 250
Bied mee Bied mee
Jeroen Krabbé - Zeefdruk: A view from my window - 1995 kopen? Bied vanaf 135!
Jeroen Krabbé (1944) Nederlands Zeefdruk: A view from my window - 1995
TechniekZeefdruk
Afmetingen70 x 50 cm (h x b)
GesigneerdHandgesigneerd
DragerPapier
Openingsbod
€ 135
Bied mee Bied mee
Jeroen Krabbé - Rangali Island kopen? Bied vanaf 135!
Jeroen Krabbé (1944) Nederlands Rangali Island
TechniekLitho
Afmetingen75 x 63 cm (h x b)
GesigneerdHandgesigneerd
DragerPapier
IngelijstIngelijst
Openingsbod
€ 135
Bied mee Bied mee
Jeroen Krabbé - Broche/hanger in zilver kopen? Bied vanaf 59!
Jeroen Krabbé (1944) Nederlands Broche/hanger in zilver
TechniekOverig
Afmetingen4.35 x 2.81 x 0.5 cm (h x b x d)
GesigneerdHandgesigneerd
Openingsbod
€ 59
Bied mee Bied mee

Kunst kopen van Jeroen Krabbé

Wilt u graag een kunstwerk kopen van Jeroen Krabbé? Bekijk dan het actuele veilingaanbod en bied mee op mooie en unieke kunstwerken van Jeroen Krabbé. Betaalbare en exclusieve kunst kopen van Jeroen Krabbé en andere erkende kunstenaars is leuk, toegankelijk én binnen handbereik via Kunstveiling. Ontdek nu alle kunstwerken van Jeroen Krabbé te koop bij Kunstveiling en bemachtig uw eigen Jeroen Krabbé!

Volg het aanbod kunst van Jeroen Krabbé te koop

Wilt u op de hoogte gehouden worden van nieuw aanbod van Jeroen Krabbé te koop? Via uw persoonlijke Kunstveiling account kunt u Jeroen Krabbé instellen als uw favoriete kunstenaar. Wanneer er nieuwe Jeroen Krabbé kunstwerken in de veiling worden geplaatst, ontvangt u hierover per e-mail bericht. Daarnaast kunt u alle kunstwerken van uw favoriete kunstenaars eenvoudig bekijken via uw persoonlijke account. Op die manier loopt u nooit meer een nieuw item in de veiling mis en koopt u gemakkelijk kunst van Jeroen Krabbé!

Bekijk bijvoorbeeld ook eens het aanbod kunstwerken van Karel Appel, Anton Heyboer en Klaas Gubbels in de veiling.

Waarom via Kunstveiling kunst van Jeroen Krabbé kopen?

Via Kunstveiling koopt u unieke kunstwerken van Jeroen Krabbé en andere erkende kunstenaars tegen veilingprijzen. Kunst kopen van Jeroen Krabbé via Kunstveiling is toegankelijk, transparant en laagdrempelig. Dagelijks worden vele nieuwe kunstwerken in de veiling geplaatst, van moderne schilderijen tot oude prenten en van sculpturen tot design en sieraden. U stemt het aanbod gemakkelijk op uw eigen wensen af en wordt automatisch in contact gebracht met de verkoper als u na afloop van de veiling de hoogste bieder bent. U betaalt bij Kunstveiling slechts 15% veilingkosten over de hamerprijs. Dit wordt bij het uitbrengen van een bod al aangegeven, zodat u achteraf nooit voor verrassingen komt te staan.

Bovendien kunt u via Kunstveiling ook zelf kunst van Jeroen Krabbé of andere erkende kunstenaars verkopen. Meer over het verkopen van kunst leest u op de pagina Kunst Verkopen.

Hoe breng ik een bod uit op een kunstwerk van Jeroen Krabbé?

Kunst kopen van Jeroen Krabbé begint bij het plaatsen van een bod. Om een bod uit te brengen op een kunstwerk van Jeroen Krabbé, heeft u account bij Kunstveiling nodig. Hier maakt u gemakkelijk een account aan. Bij alle items in de veiling treft u detailgegevens van het kunstwerk, een openingsbod en een aflooptijd. Tot deze tijd kunt u een bod uitbrengen op het kunstwerk van Jeroen Krabbé. Om meer kans te maken om de Jeroen Krabbé te bemachtigen, kunt u een autobod instellen. Bent u de winnende bieder? Dan neemt de verkoper contact met u op. Is het kunstwerk helaas aan u voorbijgegaan? Bekijk dan het actuele aanbod met alle andere kunst van Jeroen Krabbé! Let op: lees voordat u kunst gaat kopen of verkopen via Kunstveiling de veilingregels goed door.