Jesus Pablo Camargo (1949)
  1. Home
  2. >
  3. Kunstenaars
  4. >
  5. Kunstenaar
  6. >
  7. Jesus Pablo Camargo
Jesus Pablo Camargo (1949)

Jesus Pablo Camargo (1949)

Jésus Pablo CAMARGO del hoyo (Granada 1949)

Aangeboden items
1
Verkochte items
3
Nationaliteit
Spaans Spaans  
Links
Favoriet
filters
Jesus Pablo Camargo - BLOEMSTILLEVEN. kopen? Bied vanaf 59!
Jesus Pablo Camargo (1949) Spaans BLOEMSTILLEVEN.
TechniekZeefdruk
Afmetingen73 x 91 cm (h x b)
GesigneerdHandgesigneerd
DragerPapier
IngelijstIngelijst
Openingsbod
€ 59
Bied mee Bied mee

Kunst kopen van Jesus Pablo Camargo

Wilt u graag een kunstwerk kopen van Jesus Pablo Camargo? Bekijk dan het actuele veilingaanbod en bied mee op mooie en unieke kunstwerken van Jesus Pablo Camargo. Betaalbare en exclusieve kunst kopen van Jesus Pablo Camargo en andere erkende kunstenaars is leuk, toegankelijk én binnen handbereik via Kunstveiling. Ontdek nu alle kunstwerken van Jesus Pablo Camargo te koop bij Kunstveiling en bemachtig uw eigen Jesus Pablo Camargo!

Volg het aanbod kunst van Jesus Pablo Camargo te koop

Wilt u op de hoogte gehouden worden van nieuw aanbod van Jesus Pablo Camargo te koop? Via uw persoonlijke Kunstveiling account kunt u Jesus Pablo Camargo instellen als uw favoriete kunstenaar. Wanneer er nieuwe Jesus Pablo Camargo kunstwerken in de veiling worden geplaatst, ontvangt u hierover per e-mail bericht. Daarnaast kunt u alle kunstwerken van uw favoriete kunstenaars eenvoudig bekijken via uw persoonlijke account. Op die manier loopt u nooit meer een nieuw item in de veiling mis en koopt u gemakkelijk kunst van Jesus Pablo Camargo!

Bekijk bijvoorbeeld ook eens het aanbod kunstwerken van Karel Appel, Anton Heyboer en Klaas Gubbels in de veiling.

Waarom via Kunstveiling kunst van Jesus Pablo Camargo kopen?

Via Kunstveiling koopt u unieke kunstwerken van Jesus Pablo Camargo en andere erkende kunstenaars tegen veilingprijzen. Kunst kopen van Jesus Pablo Camargo via Kunstveiling is toegankelijk, transparant en laagdrempelig. Dagelijks worden vele nieuwe kunstwerken in de veiling geplaatst, van moderne schilderijen tot oude prenten en van sculpturen tot design en sieraden. U stemt het aanbod gemakkelijk op uw eigen wensen af en wordt automatisch in contact gebracht met de verkoper als u na afloop van de veiling de hoogste bieder bent. U betaalt bij Kunstveiling slechts 15% veilingkosten over de hamerprijs. Dit wordt bij het uitbrengen van een bod al aangegeven, zodat u achteraf nooit voor verrassingen komt te staan.

Bovendien kunt u via Kunstveiling ook zelf kunst van Jesus Pablo Camargo of andere erkende kunstenaars verkopen. Meer over het verkopen van kunst leest u op de pagina Kunst Verkopen.

Hoe breng ik een bod uit op een kunstwerk van Jesus Pablo Camargo?

Kunst kopen van Jesus Pablo Camargo begint bij het plaatsen van een bod. Om een bod uit te brengen op een kunstwerk van Jesus Pablo Camargo, heeft u account bij Kunstveiling nodig. Hier maakt u gemakkelijk een account aan. Bij alle items in de veiling treft u detailgegevens van het kunstwerk, een openingsbod en een aflooptijd. Tot deze tijd kunt u een bod uitbrengen op het kunstwerk van Jesus Pablo Camargo. Om meer kans te maken om de Jesus Pablo Camargo te bemachtigen, kunt u een autobod instellen. Bent u de winnende bieder? Dan neemt de verkoper contact met u op. Is het kunstwerk helaas aan u voorbijgegaan? Bekijk dan het actuele aanbod met alle andere kunst van Jesus Pablo Camargo! Let op: lees voordat u kunst gaat kopen of verkopen via Kunstveiling de veilingregels goed door.