Jo Bezaan (1894-1952)
  1. Home
  2. >
  3. Kunstenaars
  4. >
  5. Jo Bezaan
Jo Bezaan (1894-1952)

Jo Bezaan (1894-1952)

Kunstenaar

Jo BEZAAN

Graficus, Schilder, Tekenaar en Illustrator

Geboren te Uitgeest in 1894. Overleden in Putten/1952

Opleiding: Autodidact

Werkzaam in: Alkmaar, Bergen, Haarlem, Oisterwijk, Amsterdam en Putten

Door: Arthur Brouwers

Aangeboden items
2
Verkochte items
15
Nationaliteit
Nederlands Nederlands  
Links
Favoriet
filters
Jo Bezaan - OPVLIEGENDE VOGELS kopen? Bied vanaf 50!
Jo Bezaan (1894-1952) Nederlands OPVLIEGENDE VOGELS
TechniekEts/Aquatint
Afmetingen24.5 x 22 cm (h x b)
GesigneerdHandgesigneerd
DragerPapier
Openingsbod
€ 50
Bied mee Bied mee
Jo Bezaan - Golven. kopen? Bied vanaf 50!
Jo Bezaan (1894-1952) Nederlands Golven.
TechniekPotlood
Afmetingen28.5 x 31.5 cm (h x b)
GesigneerdHandgesigneerd
DragerPapier
IngelijstIngelijst
Openingsbod
€ 50
Bied mee Bied mee

Kunst kopen van Jo Bezaan

Wilt u graag een kunstwerk kopen van Jo Bezaan? Bekijk dan het actuele veilingaanbod en bied mee op mooie en unieke kunstwerken van Jo Bezaan. Betaalbare en exclusieve kunst kopen van Jo Bezaan en andere erkende kunstenaars is leuk, toegankelijk én binnen handbereik via Kunstveiling. Ontdek nu alle kunstwerken van Jo Bezaan te koop bij Kunstveiling en bemachtig uw eigen Jo Bezaan!

Volg het aanbod kunst van Jo Bezaan te koop

Wilt u op de hoogte gehouden worden van nieuw aanbod van Jo Bezaan te koop? Via uw persoonlijke Kunstveiling account kunt u Jo Bezaan instellen als uw favoriete kunstenaar. Wanneer er nieuwe Jo Bezaan kunstwerken in de veiling worden geplaatst, ontvangt u hierover per e-mail bericht. Daarnaast kunt u alle kunstwerken van uw favoriete kunstenaars eenvoudig bekijken via uw persoonlijke account. Op die manier loopt u nooit meer een nieuw item in de veiling mis en koopt u gemakkelijk kunst van Jo Bezaan!

Bekijk bijvoorbeeld ook eens het aanbod kunstwerken van Karel Appel, Anton Heyboer en Klaas Gubbels in de veiling.

Waarom via Kunstveiling kunst van Jo Bezaan kopen?

Via Kunstveiling koopt u unieke kunstwerken van Jo Bezaan en andere erkende kunstenaars tegen veilingprijzen. Kunst kopen van Jo Bezaan via Kunstveiling is toegankelijk, transparant en laagdrempelig. Dagelijks worden vele nieuwe kunstwerken in de veiling geplaatst, van moderne schilderijen tot oude prenten en van sculpturen tot design en sieraden. U stemt het aanbod gemakkelijk op uw eigen wensen af en wordt automatisch in contact gebracht met de verkoper als u na afloop van de veiling de hoogste bieder bent. U betaalt bij Kunstveiling slechts 15% veilingkosten over de hamerprijs. Dit wordt bij het uitbrengen van een bod al aangegeven, zodat u achteraf nooit voor verrassingen komt te staan.

Bovendien kunt u via Kunstveiling ook zelf kunst van Jo Bezaan of andere erkende kunstenaars verkopen. Meer over het verkopen van kunst leest u op de pagina Kunst Verkopen.

Hoe breng ik een bod uit op een kunstwerk van Jo Bezaan?

Kunst kopen van Jo Bezaan begint bij het plaatsen van een bod. Om een bod uit te brengen op een kunstwerk van Jo Bezaan, heeft u account bij Kunstveiling nodig. Hier maakt u gemakkelijk een account aan. Bij alle items in de veiling treft u detailgegevens van het kunstwerk, een openingsbod en een aflooptijd. Tot deze tijd kunt u een bod uitbrengen op het kunstwerk van Jo Bezaan. Om meer kans te maken om de Jo Bezaan te bemachtigen, kunt u een autobod instellen. Bent u de winnende bieder? Dan neemt de verkoper contact met u op. Is het kunstwerk helaas aan u voorbijgegaan? Bekijk dan het actuele aanbod met alle andere kunst van Jo Bezaan! Let op: lees voordat u kunst gaat kopen of verkopen via Kunstveiling de veilingregels goed door.