Johan Haak (1890-1977)
  1. Home
  2. >
  3. Kunstenaars
  4. >
  5. Kunstenaar
  6. >
  7. Johan Haak
Johan Haak (1890-1977)

Johan Haak (1890-1977)

Johan Haak werd geboren in 1890 en stierf in 1977.Hij studeerde aan de School voor Kunstnijverheid in Haarlem.Had les van o.a. Chris Lebeau en Samuel Jessurun de Mesquita.Hij was illustrator, schilder, tekenaar en graficus.

Aangeboden items
1
Verkochte items
3
Nationaliteit
Nederlands Nederlands  
Links
Favoriet
filters
Johan Haak - Boothuis aan het meer [OPRUIMING] kopen? Bied vanaf 15!
Johan Haak (1890-1977) Nederlands Boothuis aan het meer [OPRUIMING]
TechniekHout/Linosnede
Afmetingen23 x 34.5 cm (h x b)
GesigneerdHandgesigneerd
DragerPapier
IngelijstAlleen in Passe-partout
Openingsbod
€ 15
Bied mee Bied mee

Kunst kopen van Johan Haak

Wilt u graag een kunstwerk kopen van Johan Haak? Bekijk dan het actuele veilingaanbod en bied mee op mooie en unieke kunstwerken van Johan Haak. Betaalbare en exclusieve kunst kopen van Johan Haak en andere erkende kunstenaars is leuk, toegankelijk én binnen handbereik via Kunstveiling. Ontdek nu alle kunstwerken van Johan Haak te koop bij Kunstveiling en bemachtig uw eigen Johan Haak!

Volg het aanbod kunst van Johan Haak te koop

Wilt u op de hoogte gehouden worden van nieuw aanbod van Johan Haak te koop? Via uw persoonlijke Kunstveiling account kunt u Johan Haak instellen als uw favoriete kunstenaar. Wanneer er nieuwe Johan Haak kunstwerken in de veiling worden geplaatst, ontvangt u hierover per e-mail bericht. Daarnaast kunt u alle kunstwerken van uw favoriete kunstenaars eenvoudig bekijken via uw persoonlijke account. Op die manier loopt u nooit meer een nieuw item in de veiling mis en koopt u gemakkelijk kunst van Johan Haak!

Bekijk bijvoorbeeld ook eens het aanbod kunstwerken van Karel Appel, Anton Heyboer en Klaas Gubbels in de veiling.

Waarom via Kunstveiling kunst van Johan Haak kopen?

Via Kunstveiling koopt u unieke kunstwerken van Johan Haak en andere erkende kunstenaars tegen veilingprijzen. Kunst kopen van Johan Haak via Kunstveiling is toegankelijk, transparant en laagdrempelig. Dagelijks worden vele nieuwe kunstwerken in de veiling geplaatst, van moderne schilderijen tot oude prenten en van sculpturen tot design en sieraden. U stemt het aanbod gemakkelijk op uw eigen wensen af en wordt automatisch in contact gebracht met de verkoper als u na afloop van de veiling de hoogste bieder bent. U betaalt bij Kunstveiling slechts 15% veilingkosten over de hamerprijs. Dit wordt bij het uitbrengen van een bod al aangegeven, zodat u achteraf nooit voor verrassingen komt te staan.

Bovendien kunt u via Kunstveiling ook zelf kunst van Johan Haak of andere erkende kunstenaars verkopen. Meer over het verkopen van kunst leest u op de pagina Kunst Verkopen.

Hoe breng ik een bod uit op een kunstwerk van Johan Haak?

Kunst kopen van Johan Haak begint bij het plaatsen van een bod. Om een bod uit te brengen op een kunstwerk van Johan Haak, heeft u account bij Kunstveiling nodig. Hier maakt u gemakkelijk een account aan. Bij alle items in de veiling treft u detailgegevens van het kunstwerk, een openingsbod en een aflooptijd. Tot deze tijd kunt u een bod uitbrengen op het kunstwerk van Johan Haak. Om meer kans te maken om de Johan Haak te bemachtigen, kunt u een autobod instellen. Bent u de winnende bieder? Dan neemt de verkoper contact met u op. Is het kunstwerk helaas aan u voorbijgegaan? Bekijk dan het actuele aanbod met alle andere kunst van Johan Haak! Let op: lees voordat u kunst gaat kopen of verkopen via Kunstveiling de veilingregels goed door.