Johannes Garst (1950)
  1. Home
  2. >
  3. Kunstenaars
  4. >
  5. Johannes Garst
Johannes Garst (1950)

Johannes Garst (1950)

Kunstenaar

Johannes GARST (Beerzeveld, 1950)

Aangeboden items
2
Verkochte items
25
Nationaliteit
Nederlands Nederlands  
Links
Favoriet
FA. (28 x Favoriet)
filters
Johannes Garst - Surrealisme kopen? Bied vanaf 150!
Johannes Garst (1950) Nederlands Surrealisme
TechniekOlieverf
Afmetingen110 cm x 60 cm (h x b)
GesigneerdHandgesigneerd
DragerPapier
IngelijstIngelijst
Openingsbod
€ 150
Bied mee Bied mee
FA. (7)
Johannes Garst - zonder titel kopen? Bied vanaf 35!
Johannes Garst (1950) Nederlands zonder titel
TechniekAcryl
Afmetingen76 cm x 46 cm (h x b)
GesigneerdHandgesigneerd
DragerPaneel
IngelijstIngelijst
Openingsbod
€ 35
Bied mee Bied mee
FA. (2)

Kunst kopen van Johannes Garst

Wilt u graag een kunstwerk kopen van Johannes Garst? Bekijk dan het actuele veilingaanbod en bied mee op mooie en unieke kunstwerken van Johannes Garst. Betaalbare en exclusieve kunst kopen van Johannes Garst en andere erkende kunstenaars is leuk, toegankelijk én binnen handbereik via Kunstveiling. Ontdek nu alle kunstwerken van Johannes Garst te koop bij Kunstveiling en bemachtig uw eigen Johannes Garst!

Volg het aanbod kunst van Johannes Garst te koop

Wilt u op de hoogte gehouden worden van nieuw aanbod van Johannes Garst te koop? Via uw persoonlijke Kunstveiling account kunt u Johannes Garst instellen als uw favoriete kunstenaar. Wanneer er nieuwe Johannes Garst kunstwerken in de veiling worden geplaatst, ontvangt u hierover per e-mail bericht. Daarnaast kunt u alle kunstwerken van uw favoriete kunstenaars eenvoudig bekijken via uw persoonlijke account. Op die manier loopt u nooit meer een nieuw item in de veiling mis en koopt u gemakkelijk kunst van Johannes Garst!

Bekijk bijvoorbeeld ook eens het aanbod kunstwerken van Karel Appel, Anton Heyboer en Klaas Gubbels in de veiling.

Waarom via Kunstveiling kunst van Johannes Garst kopen?

Via Kunstveiling koopt u unieke kunstwerken van Johannes Garst en andere erkende kunstenaars tegen veilingprijzen. Kunst kopen van Johannes Garst via Kunstveiling is toegankelijk, transparant en laagdrempelig. Dagelijks worden vele nieuwe kunstwerken in de veiling geplaatst, van moderne schilderijen tot oude prenten en van sculpturen tot design en sieraden. U stemt het aanbod gemakkelijk op uw eigen wensen af en wordt automatisch in contact gebracht met de verkoper als u na afloop van de veiling de hoogste bieder bent. U betaalt bij Kunstveiling slechts 15% veilingkosten over de hamerprijs. Dit wordt bij het uitbrengen van een bod al aangegeven, zodat u achteraf nooit voor verrassingen komt te staan.

Bovendien kunt u via Kunstveiling ook zelf kunst van Johannes Garst of andere erkende kunstenaars verkopen. Meer over het verkopen van kunst leest u op de pagina Kunst Verkopen.

Hoe breng ik een bod uit op een kunstwerk van Johannes Garst?

Kunst kopen van Johannes Garst begint bij het plaatsen van een bod. Om een bod uit te brengen op een kunstwerk van Johannes Garst, heeft u account bij Kunstveiling nodig. Hier maakt u gemakkelijk een account aan. Bij alle items in de veiling treft u detailgegevens van het kunstwerk, een openingsbod en een aflooptijd. Tot deze tijd kunt u een bod uitbrengen op het kunstwerk van Johannes Garst. Om meer kans te maken om de Johannes Garst te bemachtigen, kunt u een autobod instellen. Bent u de winnende bieder? Dan neemt de verkoper contact met u op. Is het kunstwerk helaas aan u voorbijgegaan? Bekijk dan het actuele aanbod met alle andere kunst van Johannes Garst! Let op: lees voordat u kunst gaat kopen of verkopen via Kunstveiling de veilingregels goed door.

Nog geen account?
Door een gratis account aan te maken kunt u bieden op {{numberOfItems}} items of zelf een item in de veiling plaatsen.