Johannes Hessel Brolsma (1909-1990)
  1. Home
  2. >
  3. Kunstenaars
  4. >
  5. Johannes Hessel Brolsma
Johannes Hessel Brolsma (1909-1990)

Johannes Hessel Brolsma (1909-1990)

Kunstenaar

Johannes Hessel BROLSMA (Groningen 1909- Ede 1990) Hij studeerde aan de Kunst-Academie te AmsterdamHij kreeg les van, Jos Rovers, en Albert Hemelman.Schilder van landschappen, en stadsgezichten in een romantische , impressionistische styl.werkte en woonde o.a. in:Groningen, Groenlo, Bussum,Ede,en Amsterdam.ook aquarelleerde en tekenden hij.Werk van hem hangt in het Historisch Museum te Ede.Hij staat vermeld in "De Scheen" en de Akoun.

Aangeboden items
2
Verkochte items
9
Nationaliteit
Nederlands Nederlands  
Links
Favoriet
filters
Johannes Hessel Brolsma - Ganzen Voeren kopen? Bied vanaf 200!
Johannes Hessel Brolsma (1909-1990) Nederlands Ganzen Voeren
TechniekOlieverf
Afmetingen29 x 35 cm (h x b)
GesigneerdHandgesigneerd
DragerPaneel
IngelijstIngelijst
Openingsbod
€ 200
Bied mee Bied mee

Kunst kopen van Johannes Hessel Brolsma

Wilt u graag een kunstwerk kopen van Johannes Hessel Brolsma? Bekijk dan het actuele veilingaanbod en bied mee op mooie en unieke kunstwerken van Johannes Hessel Brolsma. Betaalbare en exclusieve kunst kopen van Johannes Hessel Brolsma en andere erkende kunstenaars is leuk, toegankelijk én binnen handbereik via Kunstveiling. Ontdek nu alle kunstwerken van Johannes Hessel Brolsma te koop bij Kunstveiling en bemachtig uw eigen Johannes Hessel Brolsma!

Volg het aanbod kunst van Johannes Hessel Brolsma te koop

Wilt u op de hoogte gehouden worden van nieuw aanbod van Johannes Hessel Brolsma te koop? Via uw persoonlijke Kunstveiling account kunt u Johannes Hessel Brolsma instellen als uw favoriete kunstenaar. Wanneer er nieuwe Johannes Hessel Brolsma kunstwerken in de veiling worden geplaatst, ontvangt u hierover per e-mail bericht. Daarnaast kunt u alle kunstwerken van uw favoriete kunstenaars eenvoudig bekijken via uw persoonlijke account. Op die manier loopt u nooit meer een nieuw item in de veiling mis en koopt u gemakkelijk kunst van Johannes Hessel Brolsma!

Bekijk bijvoorbeeld ook eens het aanbod kunstwerken van Karel Appel, Anton Heyboer en Klaas Gubbels in de veiling.

Waarom via Kunstveiling kunst van Johannes Hessel Brolsma kopen?

Via Kunstveiling koopt u unieke kunstwerken van Johannes Hessel Brolsma en andere erkende kunstenaars tegen veilingprijzen. Kunst kopen van Johannes Hessel Brolsma via Kunstveiling is toegankelijk, transparant en laagdrempelig. Dagelijks worden vele nieuwe kunstwerken in de veiling geplaatst, van moderne schilderijen tot oude prenten en van sculpturen tot design en sieraden. U stemt het aanbod gemakkelijk op uw eigen wensen af en wordt automatisch in contact gebracht met de verkoper als u na afloop van de veiling de hoogste bieder bent. U betaalt bij Kunstveiling slechts 15% veilingkosten over de hamerprijs. Dit wordt bij het uitbrengen van een bod al aangegeven, zodat u achteraf nooit voor verrassingen komt te staan.

Bovendien kunt u via Kunstveiling ook zelf kunst van Johannes Hessel Brolsma of andere erkende kunstenaars verkopen. Meer over het verkopen van kunst leest u op de pagina Kunst Verkopen.

Hoe breng ik een bod uit op een kunstwerk van Johannes Hessel Brolsma?

Kunst kopen van Johannes Hessel Brolsma begint bij het plaatsen van een bod. Om een bod uit te brengen op een kunstwerk van Johannes Hessel Brolsma, heeft u account bij Kunstveiling nodig. Hier maakt u gemakkelijk een account aan. Bij alle items in de veiling treft u detailgegevens van het kunstwerk, een openingsbod en een aflooptijd. Tot deze tijd kunt u een bod uitbrengen op het kunstwerk van Johannes Hessel Brolsma. Om meer kans te maken om de Johannes Hessel Brolsma te bemachtigen, kunt u een autobod instellen. Bent u de winnende bieder? Dan neemt de verkoper contact met u op. Is het kunstwerk helaas aan u voorbijgegaan? Bekijk dan het actuele aanbod met alle andere kunst van Johannes Hessel Brolsma! Let op: lees voordat u kunst gaat kopen of verkopen via Kunstveiling de veilingregels goed door.