• Populair
 • Loopt vandaag af
 • 1e keer aangeboden
 • Vanaf 1 euro
 • Vandaag geplaatst
 • Laatste kans
 • Alleen aftersale
Deutsch
English
Français
Johannes Josephus Aarts (1871-1934)
 1. Home
 2. >
 3. Kunstenaars
 4. >
 5. Johannes Josephus Aarts

Johannes Josephus Aarts (1871-1934)

Kunstenaar

Johannes Josephus AARTS

Schilder, tekenaar, graficus, illustrator en beeldhouwer.

Geboren te Den Haag in 1871. Overleden in Amsterdam in 1934

Opleiding: Aarts volgde zijn opleiding aan de Akademie van beeldende kunsten in Den Haag en was naast Den Haag ook werkzaam in Amsterdam. Hier gaf hij ook les aan de Rijksakedemie van beeldende kunsten.

Door: Arthur Brouwers

Aangeboden items
1
Verkochte items
20
Nationaliteit
Nederlands
Links
Favoriet
FA. (9 x Favoriet)
filters
1 aangeboden items van deze kunstenaar
*list
grid
big-grid

Aftersale items

Onderstaande items zijn mogelijk nog beschikbaar. U kunt eenmalig een bod uitbrengen in de aftersale.
Aftersale
Johannes Josephus Aarts - litho - titel onbekend kopen? Bied vanaf 49!
Johannes Josephus Aarts - litho - titel onbekend

Grafiek na 1900

Geplaatst doorKiewitKunstonder100euro

Eindtijd01-05-2022 om 20:38

Periode1900 t/m 1944
TechniekLitho
Afmetingen18.5 cm x 24 cm (h x b)
GesigneerdHandgesigneerd
DragerPapier
IngelijstAlleen in Passe-partout

Kunst kopen van Johannes Josephus Aarts

Wilt u graag een kunstwerk kopen van Johannes Josephus Aarts? Bekijk dan het actuele veilingaanbod en bied mee op mooie en unieke kunstwerken van Johannes Josephus Aarts. Betaalbare en exclusieve kunst kopen van Johannes Josephus Aarts en andere erkende kunstenaars is leuk, toegankelijk én binnen handbereik via Kunstveiling. Ontdek nu alle kunstwerken van Johannes Josephus Aarts te koop bij Kunstveiling en bemachtig uw eigen Johannes Josephus Aarts!

Volg het aanbod kunst van Johannes Josephus Aarts te koop

Wilt u op de hoogte gehouden worden van nieuw aanbod van Johannes Josephus Aarts te koop? Via uw persoonlijke Kunstveiling account kunt u Johannes Josephus Aarts instellen als uw favoriete kunstenaar. Wanneer er nieuwe Johannes Josephus Aarts kunstwerken in de veiling worden geplaatst, ontvangt u hierover per e-mail bericht. Daarnaast kunt u alle kunstwerken van uw favoriete kunstenaars eenvoudig bekijken via uw persoonlijke account. Op die manier loopt u nooit meer een nieuw item in de veiling mis en koopt u gemakkelijk kunst van Johannes Josephus Aarts!

Bekijk bijvoorbeeld ook eens het aanbod kunstwerken van Karel Appel, Anton Heyboer en Klaas Gubbels in de veiling.

Waarom via Kunstveiling kunst van Johannes Josephus Aarts kopen?

Via Kunstveiling koopt u unieke kunstwerken van Johannes Josephus Aarts en andere erkende kunstenaars tegen veilingprijzen. Kunst kopen van Johannes Josephus Aarts via Kunstveiling is toegankelijk, transparant en laagdrempelig. Dagelijks worden vele nieuwe kunstwerken in de veiling geplaatst, van moderne schilderijen tot oude prenten en van sculpturen tot design en sieraden. U stemt het aanbod gemakkelijk op uw eigen wensen af en wordt automatisch in contact gebracht met de verkoper als u na afloop van de veiling de hoogste bieder bent. U betaalt bij Kunstveiling slechts 15% veilingkosten over de hamerprijs. Dit wordt bij het uitbrengen van een bod al aangegeven, zodat u achteraf nooit voor verrassingen komt te staan.

Bovendien kunt u via Kunstveiling ook zelf kunst van Johannes Josephus Aarts of andere erkende kunstenaars verkopen. Meer over het verkopen van kunst leest u op de pagina Kunst Verkopen.

Hoe breng ik een bod uit op een kunstwerk van Johannes Josephus Aarts?

Kunst kopen van Johannes Josephus Aarts begint bij het plaatsen van een bod. Om een bod uit te brengen op een kunstwerk van Johannes Josephus Aarts, heeft u account bij Kunstveiling nodig. Hier maakt u gemakkelijk een account aan. Bij alle items in de veiling treft u detailgegevens van het kunstwerk, een openingsbod en een aflooptijd. Tot deze tijd kunt u een bod uitbrengen op het kunstwerk van Johannes Josephus Aarts. Om meer kans te maken om de Johannes Josephus Aarts te bemachtigen, kunt u een autobod instellen. Bent u de winnende bieder? Dan neemt de verkoper contact met u op. Is het kunstwerk helaas aan u voorbijgegaan? Bekijk dan het actuele aanbod met alle andere kunst van Johannes Josephus Aarts! Let op: lees voordat u kunst gaat kopen of verkopen via Kunstveiling de veilingregels goed door.

Nog geen account?
Door een gratis account aan te maken kunt u bieden op {{numberOfItems}} items of zelf een item in de veiling plaatsen.