Johannes van Lingen (1903-1986)
  1. Home
  2. >
  3. Kunstenaars
  4. >
  5. Johannes van Lingen
Johannes van Lingen (1903-1986)

Johannes van Lingen (1903-1986)

Kunstenaar

Johannes van LINGEN (Amsterdam 1903 -

Aangeboden items
1
Verkochte items
11
Nationaliteit
Nederlands Nederlands  
Links
Favoriet
filters
Johannes van Lingen - Landschap met plas met waterlelies. kopen? Bied vanaf 60!
Johannes van Lingen (1903-1986) Nederlands Landschap met plas met waterlelies.
TechniekPastel/Krijt
Afmetingen52 x 62 cm (h x b)
GesigneerdHandgesigneerd
DragerPapier
IngelijstIngelijst
Openingsbod
€ 60
Bied mee Bied mee

Kunst kopen van Johannes van Lingen

Wilt u graag een kunstwerk kopen van Johannes van Lingen? Bekijk dan het actuele veilingaanbod en bied mee op mooie en unieke kunstwerken van Johannes van Lingen. Betaalbare en exclusieve kunst kopen van Johannes van Lingen en andere erkende kunstenaars is leuk, toegankelijk én binnen handbereik via Kunstveiling. Ontdek nu alle kunstwerken van Johannes van Lingen te koop bij Kunstveiling en bemachtig uw eigen Johannes van Lingen!

Volg het aanbod kunst van Johannes van Lingen te koop

Wilt u op de hoogte gehouden worden van nieuw aanbod van Johannes van Lingen te koop? Via uw persoonlijke Kunstveiling account kunt u Johannes van Lingen instellen als uw favoriete kunstenaar. Wanneer er nieuwe Johannes van Lingen kunstwerken in de veiling worden geplaatst, ontvangt u hierover per e-mail bericht. Daarnaast kunt u alle kunstwerken van uw favoriete kunstenaars eenvoudig bekijken via uw persoonlijke account. Op die manier loopt u nooit meer een nieuw item in de veiling mis en koopt u gemakkelijk kunst van Johannes van Lingen!

Bekijk bijvoorbeeld ook eens het aanbod kunstwerken van Karel Appel, Anton Heyboer en Klaas Gubbels in de veiling.

Waarom via Kunstveiling kunst van Johannes van Lingen kopen?

Via Kunstveiling koopt u unieke kunstwerken van Johannes van Lingen en andere erkende kunstenaars tegen veilingprijzen. Kunst kopen van Johannes van Lingen via Kunstveiling is toegankelijk, transparant en laagdrempelig. Dagelijks worden vele nieuwe kunstwerken in de veiling geplaatst, van moderne schilderijen tot oude prenten en van sculpturen tot design en sieraden. U stemt het aanbod gemakkelijk op uw eigen wensen af en wordt automatisch in contact gebracht met de verkoper als u na afloop van de veiling de hoogste bieder bent. U betaalt bij Kunstveiling slechts 15% veilingkosten over de hamerprijs. Dit wordt bij het uitbrengen van een bod al aangegeven, zodat u achteraf nooit voor verrassingen komt te staan.

Bovendien kunt u via Kunstveiling ook zelf kunst van Johannes van Lingen of andere erkende kunstenaars verkopen. Meer over het verkopen van kunst leest u op de pagina Kunst Verkopen.

Hoe breng ik een bod uit op een kunstwerk van Johannes van Lingen?

Kunst kopen van Johannes van Lingen begint bij het plaatsen van een bod. Om een bod uit te brengen op een kunstwerk van Johannes van Lingen, heeft u account bij Kunstveiling nodig. Hier maakt u gemakkelijk een account aan. Bij alle items in de veiling treft u detailgegevens van het kunstwerk, een openingsbod en een aflooptijd. Tot deze tijd kunt u een bod uitbrengen op het kunstwerk van Johannes van Lingen. Om meer kans te maken om de Johannes van Lingen te bemachtigen, kunt u een autobod instellen. Bent u de winnende bieder? Dan neemt de verkoper contact met u op. Is het kunstwerk helaas aan u voorbijgegaan? Bekijk dan het actuele aanbod met alle andere kunst van Johannes van Lingen! Let op: lees voordat u kunst gaat kopen of verkopen via Kunstveiling de veilingregels goed door.