Jorge Castillo (1933)
  1. Home
  2. >
  3. Kunstenaars
  4. >
  5. Jorge Castillo
Jorge Castillo (1933)

Jorge Castillo (1933)

Kunstenaar, Designer

Jorge CASTILLO (Pontevedra 1933)

Aangeboden items
2
Verkochte items
27
Nationaliteit
Spaans Spaans  
Links
Favoriet
filters
Jorge Castillo - OHNE TITEL 1873 kopen? Bied vanaf 140!
Jorge Castillo (1933) Spaans OHNE TITEL 1873
TechniekEts
Afmetingen30 cm x 40 cm (h x b)
GesigneerdHandgesigneerd
DragerGeschept Papier
IngelijstAlleen in Passe-partout
Openingsbod
€ 140
Bied mee Bied mee
Jorge Castillo - BERNARDA 1972 kopen? Bied vanaf 200!
Jorge Castillo (1933) Spaans BERNARDA 1972
TechniekEts/Aquatint
Afmetingen50 cm x 40 cm (h x b)
GesigneerdHandgesigneerd
DragerGeschept Papier
Openingsbod
€ 200
Bied mee Bied mee

Kunst kopen van Jorge Castillo

Wilt u graag een kunstwerk kopen van Jorge Castillo? Bekijk dan het actuele veilingaanbod en bied mee op mooie en unieke kunstwerken van Jorge Castillo. Betaalbare en exclusieve kunst kopen van Jorge Castillo en andere erkende kunstenaars is leuk, toegankelijk én binnen handbereik via Kunstveiling. Ontdek nu alle kunstwerken van Jorge Castillo te koop bij Kunstveiling en bemachtig uw eigen Jorge Castillo!

Volg het aanbod kunst van Jorge Castillo te koop

Wilt u op de hoogte gehouden worden van nieuw aanbod van Jorge Castillo te koop? Via uw persoonlijke Kunstveiling account kunt u Jorge Castillo instellen als uw favoriete kunstenaar. Wanneer er nieuwe Jorge Castillo kunstwerken in de veiling worden geplaatst, ontvangt u hierover per e-mail bericht. Daarnaast kunt u alle kunstwerken van uw favoriete kunstenaars eenvoudig bekijken via uw persoonlijke account. Op die manier loopt u nooit meer een nieuw item in de veiling mis en koopt u gemakkelijk kunst van Jorge Castillo!

Bekijk bijvoorbeeld ook eens het aanbod kunstwerken van Karel Appel, Anton Heyboer en Klaas Gubbels in de veiling.

Waarom via Kunstveiling kunst van Jorge Castillo kopen?

Via Kunstveiling koopt u unieke kunstwerken van Jorge Castillo en andere erkende kunstenaars tegen veilingprijzen. Kunst kopen van Jorge Castillo via Kunstveiling is toegankelijk, transparant en laagdrempelig. Dagelijks worden vele nieuwe kunstwerken in de veiling geplaatst, van moderne schilderijen tot oude prenten en van sculpturen tot design en sieraden. U stemt het aanbod gemakkelijk op uw eigen wensen af en wordt automatisch in contact gebracht met de verkoper als u na afloop van de veiling de hoogste bieder bent. U betaalt bij Kunstveiling slechts 15% veilingkosten over de hamerprijs. Dit wordt bij het uitbrengen van een bod al aangegeven, zodat u achteraf nooit voor verrassingen komt te staan.

Bovendien kunt u via Kunstveiling ook zelf kunst van Jorge Castillo of andere erkende kunstenaars verkopen. Meer over het verkopen van kunst leest u op de pagina Kunst Verkopen.

Hoe breng ik een bod uit op een kunstwerk van Jorge Castillo?

Kunst kopen van Jorge Castillo begint bij het plaatsen van een bod. Om een bod uit te brengen op een kunstwerk van Jorge Castillo, heeft u account bij Kunstveiling nodig. Hier maakt u gemakkelijk een account aan. Bij alle items in de veiling treft u detailgegevens van het kunstwerk, een openingsbod en een aflooptijd. Tot deze tijd kunt u een bod uitbrengen op het kunstwerk van Jorge Castillo. Om meer kans te maken om de Jorge Castillo te bemachtigen, kunt u een autobod instellen. Bent u de winnende bieder? Dan neemt de verkoper contact met u op. Is het kunstwerk helaas aan u voorbijgegaan? Bekijk dan het actuele aanbod met alle andere kunst van Jorge Castillo! Let op: lees voordat u kunst gaat kopen of verkopen via Kunstveiling de veilingregels goed door.

Nog geen account?
Door een gratis account aan te maken kunt u bieden op {{numberOfItems}} items of zelf een item in de veiling plaatsen.