Jose van Tubergen (1946)
  1. Home
  2. >
  3. Kunstenaars
  4. >
  5. Kunstenaar
  6. >
  7. Jose van Tubergen
Jose van Tubergen (1946)

Jose van Tubergen (1946)

José van TUBERGEN (Amsterdam 1946)

Aangeboden items
2
Verkochte items
18
Nationaliteit
Nederlands Nederlands  
Links
Favoriet
filters
Jose van Tubergen - kleurets - Abstract 1/1 - 22308 - GROOT kopen? Bied vanaf 25!
Jose van Tubergen (1946) Nederlands kleurets - Abstract 1/1 - 22308 - GROOT
TechniekEts
Afmetingen86 x 91 cm (h x b)
GesigneerdHandgesigneerd
DragerPapier
IngelijstIngelijst
Openingsbod
€ 25
Bied mee Bied mee
Jose van Tubergen - zeefdruk (gemengde techniek) kopen? Bied vanaf 35!
Jose van Tubergen (1946) Nederlands zeefdruk (gemengde techniek)
TechniekZeefdruk
Afmetingen81 x 61 cm (h x b)
GesigneerdHandgesigneerd
DragerPapier
IngelijstIngelijst
Openingsbod
€ 35
Bied mee Bied mee

Kunst kopen van Jose van Tubergen

Wilt u graag een kunstwerk kopen van Jose van Tubergen? Bekijk dan het actuele veilingaanbod en bied mee op mooie en unieke kunstwerken van Jose van Tubergen. Betaalbare en exclusieve kunst kopen van Jose van Tubergen en andere erkende kunstenaars is leuk, toegankelijk én binnen handbereik via Kunstveiling. Ontdek nu alle kunstwerken van Jose van Tubergen te koop bij Kunstveiling en bemachtig uw eigen Jose van Tubergen!

Volg het aanbod kunst van Jose van Tubergen te koop

Wilt u op de hoogte gehouden worden van nieuw aanbod van Jose van Tubergen te koop? Via uw persoonlijke Kunstveiling account kunt u Jose van Tubergen instellen als uw favoriete kunstenaar. Wanneer er nieuwe Jose van Tubergen kunstwerken in de veiling worden geplaatst, ontvangt u hierover per e-mail bericht. Daarnaast kunt u alle kunstwerken van uw favoriete kunstenaars eenvoudig bekijken via uw persoonlijke account. Op die manier loopt u nooit meer een nieuw item in de veiling mis en koopt u gemakkelijk kunst van Jose van Tubergen!

Bekijk bijvoorbeeld ook eens het aanbod kunstwerken van Karel Appel, Anton Heyboer en Klaas Gubbels in de veiling.

Waarom via Kunstveiling kunst van Jose van Tubergen kopen?

Via Kunstveiling koopt u unieke kunstwerken van Jose van Tubergen en andere erkende kunstenaars tegen veilingprijzen. Kunst kopen van Jose van Tubergen via Kunstveiling is toegankelijk, transparant en laagdrempelig. Dagelijks worden vele nieuwe kunstwerken in de veiling geplaatst, van moderne schilderijen tot oude prenten en van sculpturen tot design en sieraden. U stemt het aanbod gemakkelijk op uw eigen wensen af en wordt automatisch in contact gebracht met de verkoper als u na afloop van de veiling de hoogste bieder bent. U betaalt bij Kunstveiling slechts 15% veilingkosten over de hamerprijs. Dit wordt bij het uitbrengen van een bod al aangegeven, zodat u achteraf nooit voor verrassingen komt te staan.

Bovendien kunt u via Kunstveiling ook zelf kunst van Jose van Tubergen of andere erkende kunstenaars verkopen. Meer over het verkopen van kunst leest u op de pagina Kunst Verkopen.

Hoe breng ik een bod uit op een kunstwerk van Jose van Tubergen?

Kunst kopen van Jose van Tubergen begint bij het plaatsen van een bod. Om een bod uit te brengen op een kunstwerk van Jose van Tubergen, heeft u account bij Kunstveiling nodig. Hier maakt u gemakkelijk een account aan. Bij alle items in de veiling treft u detailgegevens van het kunstwerk, een openingsbod en een aflooptijd. Tot deze tijd kunt u een bod uitbrengen op het kunstwerk van Jose van Tubergen. Om meer kans te maken om de Jose van Tubergen te bemachtigen, kunt u een autobod instellen. Bent u de winnende bieder? Dan neemt de verkoper contact met u op. Is het kunstwerk helaas aan u voorbijgegaan? Bekijk dan het actuele aanbod met alle andere kunst van Jose van Tubergen! Let op: lees voordat u kunst gaat kopen of verkopen via Kunstveiling de veilingregels goed door.