Joseph Pennell (1860-1926)
  1. Home
  2. >
  3. Kunstenaars
  4. >
  5. Joseph Pennell
Joseph Pennell (1860-1926)

Joseph Pennell (1860-1926)

Kunstenaar

Joseph PENNELL (Philadelphia 1860 - New York City 1926)

Aangeboden items
1
Verkochte items
8
Nationaliteit
Amerikaans Amerikaans  
Links
Favoriet
filters
Joseph Pennell - VIER (4) gesigneerde Etsen van deze vermaarde Amerikaanse graficus kopen? Bied vanaf 60!
Joseph Pennell (1860-1926) Amerikaans VIER (4) gesigneerde Etsen van deze vermaarde Amerikaanse graficus
TechniekEts
Afmetingen27.5 x 17.5 cm (h x b)
GesigneerdHandgesigneerd
DragerPapier
Openingsbod
€ 60
Bied mee Bied mee

Kunst kopen van Joseph Pennell

Wilt u graag een kunstwerk kopen van Joseph Pennell? Bekijk dan het actuele veilingaanbod en bied mee op mooie en unieke kunstwerken van Joseph Pennell. Betaalbare en exclusieve kunst kopen van Joseph Pennell en andere erkende kunstenaars is leuk, toegankelijk én binnen handbereik via Kunstveiling. Ontdek nu alle kunstwerken van Joseph Pennell te koop bij Kunstveiling en bemachtig uw eigen Joseph Pennell!

Volg het aanbod kunst van Joseph Pennell te koop

Wilt u op de hoogte gehouden worden van nieuw aanbod van Joseph Pennell te koop? Via uw persoonlijke Kunstveiling account kunt u Joseph Pennell instellen als uw favoriete kunstenaar. Wanneer er nieuwe Joseph Pennell kunstwerken in de veiling worden geplaatst, ontvangt u hierover per e-mail bericht. Daarnaast kunt u alle kunstwerken van uw favoriete kunstenaars eenvoudig bekijken via uw persoonlijke account. Op die manier loopt u nooit meer een nieuw item in de veiling mis en koopt u gemakkelijk kunst van Joseph Pennell!

Bekijk bijvoorbeeld ook eens het aanbod kunstwerken van Karel Appel, Anton Heyboer en Klaas Gubbels in de veiling.

Waarom via Kunstveiling kunst van Joseph Pennell kopen?

Via Kunstveiling koopt u unieke kunstwerken van Joseph Pennell en andere erkende kunstenaars tegen veilingprijzen. Kunst kopen van Joseph Pennell via Kunstveiling is toegankelijk, transparant en laagdrempelig. Dagelijks worden vele nieuwe kunstwerken in de veiling geplaatst, van moderne schilderijen tot oude prenten en van sculpturen tot design en sieraden. U stemt het aanbod gemakkelijk op uw eigen wensen af en wordt automatisch in contact gebracht met de verkoper als u na afloop van de veiling de hoogste bieder bent. U betaalt bij Kunstveiling slechts 15% veilingkosten over de hamerprijs. Dit wordt bij het uitbrengen van een bod al aangegeven, zodat u achteraf nooit voor verrassingen komt te staan.

Bovendien kunt u via Kunstveiling ook zelf kunst van Joseph Pennell of andere erkende kunstenaars verkopen. Meer over het verkopen van kunst leest u op de pagina Kunst Verkopen.

Hoe breng ik een bod uit op een kunstwerk van Joseph Pennell?

Kunst kopen van Joseph Pennell begint bij het plaatsen van een bod. Om een bod uit te brengen op een kunstwerk van Joseph Pennell, heeft u account bij Kunstveiling nodig. Hier maakt u gemakkelijk een account aan. Bij alle items in de veiling treft u detailgegevens van het kunstwerk, een openingsbod en een aflooptijd. Tot deze tijd kunt u een bod uitbrengen op het kunstwerk van Joseph Pennell. Om meer kans te maken om de Joseph Pennell te bemachtigen, kunt u een autobod instellen. Bent u de winnende bieder? Dan neemt de verkoper contact met u op. Is het kunstwerk helaas aan u voorbijgegaan? Bekijk dan het actuele aanbod met alle andere kunst van Joseph Pennell! Let op: lees voordat u kunst gaat kopen of verkopen via Kunstveiling de veilingregels goed door.