Judith ten Bosch (1957)
  1. Home
  2. >
  3. Kunstenaars
  4. >
  5. Judith ten Bosch
Judith ten Bosch (1957)

Judith ten Bosch (1957)

Kunstenaar

Judith ten BOSCH (Dordrecht 1957)

Aangeboden items
3
Verkochte items
25
Nationaliteit
Nederlands Nederlands  
Links
Favoriet
FA. (8 x Favoriet)
filters
Judith ten Bosch - Onbekend kopen? Bied vanaf 25!
Judith ten Bosch (1957) Nederlands Onbekend
TechniekPastel/Krijt
Afmetingen28 cm x 18 cm (h x b)
GesigneerdHandgesigneerd
DragerPapier
Openingsbod
€ 25
Bied mee Bied mee
FA. (2)
Judith ten Bosch - Proeve van een landschap kopen? Bied vanaf 125!
Judith ten Bosch (1957) Nederlands Proeve van een landschap
TechniekAcryl
Afmetingen80 cm x 60 cm (h x b)
GesigneerdHandgesigneerd
DragerPapier
IngelijstIngelijst
Openingsbod
€ 125
Bied mee Bied mee
FA. 
Judith ten Bosch - Zeefdruk: Giraffe - 1991 kopen? Bied vanaf 55!
Judith ten Bosch (1957) Nederlands Zeefdruk: Giraffe - 1991
TechniekZeefdruk
Afmetingen77 cm x 57 cm (h x b)
GesigneerdHandgesigneerd
DragerPapier
Openingsbod
€ 55
Bied mee Bied mee
FA. (3)

Kunst kopen van Judith ten Bosch

Wilt u graag een kunstwerk kopen van Judith ten Bosch? Bekijk dan het actuele veilingaanbod en bied mee op mooie en unieke kunstwerken van Judith ten Bosch. Betaalbare en exclusieve kunst kopen van Judith ten Bosch en andere erkende kunstenaars is leuk, toegankelijk én binnen handbereik via Kunstveiling. Ontdek nu alle kunstwerken van Judith ten Bosch te koop bij Kunstveiling en bemachtig uw eigen Judith ten Bosch!

Volg het aanbod kunst van Judith ten Bosch te koop

Wilt u op de hoogte gehouden worden van nieuw aanbod van Judith ten Bosch te koop? Via uw persoonlijke Kunstveiling account kunt u Judith ten Bosch instellen als uw favoriete kunstenaar. Wanneer er nieuwe Judith ten Bosch kunstwerken in de veiling worden geplaatst, ontvangt u hierover per e-mail bericht. Daarnaast kunt u alle kunstwerken van uw favoriete kunstenaars eenvoudig bekijken via uw persoonlijke account. Op die manier loopt u nooit meer een nieuw item in de veiling mis en koopt u gemakkelijk kunst van Judith ten Bosch!

Bekijk bijvoorbeeld ook eens het aanbod kunstwerken van Karel Appel, Anton Heyboer en Klaas Gubbels in de veiling.

Waarom via Kunstveiling kunst van Judith ten Bosch kopen?

Via Kunstveiling koopt u unieke kunstwerken van Judith ten Bosch en andere erkende kunstenaars tegen veilingprijzen. Kunst kopen van Judith ten Bosch via Kunstveiling is toegankelijk, transparant en laagdrempelig. Dagelijks worden vele nieuwe kunstwerken in de veiling geplaatst, van moderne schilderijen tot oude prenten en van sculpturen tot design en sieraden. U stemt het aanbod gemakkelijk op uw eigen wensen af en wordt automatisch in contact gebracht met de verkoper als u na afloop van de veiling de hoogste bieder bent. U betaalt bij Kunstveiling slechts 15% veilingkosten over de hamerprijs. Dit wordt bij het uitbrengen van een bod al aangegeven, zodat u achteraf nooit voor verrassingen komt te staan.

Bovendien kunt u via Kunstveiling ook zelf kunst van Judith ten Bosch of andere erkende kunstenaars verkopen. Meer over het verkopen van kunst leest u op de pagina Kunst Verkopen.

Hoe breng ik een bod uit op een kunstwerk van Judith ten Bosch?

Kunst kopen van Judith ten Bosch begint bij het plaatsen van een bod. Om een bod uit te brengen op een kunstwerk van Judith ten Bosch, heeft u account bij Kunstveiling nodig. Hier maakt u gemakkelijk een account aan. Bij alle items in de veiling treft u detailgegevens van het kunstwerk, een openingsbod en een aflooptijd. Tot deze tijd kunt u een bod uitbrengen op het kunstwerk van Judith ten Bosch. Om meer kans te maken om de Judith ten Bosch te bemachtigen, kunt u een autobod instellen. Bent u de winnende bieder? Dan neemt de verkoper contact met u op. Is het kunstwerk helaas aan u voorbijgegaan? Bekijk dan het actuele aanbod met alle andere kunst van Judith ten Bosch! Let op: lees voordat u kunst gaat kopen of verkopen via Kunstveiling de veilingregels goed door.

Nog geen account?
Door een gratis account aan te maken kunt u bieden op {{numberOfItems}} items of zelf een item in de veiling plaatsen.