Justus Donker (1966)
  1. Home
  2. >
  3. Kunstenaars
  4. >
  5. Justus Donker
Justus Donker (1966)

Justus Donker (1966)

Kunstenaar

Justus DONKER (Rotterdam 1966)

Donker werd begin jaren negentig bekend als lid van de groep After Nature, waarvan hij vanaf 1989 deel uit maakte tot het uiteenvallen in 1995. Andere leden van de groep waren Peter Klashorst, Jurriaan van Hall, Bart Domburg en Ernst Voss. De eerste tentoonstelling van After Nature met Donker vond plaats in 1990 in de Seasons Galerie in Den Haag. In de jaren daarna bezochten de leden van deze groep een aantal keren de Verenigde Staten om deel te nemen aan tentoonstellingen en schilderperformances.

Aangeboden items
2
Verkochte items
40
Nationaliteit
Nederlands Nederlands  
Links
Favoriet
filters
Justus Donker - zonder titel kopen? Bied vanaf 70!
Justus Donker (1966) Nederlands zonder titel
TechniekZeefdruk
Afmetingen60 x 80 cm (h x b)
GesigneerdHandgesigneerd
DragerPapier
Openingsbod
€ 70
Bied mee Bied mee
Justus Donker - zonder titel kopen? Bied vanaf 70!
Justus Donker (1966) Nederlands zonder titel
TechniekZeefdruk
Afmetingen60 x 80 cm (h x b)
GesigneerdHandgesigneerd
DragerPapier
Openingsbod
€ 70
Bied mee Bied mee

Kunst kopen van Justus Donker

Wilt u graag een kunstwerk kopen van Justus Donker? Bekijk dan het actuele veilingaanbod en bied mee op mooie en unieke kunstwerken van Justus Donker. Betaalbare en exclusieve kunst kopen van Justus Donker en andere erkende kunstenaars is leuk, toegankelijk én binnen handbereik via Kunstveiling. Ontdek nu alle kunstwerken van Justus Donker te koop bij Kunstveiling en bemachtig uw eigen Justus Donker!

Volg het aanbod kunst van Justus Donker te koop

Wilt u op de hoogte gehouden worden van nieuw aanbod van Justus Donker te koop? Via uw persoonlijke Kunstveiling account kunt u Justus Donker instellen als uw favoriete kunstenaar. Wanneer er nieuwe Justus Donker kunstwerken in de veiling worden geplaatst, ontvangt u hierover per e-mail bericht. Daarnaast kunt u alle kunstwerken van uw favoriete kunstenaars eenvoudig bekijken via uw persoonlijke account. Op die manier loopt u nooit meer een nieuw item in de veiling mis en koopt u gemakkelijk kunst van Justus Donker!

Bekijk bijvoorbeeld ook eens het aanbod kunstwerken van Karel Appel, Anton Heyboer en Klaas Gubbels in de veiling.

Waarom via Kunstveiling kunst van Justus Donker kopen?

Via Kunstveiling koopt u unieke kunstwerken van Justus Donker en andere erkende kunstenaars tegen veilingprijzen. Kunst kopen van Justus Donker via Kunstveiling is toegankelijk, transparant en laagdrempelig. Dagelijks worden vele nieuwe kunstwerken in de veiling geplaatst, van moderne schilderijen tot oude prenten en van sculpturen tot design en sieraden. U stemt het aanbod gemakkelijk op uw eigen wensen af en wordt automatisch in contact gebracht met de verkoper als u na afloop van de veiling de hoogste bieder bent. U betaalt bij Kunstveiling slechts 15% veilingkosten over de hamerprijs. Dit wordt bij het uitbrengen van een bod al aangegeven, zodat u achteraf nooit voor verrassingen komt te staan.

Bovendien kunt u via Kunstveiling ook zelf kunst van Justus Donker of andere erkende kunstenaars verkopen. Meer over het verkopen van kunst leest u op de pagina Kunst Verkopen.

Hoe breng ik een bod uit op een kunstwerk van Justus Donker?

Kunst kopen van Justus Donker begint bij het plaatsen van een bod. Om een bod uit te brengen op een kunstwerk van Justus Donker, heeft u account bij Kunstveiling nodig. Hier maakt u gemakkelijk een account aan. Bij alle items in de veiling treft u detailgegevens van het kunstwerk, een openingsbod en een aflooptijd. Tot deze tijd kunt u een bod uitbrengen op het kunstwerk van Justus Donker. Om meer kans te maken om de Justus Donker te bemachtigen, kunt u een autobod instellen. Bent u de winnende bieder? Dan neemt de verkoper contact met u op. Is het kunstwerk helaas aan u voorbijgegaan? Bekijk dan het actuele aanbod met alle andere kunst van Justus Donker! Let op: lees voordat u kunst gaat kopen of verkopen via Kunstveiling de veilingregels goed door.