Karel van Seben (1893-1988)
  1. Home
  2. >
  3. Kunstenaars
  4. >
  5. Kunstenaar
  6. >
  7. Karel van Seben
Karel van Seben (1893-1988)

Karel van Seben (1893-1988)

Karel Hendrik van Seben (soms tekende hij met von Seben) (Den Haag, 26 oktober 1893 ? Hilversum, 11 maart 1988) was een Nederland kunstschilder, beeldhouwer, tekenaar, illustrator en boekbandontwerper.[1]Van Seben werkte en woonde in Den Haag tot 1919, in Amsterdam tot 1933, in Hilversum in 1934, Loosdrecht tot 1939, De Bilt, Bilthoven en vanaf 1943 in Bussum.Hij was leerling van de Akademie voor Beeldende Kunsten in Den Haag bij professor Ros. Hij maakte reizen naar Griekenland, Frankrijk, Afrika, Itali_ en Noorwegen.Van Seben maakte stadsgezichten, stillevens, figuurvoorstellingen en ontwierp een flink aantal boekbanden en omslagen voor bladmuziek, hiervan zijn al minstens 31 bekend. Hij was lid van het genootschap Kunstliefde in Utrecht.In het Centraal Museum in Utrecht hangt van hem een portret van: Otto van Rees.

Aangeboden items
2
Verkochte items
44
Nationaliteit
Nederlands Nederlands  
Links
Favoriet
filters
Karel van Seben - Portret kopen? Bied vanaf 45!
Karel van Seben (1893-1988) Nederlands Portret
TechniekPotlood
Afmetingen70 x 59 cm (h x b)
GesigneerdHandgesigneerd
DragerPapier
IngelijstIngelijst
Openingsbod
€ 45
Bied mee Bied mee
Karel van Seben - "Nieuwe Meer bij Amsterdam" kopen? Bied vanaf 45!
Karel van Seben (1893-1988) Nederlands "Nieuwe Meer bij Amsterdam"
TechniekAquarel
Afmetingen40 x 32 cm (h x b)
GesigneerdHandgesigneerd
DragerPapier
IngelijstIngelijst
Openingsbod
€ 45
Bied mee Bied mee

Kunst kopen van Karel van Seben

Wilt u graag een kunstwerk kopen van Karel van Seben? Bekijk dan het actuele veilingaanbod en bied mee op mooie en unieke kunstwerken van Karel van Seben. Betaalbare en exclusieve kunst kopen van Karel van Seben en andere erkende kunstenaars is leuk, toegankelijk én binnen handbereik via Kunstveiling. Ontdek nu alle kunstwerken van Karel van Seben te koop bij Kunstveiling en bemachtig uw eigen Karel van Seben!

Volg het aanbod kunst van Karel van Seben te koop

Wilt u op de hoogte gehouden worden van nieuw aanbod van Karel van Seben te koop? Via uw persoonlijke Kunstveiling account kunt u Karel van Seben instellen als uw favoriete kunstenaar. Wanneer er nieuwe Karel van Seben kunstwerken in de veiling worden geplaatst, ontvangt u hierover per e-mail bericht. Daarnaast kunt u alle kunstwerken van uw favoriete kunstenaars eenvoudig bekijken via uw persoonlijke account. Op die manier loopt u nooit meer een nieuw item in de veiling mis en koopt u gemakkelijk kunst van Karel van Seben!

Bekijk bijvoorbeeld ook eens het aanbod kunstwerken van Karel Appel, Anton Heyboer en Klaas Gubbels in de veiling.

Waarom via Kunstveiling kunst van Karel van Seben kopen?

Via Kunstveiling koopt u unieke kunstwerken van Karel van Seben en andere erkende kunstenaars tegen veilingprijzen. Kunst kopen van Karel van Seben via Kunstveiling is toegankelijk, transparant en laagdrempelig. Dagelijks worden vele nieuwe kunstwerken in de veiling geplaatst, van moderne schilderijen tot oude prenten en van sculpturen tot design en sieraden. U stemt het aanbod gemakkelijk op uw eigen wensen af en wordt automatisch in contact gebracht met de verkoper als u na afloop van de veiling de hoogste bieder bent. U betaalt bij Kunstveiling slechts 15% veilingkosten over de hamerprijs. Dit wordt bij het uitbrengen van een bod al aangegeven, zodat u achteraf nooit voor verrassingen komt te staan.

Bovendien kunt u via Kunstveiling ook zelf kunst van Karel van Seben of andere erkende kunstenaars verkopen. Meer over het verkopen van kunst leest u op de pagina Kunst Verkopen.

Hoe breng ik een bod uit op een kunstwerk van Karel van Seben?

Kunst kopen van Karel van Seben begint bij het plaatsen van een bod. Om een bod uit te brengen op een kunstwerk van Karel van Seben, heeft u account bij Kunstveiling nodig. Hier maakt u gemakkelijk een account aan. Bij alle items in de veiling treft u detailgegevens van het kunstwerk, een openingsbod en een aflooptijd. Tot deze tijd kunt u een bod uitbrengen op het kunstwerk van Karel van Seben. Om meer kans te maken om de Karel van Seben te bemachtigen, kunt u een autobod instellen. Bent u de winnende bieder? Dan neemt de verkoper contact met u op. Is het kunstwerk helaas aan u voorbijgegaan? Bekijk dan het actuele aanbod met alle andere kunst van Karel van Seben! Let op: lees voordat u kunst gaat kopen of verkopen via Kunstveiling de veilingregels goed door.