Karin Campfens (1946)
  1. Home
  2. >
  3. Kunstenaars
  4. >
  5. Karin Campfens
Karin Campfens (1946)

Karin Campfens (1946)

Kunstschilder, Tekenaar

Karin CAMPFENS (Alkmaar 1946)

Biografie / Opleiding

Karin Campfens kreeg lessen van kunstenaar Friso ten Holt. Getrouwd met beeldend kunstenaar Jan Campfens woonden ze lange tijd in Uithoorn. Hier leidden zij De Olievaar: een dierenwinkel en expositiecentrum. Later verhuisden ze naar Frankrijk. Campfens tekent, schildert en maakt etsen. Veervoorkomende onderwerpen in haar oeuvre zijn dier- en figuurvoorstellingen.

Aangeboden items
1
Verkochte items
99
Nationaliteit
Nederlands Nederlands  
Links
Favoriet
filters
Karin Campfens - M/V Magazine kopen? Bied vanaf 55!
Karin Campfens (1946) Nederlands M/V Magazine
TechniekEts
Afmetingen50 x 32 cm (h x b)
GesigneerdHandgesigneerd
DragerPapier
Openingsbod
€ 55
Bied mee Bied mee

Kunst kopen van Karin Campfens

Wilt u graag een kunstwerk kopen van Karin Campfens? Bekijk dan het actuele veilingaanbod en bied mee op mooie en unieke kunstwerken van Karin Campfens. Betaalbare en exclusieve kunst kopen van Karin Campfens en andere erkende kunstenaars is leuk, toegankelijk én binnen handbereik via Kunstveiling. Ontdek nu alle kunstwerken van Karin Campfens te koop bij Kunstveiling en bemachtig uw eigen Karin Campfens!

Volg het aanbod kunst van Karin Campfens te koop

Wilt u op de hoogte gehouden worden van nieuw aanbod van Karin Campfens te koop? Via uw persoonlijke Kunstveiling account kunt u Karin Campfens instellen als uw favoriete kunstenaar. Wanneer er nieuwe Karin Campfens kunstwerken in de veiling worden geplaatst, ontvangt u hierover per e-mail bericht. Daarnaast kunt u alle kunstwerken van uw favoriete kunstenaars eenvoudig bekijken via uw persoonlijke account. Op die manier loopt u nooit meer een nieuw item in de veiling mis en koopt u gemakkelijk kunst van Karin Campfens!

Bekijk bijvoorbeeld ook eens het aanbod kunstwerken van Karel Appel, Anton Heyboer en Klaas Gubbels in de veiling.

Waarom via Kunstveiling kunst van Karin Campfens kopen?

Via Kunstveiling koopt u unieke kunstwerken van Karin Campfens en andere erkende kunstenaars tegen veilingprijzen. Kunst kopen van Karin Campfens via Kunstveiling is toegankelijk, transparant en laagdrempelig. Dagelijks worden vele nieuwe kunstwerken in de veiling geplaatst, van moderne schilderijen tot oude prenten en van sculpturen tot design en sieraden. U stemt het aanbod gemakkelijk op uw eigen wensen af en wordt automatisch in contact gebracht met de verkoper als u na afloop van de veiling de hoogste bieder bent. U betaalt bij Kunstveiling slechts 15% veilingkosten over de hamerprijs. Dit wordt bij het uitbrengen van een bod al aangegeven, zodat u achteraf nooit voor verrassingen komt te staan.

Bovendien kunt u via Kunstveiling ook zelf kunst van Karin Campfens of andere erkende kunstenaars verkopen. Meer over het verkopen van kunst leest u op de pagina Kunst Verkopen.

Hoe breng ik een bod uit op een kunstwerk van Karin Campfens?

Kunst kopen van Karin Campfens begint bij het plaatsen van een bod. Om een bod uit te brengen op een kunstwerk van Karin Campfens, heeft u account bij Kunstveiling nodig. Hier maakt u gemakkelijk een account aan. Bij alle items in de veiling treft u detailgegevens van het kunstwerk, een openingsbod en een aflooptijd. Tot deze tijd kunt u een bod uitbrengen op het kunstwerk van Karin Campfens. Om meer kans te maken om de Karin Campfens te bemachtigen, kunt u een autobod instellen. Bent u de winnende bieder? Dan neemt de verkoper contact met u op. Is het kunstwerk helaas aan u voorbijgegaan? Bekijk dan het actuele aanbod met alle andere kunst van Karin Campfens! Let op: lees voordat u kunst gaat kopen of verkopen via Kunstveiling de veilingregels goed door.