Leo Kogan (1974)
  1. Home
  2. >
  3. Kunstenaars
  4. >
  5. Leo Kogan
Leo Kogan (1974)

Leo Kogan (1974)

Kunstschilder, Tekenaar

Leo KOGAN (Chisinau 1974)


Woont en werkt in Amsterdam

Aangeboden items
2
Verkochte items
6
Nationaliteit
Nederlands Nederlands  Moldavisch Moldavisch  
Links
Favoriet
filters
Leo Kogan - The Happy Isles kopen? Bied vanaf 65!
Leo Kogan (1974) Nederlands Moldavisch The Happy Isles
TechniekAcryl
Afmetingen40 x 50 cm (h x b)
GesigneerdHandgesigneerd
DragerCanvas (Doek)
IngelijstOp Spieraam
Openingsbod
€ 65
Bied mee Bied mee
Leo Kogan - Life Hack kopen? Bied vanaf 75!
Leo Kogan (1974) Nederlands Moldavisch Life Hack
TechniekAcryl
Afmetingen100 x 65 cm (h x b)
GesigneerdHandgesigneerd
DragerCanvas (Doek)
Openingsbod
€ 75
Bied mee Bied mee

Kunst kopen van Leo Kogan

Wilt u graag een kunstwerk kopen van Leo Kogan? Bekijk dan het actuele veilingaanbod en bied mee op mooie en unieke kunstwerken van Leo Kogan. Betaalbare en exclusieve kunst kopen van Leo Kogan en andere erkende kunstenaars is leuk, toegankelijk én binnen handbereik via Kunstveiling. Ontdek nu alle kunstwerken van Leo Kogan te koop bij Kunstveiling en bemachtig uw eigen Leo Kogan!

Volg het aanbod kunst van Leo Kogan te koop

Wilt u op de hoogte gehouden worden van nieuw aanbod van Leo Kogan te koop? Via uw persoonlijke Kunstveiling account kunt u Leo Kogan instellen als uw favoriete kunstenaar. Wanneer er nieuwe Leo Kogan kunstwerken in de veiling worden geplaatst, ontvangt u hierover per e-mail bericht. Daarnaast kunt u alle kunstwerken van uw favoriete kunstenaars eenvoudig bekijken via uw persoonlijke account. Op die manier loopt u nooit meer een nieuw item in de veiling mis en koopt u gemakkelijk kunst van Leo Kogan!

Bekijk bijvoorbeeld ook eens het aanbod kunstwerken van Karel Appel, Anton Heyboer en Klaas Gubbels in de veiling.

Waarom via Kunstveiling kunst van Leo Kogan kopen?

Via Kunstveiling koopt u unieke kunstwerken van Leo Kogan en andere erkende kunstenaars tegen veilingprijzen. Kunst kopen van Leo Kogan via Kunstveiling is toegankelijk, transparant en laagdrempelig. Dagelijks worden vele nieuwe kunstwerken in de veiling geplaatst, van moderne schilderijen tot oude prenten en van sculpturen tot design en sieraden. U stemt het aanbod gemakkelijk op uw eigen wensen af en wordt automatisch in contact gebracht met de verkoper als u na afloop van de veiling de hoogste bieder bent. U betaalt bij Kunstveiling slechts 15% veilingkosten over de hamerprijs. Dit wordt bij het uitbrengen van een bod al aangegeven, zodat u achteraf nooit voor verrassingen komt te staan.

Bovendien kunt u via Kunstveiling ook zelf kunst van Leo Kogan of andere erkende kunstenaars verkopen. Meer over het verkopen van kunst leest u op de pagina Kunst Verkopen.

Hoe breng ik een bod uit op een kunstwerk van Leo Kogan?

Kunst kopen van Leo Kogan begint bij het plaatsen van een bod. Om een bod uit te brengen op een kunstwerk van Leo Kogan, heeft u account bij Kunstveiling nodig. Hier maakt u gemakkelijk een account aan. Bij alle items in de veiling treft u detailgegevens van het kunstwerk, een openingsbod en een aflooptijd. Tot deze tijd kunt u een bod uitbrengen op het kunstwerk van Leo Kogan. Om meer kans te maken om de Leo Kogan te bemachtigen, kunt u een autobod instellen. Bent u de winnende bieder? Dan neemt de verkoper contact met u op. Is het kunstwerk helaas aan u voorbijgegaan? Bekijk dan het actuele aanbod met alle andere kunst van Leo Kogan! Let op: lees voordat u kunst gaat kopen of verkopen via Kunstveiling de veilingregels goed door.