Leon Janssen (1951)
  1. Home
  2. >
  3. Kunstenaars
  4. >
  5. Leon Janssen
Leon Janssen (1951)

Leon Janssen (1951)

Kunstenaar

Geboren 13-02-1951 te Stein

Opleiding:Stadsacademie Maastricht 1969-1974

Beoefende technieken:Schilderen,grafiek (houtsnede)

Aangeboden items
2
Verkochte items
70
Nationaliteit
Nederlands Nederlands  
Links
Favoriet
filters
Leon Janssen - Vrouw met minaar kopen? Bied vanaf 50!
Leon Janssen (1951) Nederlands Vrouw met minaar
TechniekHout/Linosnede
Afmetingen21 x 13.5 cm (h x b)
GesigneerdHandgesigneerd
DragerPapier
Openingsbod
€ 50
Bied mee Bied mee
Leon Janssen - geen titel kopen? Bied vanaf 150!
Leon Janssen (1951) Nederlands geen titel
TechniekGemengde Techniek
Afmetingen23 x 18 cm (h x b)
GesigneerdHandgesigneerd
DragerPapier
Openingsbod
€ 150
Bied mee Bied mee

Kunst kopen van Leon Janssen

Wilt u graag een kunstwerk kopen van Leon Janssen? Bekijk dan het actuele veilingaanbod en bied mee op mooie en unieke kunstwerken van Leon Janssen. Betaalbare en exclusieve kunst kopen van Leon Janssen en andere erkende kunstenaars is leuk, toegankelijk én binnen handbereik via Kunstveiling. Ontdek nu alle kunstwerken van Leon Janssen te koop bij Kunstveiling en bemachtig uw eigen Leon Janssen!

Volg het aanbod kunst van Leon Janssen te koop

Wilt u op de hoogte gehouden worden van nieuw aanbod van Leon Janssen te koop? Via uw persoonlijke Kunstveiling account kunt u Leon Janssen instellen als uw favoriete kunstenaar. Wanneer er nieuwe Leon Janssen kunstwerken in de veiling worden geplaatst, ontvangt u hierover per e-mail bericht. Daarnaast kunt u alle kunstwerken van uw favoriete kunstenaars eenvoudig bekijken via uw persoonlijke account. Op die manier loopt u nooit meer een nieuw item in de veiling mis en koopt u gemakkelijk kunst van Leon Janssen!

Bekijk bijvoorbeeld ook eens het aanbod kunstwerken van Karel Appel, Anton Heyboer en Klaas Gubbels in de veiling.

Waarom via Kunstveiling kunst van Leon Janssen kopen?

Via Kunstveiling koopt u unieke kunstwerken van Leon Janssen en andere erkende kunstenaars tegen veilingprijzen. Kunst kopen van Leon Janssen via Kunstveiling is toegankelijk, transparant en laagdrempelig. Dagelijks worden vele nieuwe kunstwerken in de veiling geplaatst, van moderne schilderijen tot oude prenten en van sculpturen tot design en sieraden. U stemt het aanbod gemakkelijk op uw eigen wensen af en wordt automatisch in contact gebracht met de verkoper als u na afloop van de veiling de hoogste bieder bent. U betaalt bij Kunstveiling slechts 15% veilingkosten over de hamerprijs. Dit wordt bij het uitbrengen van een bod al aangegeven, zodat u achteraf nooit voor verrassingen komt te staan.

Bovendien kunt u via Kunstveiling ook zelf kunst van Leon Janssen of andere erkende kunstenaars verkopen. Meer over het verkopen van kunst leest u op de pagina Kunst Verkopen.

Hoe breng ik een bod uit op een kunstwerk van Leon Janssen?

Kunst kopen van Leon Janssen begint bij het plaatsen van een bod. Om een bod uit te brengen op een kunstwerk van Leon Janssen, heeft u account bij Kunstveiling nodig. Hier maakt u gemakkelijk een account aan. Bij alle items in de veiling treft u detailgegevens van het kunstwerk, een openingsbod en een aflooptijd. Tot deze tijd kunt u een bod uitbrengen op het kunstwerk van Leon Janssen. Om meer kans te maken om de Leon Janssen te bemachtigen, kunt u een autobod instellen. Bent u de winnende bieder? Dan neemt de verkoper contact met u op. Is het kunstwerk helaas aan u voorbijgegaan? Bekijk dan het actuele aanbod met alle andere kunst van Leon Janssen! Let op: lees voordat u kunst gaat kopen of verkopen via Kunstveiling de veilingregels goed door.