Leonie Bander (1887-1982)
  1. Home
  2. >
  3. Kunstenaars
  4. >
  5. Kunstenaar
  6. >
  7. Leonie Bander
Leonie Bander (1887-1982)

Leonie Bander (1887-1982)

Léonie BANDER-Lutomirsky (Amsterdam 1887 - Leidschendam 1982)

Aangeboden items
2
Verkochte items
4
Nationaliteit
Nederlands Nederlands  
Links
Favoriet
filters
Leonie Bander - Edam kopen? Bied vanaf 50!
Leonie Bander (1887-1982) Nederlands Edam
TechniekPen (Inkt)
Afmetingen29 x 37 cm (h x b)
GesigneerdHandgesigneerd
DragerPapier
Openingsbod
€ 50
Bied mee Bied mee
Leonie Bander - Winterlandschap kopen? Bied vanaf 50!
Leonie Bander (1887-1982) Nederlands Winterlandschap
TechniekPastel/Krijt
Afmetingen24 x 32 cm (h x b)
GesigneerdHandgesigneerd
DragerPapier
Openingsbod
€ 50
Bied mee Bied mee

Kunst kopen van Leonie Bander

Wilt u graag een kunstwerk kopen van Leonie Bander? Bekijk dan het actuele veilingaanbod en bied mee op mooie en unieke kunstwerken van Leonie Bander. Betaalbare en exclusieve kunst kopen van Leonie Bander en andere erkende kunstenaars is leuk, toegankelijk én binnen handbereik via Kunstveiling. Ontdek nu alle kunstwerken van Leonie Bander te koop bij Kunstveiling en bemachtig uw eigen Leonie Bander!

Volg het aanbod kunst van Leonie Bander te koop

Wilt u op de hoogte gehouden worden van nieuw aanbod van Leonie Bander te koop? Via uw persoonlijke Kunstveiling account kunt u Leonie Bander instellen als uw favoriete kunstenaar. Wanneer er nieuwe Leonie Bander kunstwerken in de veiling worden geplaatst, ontvangt u hierover per e-mail bericht. Daarnaast kunt u alle kunstwerken van uw favoriete kunstenaars eenvoudig bekijken via uw persoonlijke account. Op die manier loopt u nooit meer een nieuw item in de veiling mis en koopt u gemakkelijk kunst van Leonie Bander!

Bekijk bijvoorbeeld ook eens het aanbod kunstwerken van Karel Appel, Anton Heyboer en Klaas Gubbels in de veiling.

Waarom via Kunstveiling kunst van Leonie Bander kopen?

Via Kunstveiling koopt u unieke kunstwerken van Leonie Bander en andere erkende kunstenaars tegen veilingprijzen. Kunst kopen van Leonie Bander via Kunstveiling is toegankelijk, transparant en laagdrempelig. Dagelijks worden vele nieuwe kunstwerken in de veiling geplaatst, van moderne schilderijen tot oude prenten en van sculpturen tot design en sieraden. U stemt het aanbod gemakkelijk op uw eigen wensen af en wordt automatisch in contact gebracht met de verkoper als u na afloop van de veiling de hoogste bieder bent. U betaalt bij Kunstveiling slechts 15% veilingkosten over de hamerprijs. Dit wordt bij het uitbrengen van een bod al aangegeven, zodat u achteraf nooit voor verrassingen komt te staan.

Bovendien kunt u via Kunstveiling ook zelf kunst van Leonie Bander of andere erkende kunstenaars verkopen. Meer over het verkopen van kunst leest u op de pagina Kunst Verkopen.

Hoe breng ik een bod uit op een kunstwerk van Leonie Bander?

Kunst kopen van Leonie Bander begint bij het plaatsen van een bod. Om een bod uit te brengen op een kunstwerk van Leonie Bander, heeft u account bij Kunstveiling nodig. Hier maakt u gemakkelijk een account aan. Bij alle items in de veiling treft u detailgegevens van het kunstwerk, een openingsbod en een aflooptijd. Tot deze tijd kunt u een bod uitbrengen op het kunstwerk van Leonie Bander. Om meer kans te maken om de Leonie Bander te bemachtigen, kunt u een autobod instellen. Bent u de winnende bieder? Dan neemt de verkoper contact met u op. Is het kunstwerk helaas aan u voorbijgegaan? Bekijk dan het actuele aanbod met alle andere kunst van Leonie Bander! Let op: lees voordat u kunst gaat kopen of verkopen via Kunstveiling de veilingregels goed door.