Lidiia Khaikara (1986)
  1. Home
  2. >
  3. Kunstenaars
  4. >
  5. Lidiia Khaikara
Lidiia Khaikara (1986)

Lidiia Khaikara (1986)

Kunstenaar

Lidiia KHAIKARA (1986)

Aangeboden items
3
Verkochte items
26
Nationaliteit
Russisch Russisch  
Links
Favoriet
filters
Lidiia Khaikara - Stad licht kopen? Bied vanaf 175!
Lidiia Khaikara (1986) Russisch Stad licht
TechniekDigitale Print
Afmetingen60 x 45 cm (h x b)
GesigneerdHandgesigneerd
Openingsbod
€ 175
Bied mee Bied mee

Kunst kopen van Lidiia Khaikara

Wilt u graag een kunstwerk kopen van Lidiia Khaikara? Bekijk dan het actuele veilingaanbod en bied mee op mooie en unieke kunstwerken van Lidiia Khaikara. Betaalbare en exclusieve kunst kopen van Lidiia Khaikara en andere erkende kunstenaars is leuk, toegankelijk én binnen handbereik via Kunstveiling. Ontdek nu alle kunstwerken van Lidiia Khaikara te koop bij Kunstveiling en bemachtig uw eigen Lidiia Khaikara!

Volg het aanbod kunst van Lidiia Khaikara te koop

Wilt u op de hoogte gehouden worden van nieuw aanbod van Lidiia Khaikara te koop? Via uw persoonlijke Kunstveiling account kunt u Lidiia Khaikara instellen als uw favoriete kunstenaar. Wanneer er nieuwe Lidiia Khaikara kunstwerken in de veiling worden geplaatst, ontvangt u hierover per e-mail bericht. Daarnaast kunt u alle kunstwerken van uw favoriete kunstenaars eenvoudig bekijken via uw persoonlijke account. Op die manier loopt u nooit meer een nieuw item in de veiling mis en koopt u gemakkelijk kunst van Lidiia Khaikara!

Bekijk bijvoorbeeld ook eens het aanbod kunstwerken van Karel Appel, Anton Heyboer en Klaas Gubbels in de veiling.

Waarom via Kunstveiling kunst van Lidiia Khaikara kopen?

Via Kunstveiling koopt u unieke kunstwerken van Lidiia Khaikara en andere erkende kunstenaars tegen veilingprijzen. Kunst kopen van Lidiia Khaikara via Kunstveiling is toegankelijk, transparant en laagdrempelig. Dagelijks worden vele nieuwe kunstwerken in de veiling geplaatst, van moderne schilderijen tot oude prenten en van sculpturen tot design en sieraden. U stemt het aanbod gemakkelijk op uw eigen wensen af en wordt automatisch in contact gebracht met de verkoper als u na afloop van de veiling de hoogste bieder bent. U betaalt bij Kunstveiling slechts 15% veilingkosten over de hamerprijs. Dit wordt bij het uitbrengen van een bod al aangegeven, zodat u achteraf nooit voor verrassingen komt te staan.

Bovendien kunt u via Kunstveiling ook zelf kunst van Lidiia Khaikara of andere erkende kunstenaars verkopen. Meer over het verkopen van kunst leest u op de pagina Kunst Verkopen.

Hoe breng ik een bod uit op een kunstwerk van Lidiia Khaikara?

Kunst kopen van Lidiia Khaikara begint bij het plaatsen van een bod. Om een bod uit te brengen op een kunstwerk van Lidiia Khaikara, heeft u account bij Kunstveiling nodig. Hier maakt u gemakkelijk een account aan. Bij alle items in de veiling treft u detailgegevens van het kunstwerk, een openingsbod en een aflooptijd. Tot deze tijd kunt u een bod uitbrengen op het kunstwerk van Lidiia Khaikara. Om meer kans te maken om de Lidiia Khaikara te bemachtigen, kunt u een autobod instellen. Bent u de winnende bieder? Dan neemt de verkoper contact met u op. Is het kunstwerk helaas aan u voorbijgegaan? Bekijk dan het actuele aanbod met alle andere kunst van Lidiia Khaikara! Let op: lees voordat u kunst gaat kopen of verkopen via Kunstveiling de veilingregels goed door.