Lily Corver (1955)
  1. Home
  2. >
  3. Kunstenaars
  4. >
  5. Kunstenaar
  6. >
  7. Lily Corver
Lily Corver (1955)

Lily Corver (1955)

Lily CORVER (1955) kunstenares o.a. van litho's

Aangeboden items
1
Verkochte items
29
Nationaliteit
Nederlands Nederlands  
Links
Favoriet
filters
Lily Corver - Aardsnede kopen? Bied vanaf 40!
Lily Corver (1955) Nederlands Aardsnede
Techniek Zeefdruk
Afmetingen 97 x 79 cm (h x b)
Gesigneerd Handgesigneerd
Drager Papier
Ingelijst Ingelijst
Openingsbod
€ 40
Bied mee Bied mee

Kunst kopen van Lily Corver

Wilt u graag een kunstwerk kopen van Lily Corver? Bekijk dan het actuele veilingaanbod en bied mee op mooie en unieke kunstwerken van Lily Corver. Betaalbare en exclusieve kunst kopen van Lily Corver en andere erkende kunstenaars is leuk, toegankelijk én binnen handbereik via Kunstveiling. Ontdek nu alle kunstwerken van Lily Corver te koop bij Kunstveiling en bemachtig uw eigen Lily Corver!

Volg het aanbod kunst van Lily Corver te koop

Wilt u op de hoogte gehouden worden van nieuw aanbod van Lily Corver te koop? Via uw persoonlijke Kunstveiling account kunt u Lily Corver instellen als uw favoriete kunstenaar. Wanneer er nieuwe Lily Corver kunstwerken in de veiling worden geplaatst, ontvangt u hierover per e-mail bericht. Daarnaast kunt u alle kunstwerken van uw favoriete kunstenaars eenvoudig bekijken via uw persoonlijke account. Op die manier loopt u nooit meer een nieuw item in de veiling mis en koopt u gemakkelijk kunst van Lily Corver!

Bekijk bijvoorbeeld ook eens het aanbod kunstwerken van Karel Appel, Anton Heyboer en Klaas Gubbels in de veiling.

Waarom via Kunstveiling kunst van Lily Corver kopen?

Via Kunstveiling koopt u unieke kunstwerken van Lily Corver en andere erkende kunstenaars tegen veilingprijzen. Kunst kopen van Lily Corver via Kunstveiling is toegankelijk, transparant en laagdrempelig. Dagelijks worden vele nieuwe kunstwerken in de veiling geplaatst, van moderne schilderijen tot oude prenten en van sculpturen tot design en sieraden. U stemt het aanbod gemakkelijk op uw eigen wensen af en wordt automatisch in contact gebracht met de verkoper als u na afloop van de veiling de hoogste bieder bent. U betaalt bij Kunstveiling slechts 15% veilingkosten over de hamerprijs. Dit wordt bij het uitbrengen van een bod al aangegeven, zodat u achteraf nooit voor verrassingen komt te staan.

Bovendien kunt u via Kunstveiling ook zelf kunst van Lily Corver of andere erkende kunstenaars verkopen. Meer over het verkopen van kunst leest u op de pagina Kunst Verkopen.

Hoe breng ik een bod uit op een kunstwerk van Lily Corver?

Kunst kopen van Lily Corver begint bij het plaatsen van een bod. Om een bod uit te brengen op een kunstwerk van Lily Corver, heeft u account bij Kunstveiling nodig. Hier maakt u gemakkelijk een account aan. Bij alle items in de veiling treft u detailgegevens van het kunstwerk, een openingsbod en een aflooptijd. Tot deze tijd kunt u een bod uitbrengen op het kunstwerk van Lily Corver. Om meer kans te maken om de Lily Corver te bemachtigen, kunt u een autobod instellen. Bent u de winnende bieder? Dan neemt de verkoper contact met u op. Is het kunstwerk helaas aan u voorbijgegaan? Bekijk dan het actuele aanbod met alle andere kunst van Lily Corver! Let op: lees voordat u kunst gaat kopen of verkopen via Kunstveiling de veilingregels goed door.