Lionel Barrymore (1878-1954)
  1. Home
  2. >
  3. Kunstenaars
  4. >
  5. Kunstenaar
  6. >
  7. Lionel Barrymore
Lionel Barrymore (1878-1954)

Lionel Barrymore (1878-1954)

Lionel BARRYMORE (Philadelphia 1878 - Los Angeles 1954)

Aangeboden items
1
Verkochte items
0
Nationaliteit
Amerikaans Amerikaans  
Links
Favoriet
filters
Lionel Barrymore - Drie vergulde prenten , ingelijst kopen? Bied vanaf 25!
Lionel Barrymore (1878-1954) Amerikaans Drie vergulde prenten , ingelijst
Techniek Ets/Aquatint
Afmetingen 20 x 25 cm (h x b)
Gesigneerd Ongesigneerd/Drukgesigneerd
Ingelijst Ingelijst
Openingsbod
€ 25
Bied mee Bied mee

Kunst kopen van Lionel Barrymore

Wilt u graag een kunstwerk kopen van Lionel Barrymore? Bekijk dan het actuele veilingaanbod en bied mee op mooie en unieke kunstwerken van Lionel Barrymore. Betaalbare en exclusieve kunst kopen van Lionel Barrymore en andere erkende kunstenaars is leuk, toegankelijk én binnen handbereik via Kunstveiling. Ontdek nu alle kunstwerken van Lionel Barrymore te koop bij Kunstveiling en bemachtig uw eigen Lionel Barrymore!

Volg het aanbod kunst van Lionel Barrymore te koop

Wilt u op de hoogte gehouden worden van nieuw aanbod van Lionel Barrymore te koop? Via uw persoonlijke Kunstveiling account kunt u Lionel Barrymore instellen als uw favoriete kunstenaar. Wanneer er nieuwe Lionel Barrymore kunstwerken in de veiling worden geplaatst, ontvangt u hierover per e-mail bericht. Daarnaast kunt u alle kunstwerken van uw favoriete kunstenaars eenvoudig bekijken via uw persoonlijke account. Op die manier loopt u nooit meer een nieuw item in de veiling mis en koopt u gemakkelijk kunst van Lionel Barrymore!

Bekijk bijvoorbeeld ook eens het aanbod kunstwerken van Karel Appel, Anton Heyboer en Klaas Gubbels in de veiling.

Waarom via Kunstveiling kunst van Lionel Barrymore kopen?

Via Kunstveiling koopt u unieke kunstwerken van Lionel Barrymore en andere erkende kunstenaars tegen veilingprijzen. Kunst kopen van Lionel Barrymore via Kunstveiling is toegankelijk, transparant en laagdrempelig. Dagelijks worden vele nieuwe kunstwerken in de veiling geplaatst, van moderne schilderijen tot oude prenten en van sculpturen tot design en sieraden. U stemt het aanbod gemakkelijk op uw eigen wensen af en wordt automatisch in contact gebracht met de verkoper als u na afloop van de veiling de hoogste bieder bent. U betaalt bij Kunstveiling slechts 15% veilingkosten over de hamerprijs. Dit wordt bij het uitbrengen van een bod al aangegeven, zodat u achteraf nooit voor verrassingen komt te staan.

Bovendien kunt u via Kunstveiling ook zelf kunst van Lionel Barrymore of andere erkende kunstenaars verkopen. Meer over het verkopen van kunst leest u op de pagina Kunst Verkopen.

Hoe breng ik een bod uit op een kunstwerk van Lionel Barrymore?

Kunst kopen van Lionel Barrymore begint bij het plaatsen van een bod. Om een bod uit te brengen op een kunstwerk van Lionel Barrymore, heeft u account bij Kunstveiling nodig. Hier maakt u gemakkelijk een account aan. Bij alle items in de veiling treft u detailgegevens van het kunstwerk, een openingsbod en een aflooptijd. Tot deze tijd kunt u een bod uitbrengen op het kunstwerk van Lionel Barrymore. Om meer kans te maken om de Lionel Barrymore te bemachtigen, kunt u een autobod instellen. Bent u de winnende bieder? Dan neemt de verkoper contact met u op. Is het kunstwerk helaas aan u voorbijgegaan? Bekijk dan het actuele aanbod met alle andere kunst van Lionel Barrymore! Let op: lees voordat u kunst gaat kopen of verkopen via Kunstveiling de veilingregels goed door.