Louis Henno (1903-1990)
  1. Home
  2. >
  3. Kunstenaars
  4. >
  5. Kunstenaar
  6. >
  7. Louis Henno
Louis Henno (1903-1990)

Louis Henno (1903-1990)

Louis HENNO (Sint-Gillis 1903 - Brussel 1990)

Aangeboden items
2
Verkochte items
15
Nationaliteit
Belgisch Belgisch  
Links
Favoriet
filters
Louis Henno - Landschap met rivier kopen? Bied vanaf 40!
Louis Henno (1903-1990) Belgisch Landschap met rivier
TechniekOlieverf
Afmetingen41 x 51 cm (h x b)
GesigneerdHandgesigneerd
DragerHardboard
IngelijstIngelijst
Openingsbod
€ 40
Bied mee Bied mee
Louis Henno - NAAKT OP DE RUG GEZIEN kopen? Bied vanaf 200!
Louis Henno (1903-1990) Belgisch NAAKT OP DE RUG GEZIEN
TechniekOlieverf
Afmetingen80 x 65 cm (h x b)
GesigneerdHandgesigneerd
DragerCanvas (Doek)
IngelijstIngelijst
Openingsbod
€ 200
Bied mee Bied mee

Kunst kopen van Louis Henno

Wilt u graag een kunstwerk kopen van Louis Henno? Bekijk dan het actuele veilingaanbod en bied mee op mooie en unieke kunstwerken van Louis Henno. Betaalbare en exclusieve kunst kopen van Louis Henno en andere erkende kunstenaars is leuk, toegankelijk én binnen handbereik via Kunstveiling. Ontdek nu alle kunstwerken van Louis Henno te koop bij Kunstveiling en bemachtig uw eigen Louis Henno!

Volg het aanbod kunst van Louis Henno te koop

Wilt u op de hoogte gehouden worden van nieuw aanbod van Louis Henno te koop? Via uw persoonlijke Kunstveiling account kunt u Louis Henno instellen als uw favoriete kunstenaar. Wanneer er nieuwe Louis Henno kunstwerken in de veiling worden geplaatst, ontvangt u hierover per e-mail bericht. Daarnaast kunt u alle kunstwerken van uw favoriete kunstenaars eenvoudig bekijken via uw persoonlijke account. Op die manier loopt u nooit meer een nieuw item in de veiling mis en koopt u gemakkelijk kunst van Louis Henno!

Bekijk bijvoorbeeld ook eens het aanbod kunstwerken van Karel Appel, Anton Heyboer en Klaas Gubbels in de veiling.

Waarom via Kunstveiling kunst van Louis Henno kopen?

Via Kunstveiling koopt u unieke kunstwerken van Louis Henno en andere erkende kunstenaars tegen veilingprijzen. Kunst kopen van Louis Henno via Kunstveiling is toegankelijk, transparant en laagdrempelig. Dagelijks worden vele nieuwe kunstwerken in de veiling geplaatst, van moderne schilderijen tot oude prenten en van sculpturen tot design en sieraden. U stemt het aanbod gemakkelijk op uw eigen wensen af en wordt automatisch in contact gebracht met de verkoper als u na afloop van de veiling de hoogste bieder bent. U betaalt bij Kunstveiling slechts 15% veilingkosten over de hamerprijs. Dit wordt bij het uitbrengen van een bod al aangegeven, zodat u achteraf nooit voor verrassingen komt te staan.

Bovendien kunt u via Kunstveiling ook zelf kunst van Louis Henno of andere erkende kunstenaars verkopen. Meer over het verkopen van kunst leest u op de pagina Kunst Verkopen.

Hoe breng ik een bod uit op een kunstwerk van Louis Henno?

Kunst kopen van Louis Henno begint bij het plaatsen van een bod. Om een bod uit te brengen op een kunstwerk van Louis Henno, heeft u account bij Kunstveiling nodig. Hier maakt u gemakkelijk een account aan. Bij alle items in de veiling treft u detailgegevens van het kunstwerk, een openingsbod en een aflooptijd. Tot deze tijd kunt u een bod uitbrengen op het kunstwerk van Louis Henno. Om meer kans te maken om de Louis Henno te bemachtigen, kunt u een autobod instellen. Bent u de winnende bieder? Dan neemt de verkoper contact met u op. Is het kunstwerk helaas aan u voorbijgegaan? Bekijk dan het actuele aanbod met alle andere kunst van Louis Henno! Let op: lees voordat u kunst gaat kopen of verkopen via Kunstveiling de veilingregels goed door.