Ludo Laagland (1923-2006)
  1. Home
  2. >
  3. Kunstenaars
  4. >
  5. Ludo Laagland
Ludo Laagland (1923-2006)

Ludo Laagland (1923-2006)

Kunstschilder

Ludo LAAGLAND (Paal 1923 - Pellenberg 2006)


Pseudoniem. Hij heette Ludo Peeters. 

Aangeboden items
1
Verkochte items
1
Nationaliteit
Belgisch Belgisch  
Links
Favoriet
FA. (3 x Favoriet)
filters
1 aangeboden items van deze kunstenaar
*list
grid
big-grid

Aftersale items

Onderstaande items zijn mogelijk nog beschikbaar. U kunt eenmalig een bod uitbrengen in de aftersale.
Ludo Laagland - Winterlandschap uit 1967 kopen? Bied vanaf 250!
Ludo Laagland - Winterlandschap uit 1967Schilderij
Geplaatst doorHoens43
Eindtijd 07-01-2023 om 16:00
Jaartal1964
TechniekOlieverf
Afmetingen98 cm x 118 cm (h x b)
GesigneerdHandgesigneerd
DragerCanvas (Doek)
IngelijstIngelijst

Kunst kopen van Ludo Laagland

Wilt u graag een kunstwerk kopen van Ludo Laagland? Bekijk dan het actuele veilingaanbod en bied mee op mooie en unieke kunstwerken van Ludo Laagland. Betaalbare en exclusieve kunst kopen van Ludo Laagland en andere erkende kunstenaars is leuk, toegankelijk én binnen handbereik via Kunstveiling. Ontdek nu alle kunstwerken van Ludo Laagland te koop bij Kunstveiling en bemachtig uw eigen Ludo Laagland!

Volg het aanbod kunst van Ludo Laagland te koop

Wilt u op de hoogte gehouden worden van nieuw aanbod van Ludo Laagland te koop? Via uw persoonlijke Kunstveiling account kunt u Ludo Laagland instellen als uw favoriete kunstenaar. Wanneer er nieuwe Ludo Laagland kunstwerken in de veiling worden geplaatst, ontvangt u hierover per e-mail bericht. Daarnaast kunt u alle kunstwerken van uw favoriete kunstenaars eenvoudig bekijken via uw persoonlijke account. Op die manier loopt u nooit meer een nieuw item in de veiling mis en koopt u gemakkelijk kunst van Ludo Laagland!

Bekijk bijvoorbeeld ook eens het aanbod kunstwerken van Karel Appel, Anton Heyboer en Klaas Gubbels in de veiling.

Waarom via Kunstveiling kunst van Ludo Laagland kopen?

Via Kunstveiling koopt u unieke kunstwerken van Ludo Laagland en andere erkende kunstenaars tegen veilingprijzen. Kunst kopen van Ludo Laagland via Kunstveiling is toegankelijk, transparant en laagdrempelig. Dagelijks worden vele nieuwe kunstwerken in de veiling geplaatst, van moderne schilderijen tot oude prenten en van sculpturen tot design en sieraden. U stemt het aanbod gemakkelijk op uw eigen wensen af en wordt automatisch in contact gebracht met de verkoper als u na afloop van de veiling de hoogste bieder bent. U betaalt bij Kunstveiling slechts 15% veilingkosten over de hamerprijs. Dit wordt bij het uitbrengen van een bod al aangegeven, zodat u achteraf nooit voor verrassingen komt te staan.

Bovendien kunt u via Kunstveiling ook zelf kunst van Ludo Laagland of andere erkende kunstenaars verkopen. Meer over het verkopen van kunst leest u op de pagina Kunst Verkopen.

Hoe breng ik een bod uit op een kunstwerk van Ludo Laagland?

Kunst kopen van Ludo Laagland begint bij het plaatsen van een bod. Om een bod uit te brengen op een kunstwerk van Ludo Laagland, heeft u account bij Kunstveiling nodig. Hier maakt u gemakkelijk een account aan. Bij alle items in de veiling treft u detailgegevens van het kunstwerk, een openingsbod en een aflooptijd. Tot deze tijd kunt u een bod uitbrengen op het kunstwerk van Ludo Laagland. Om meer kans te maken om de Ludo Laagland te bemachtigen, kunt u een autobod instellen. Bent u de winnende bieder? Dan neemt de verkoper contact met u op. Is het kunstwerk helaas aan u voorbijgegaan? Bekijk dan het actuele aanbod met alle andere kunst van Ludo Laagland! Let op: lees voordat u kunst gaat kopen of verkopen via Kunstveiling de veilingregels goed door.

Nog geen account?
Door een gratis account aan te maken kunt u bieden op {{numberOfItems}} items of zelf een item in de veiling plaatsen.