Maarten van der Meer (1909)
  1. Home
  2. >
  3. Kunstenaars
  4. >
  5. Kunstenaar
  6. >
  7. Maarten van der Meer
Maarten van der Meer (1909)

Maarten van der Meer (1909)

Maarten Dirk Johannes van der MEER

Schilder, Tekenaar en Beeldhouwer

Geboren te Rotterdam in 1909. Plaats/Jaar van overlijden onbekend

Werkzame periode ca. 1924-1969

Door: Arthur Brouwers

Aangeboden items
1
Verkochte items
11
Nationaliteit
Nederlands Nederlands  
Links
Favoriet
filters
Maarten van der Meer - Rozen 1991 kopen? Bied vanaf 75!
Maarten van der Meer (1909) Nederlands Rozen 1991
TechniekOlieverf
Afmetingen36 x 46 cm (h x b)
GesigneerdHandgesigneerd
DragerCanvas (Doek)
IngelijstIngelijst
Openingsbod
€ 75
Bied mee Bied mee

Kunst kopen van Maarten van der Meer

Wilt u graag een kunstwerk kopen van Maarten van der Meer? Bekijk dan het actuele veilingaanbod en bied mee op mooie en unieke kunstwerken van Maarten van der Meer. Betaalbare en exclusieve kunst kopen van Maarten van der Meer en andere erkende kunstenaars is leuk, toegankelijk én binnen handbereik via Kunstveiling. Ontdek nu alle kunstwerken van Maarten van der Meer te koop bij Kunstveiling en bemachtig uw eigen Maarten van der Meer!

Volg het aanbod kunst van Maarten van der Meer te koop

Wilt u op de hoogte gehouden worden van nieuw aanbod van Maarten van der Meer te koop? Via uw persoonlijke Kunstveiling account kunt u Maarten van der Meer instellen als uw favoriete kunstenaar. Wanneer er nieuwe Maarten van der Meer kunstwerken in de veiling worden geplaatst, ontvangt u hierover per e-mail bericht. Daarnaast kunt u alle kunstwerken van uw favoriete kunstenaars eenvoudig bekijken via uw persoonlijke account. Op die manier loopt u nooit meer een nieuw item in de veiling mis en koopt u gemakkelijk kunst van Maarten van der Meer!

Bekijk bijvoorbeeld ook eens het aanbod kunstwerken van Karel Appel, Anton Heyboer en Klaas Gubbels in de veiling.

Waarom via Kunstveiling kunst van Maarten van der Meer kopen?

Via Kunstveiling koopt u unieke kunstwerken van Maarten van der Meer en andere erkende kunstenaars tegen veilingprijzen. Kunst kopen van Maarten van der Meer via Kunstveiling is toegankelijk, transparant en laagdrempelig. Dagelijks worden vele nieuwe kunstwerken in de veiling geplaatst, van moderne schilderijen tot oude prenten en van sculpturen tot design en sieraden. U stemt het aanbod gemakkelijk op uw eigen wensen af en wordt automatisch in contact gebracht met de verkoper als u na afloop van de veiling de hoogste bieder bent. U betaalt bij Kunstveiling slechts 15% veilingkosten over de hamerprijs. Dit wordt bij het uitbrengen van een bod al aangegeven, zodat u achteraf nooit voor verrassingen komt te staan.

Bovendien kunt u via Kunstveiling ook zelf kunst van Maarten van der Meer of andere erkende kunstenaars verkopen. Meer over het verkopen van kunst leest u op de pagina Kunst Verkopen.

Hoe breng ik een bod uit op een kunstwerk van Maarten van der Meer?

Kunst kopen van Maarten van der Meer begint bij het plaatsen van een bod. Om een bod uit te brengen op een kunstwerk van Maarten van der Meer, heeft u account bij Kunstveiling nodig. Hier maakt u gemakkelijk een account aan. Bij alle items in de veiling treft u detailgegevens van het kunstwerk, een openingsbod en een aflooptijd. Tot deze tijd kunt u een bod uitbrengen op het kunstwerk van Maarten van der Meer. Om meer kans te maken om de Maarten van der Meer te bemachtigen, kunt u een autobod instellen. Bent u de winnende bieder? Dan neemt de verkoper contact met u op. Is het kunstwerk helaas aan u voorbijgegaan? Bekijk dan het actuele aanbod met alle andere kunst van Maarten van der Meer! Let op: lees voordat u kunst gaat kopen of verkopen via Kunstveiling de veilingregels goed door.