Marcello Morandini (1940)
  1. Home
  2. >
  3. Kunstenaars
  4. >
  5. Marcello Morandini
Marcello Morandini (1940)

Marcello Morandini (1940)

Kunstenaar

Rosenthal Kunstlerteller van Marcello Morandini. Morandini werd geboren in Mantua 15 - 05 - 1940 Italiaanse constructivistische beeldhouwer, graficus en designer. Hij maakte deze 'Kunstteller' in opdracht van; Rosenthal Studiolinie Germany.

Aangeboden items
2
Verkochte items
10
Nationaliteit
Italiaans Italiaans  
Links
Favoriet
filters
Marcello Morandini - Composition 700 kopen? Bied vanaf 250!
Marcello Morandini (1940) Italiaans Samenstelling 700
TechniekGemengde Druktechniek
Afmetingen42 x 42 cm (h x b)
GesigneerdHandgesigneerd
DragerKunststof
Openingsbod
€ 250
Bied mee Bied mee
Marcello Morandini - Ingelijste gemengde techniek: Komposition 700 (nieuwe lijst!) kopen? Bied vanaf 250!
Marcello Morandini (1940) Italiaans Ingelijste gemengde techniek: Komposition 700 (nieuwe lijst!)
TechniekGemengde Druktechniek
Afmetingen42 x 42 cm (h x b)
GesigneerdHandgesigneerd
DragerPapier
IngelijstIngelijst
Openingsbod
€ 250
Bied mee Bied mee

Kunst kopen van Marcello Morandini

Wilt u graag een kunstwerk kopen van Marcello Morandini? Bekijk dan het actuele veilingaanbod en bied mee op mooie en unieke kunstwerken van Marcello Morandini. Betaalbare en exclusieve kunst kopen van Marcello Morandini en andere erkende kunstenaars is leuk, toegankelijk én binnen handbereik via Kunstveiling. Ontdek nu alle kunstwerken van Marcello Morandini te koop bij Kunstveiling en bemachtig uw eigen Marcello Morandini!

Volg het aanbod kunst van Marcello Morandini te koop

Wilt u op de hoogte gehouden worden van nieuw aanbod van Marcello Morandini te koop? Via uw persoonlijke Kunstveiling account kunt u Marcello Morandini instellen als uw favoriete kunstenaar. Wanneer er nieuwe Marcello Morandini kunstwerken in de veiling worden geplaatst, ontvangt u hierover per e-mail bericht. Daarnaast kunt u alle kunstwerken van uw favoriete kunstenaars eenvoudig bekijken via uw persoonlijke account. Op die manier loopt u nooit meer een nieuw item in de veiling mis en koopt u gemakkelijk kunst van Marcello Morandini!

Bekijk bijvoorbeeld ook eens het aanbod kunstwerken van Karel Appel, Anton Heyboer en Klaas Gubbels in de veiling.

Waarom via Kunstveiling kunst van Marcello Morandini kopen?

Via Kunstveiling koopt u unieke kunstwerken van Marcello Morandini en andere erkende kunstenaars tegen veilingprijzen. Kunst kopen van Marcello Morandini via Kunstveiling is toegankelijk, transparant en laagdrempelig. Dagelijks worden vele nieuwe kunstwerken in de veiling geplaatst, van moderne schilderijen tot oude prenten en van sculpturen tot design en sieraden. U stemt het aanbod gemakkelijk op uw eigen wensen af en wordt automatisch in contact gebracht met de verkoper als u na afloop van de veiling de hoogste bieder bent. U betaalt bij Kunstveiling slechts 15% veilingkosten over de hamerprijs. Dit wordt bij het uitbrengen van een bod al aangegeven, zodat u achteraf nooit voor verrassingen komt te staan.

Bovendien kunt u via Kunstveiling ook zelf kunst van Marcello Morandini of andere erkende kunstenaars verkopen. Meer over het verkopen van kunst leest u op de pagina Kunst Verkopen.

Hoe breng ik een bod uit op een kunstwerk van Marcello Morandini?

Kunst kopen van Marcello Morandini begint bij het plaatsen van een bod. Om een bod uit te brengen op een kunstwerk van Marcello Morandini, heeft u account bij Kunstveiling nodig. Hier maakt u gemakkelijk een account aan. Bij alle items in de veiling treft u detailgegevens van het kunstwerk, een openingsbod en een aflooptijd. Tot deze tijd kunt u een bod uitbrengen op het kunstwerk van Marcello Morandini. Om meer kans te maken om de Marcello Morandini te bemachtigen, kunt u een autobod instellen. Bent u de winnende bieder? Dan neemt de verkoper contact met u op. Is het kunstwerk helaas aan u voorbijgegaan? Bekijk dan het actuele aanbod met alle andere kunst van Marcello Morandini! Let op: lees voordat u kunst gaat kopen of verkopen via Kunstveiling de veilingregels goed door.