Marcus van Hoorn (1947)
  1. Home
  2. >
  3. Kunstenaars
  4. >
  5. Kunstenaar
  6. >
  7. Marcus van Hoorn
Marcus van Hoorn (1947)

Marcus van Hoorn (1947)

Marcus van HOORN (1947)

Aangeboden items
0
Verkochte items
24
Nationaliteit
Nederlands Nederlands  
Links
Favoriet
De gekozen filters geven op dit moment geen resultaat. U kunt andere filters proberen terug naar ons gehele aanbod.

Momenteel worden er helaas geen items van Marcus van Hoorn (1947) aangeboden. Bekijk ons huidige veilingaanbod.

Er zijn 24 items van Marcus van Hoorn (1947) verkocht in het verleden. Wilt u op de hoogte blijven? Stel dan een e-mail alert in!

Er zijn 21 mensen die Marcus van Hoorn (1947) favoriet hebben gemaakt. Heeft u een werk te koop? Deze mensen hebben zeker interesse! Maak hier een account aan en plaats het in de veiling.


Ontdek Kunstveiling


Kunst kopen van Marcus van Hoorn

Wilt u graag een kunstwerk kopen van Marcus van Hoorn? Bekijk dan het actuele veilingaanbod en bied mee op mooie en unieke kunstwerken van Marcus van Hoorn. Betaalbare en exclusieve kunst kopen van Marcus van Hoorn en andere erkende kunstenaars is leuk, toegankelijk én binnen handbereik via Kunstveiling. Ontdek nu alle kunstwerken van Marcus van Hoorn te koop bij Kunstveiling en bemachtig uw eigen Marcus van Hoorn!

Volg het aanbod kunst van Marcus van Hoorn te koop

Wilt u op de hoogte gehouden worden van nieuw aanbod van Marcus van Hoorn te koop? Via uw persoonlijke Kunstveiling account kunt u Marcus van Hoorn instellen als uw favoriete kunstenaar. Wanneer er nieuwe Marcus van Hoorn kunstwerken in de veiling worden geplaatst, ontvangt u hierover per e-mail bericht. Daarnaast kunt u alle kunstwerken van uw favoriete kunstenaars eenvoudig bekijken via uw persoonlijke account. Op die manier loopt u nooit meer een nieuw item in de veiling mis en koopt u gemakkelijk kunst van Marcus van Hoorn!

Bekijk bijvoorbeeld ook eens het aanbod kunstwerken van Karel Appel, Anton Heyboer en Klaas Gubbels in de veiling.

Waarom via Kunstveiling kunst van Marcus van Hoorn kopen?

Via Kunstveiling koopt u unieke kunstwerken van Marcus van Hoorn en andere erkende kunstenaars tegen veilingprijzen. Kunst kopen van Marcus van Hoorn via Kunstveiling is toegankelijk, transparant en laagdrempelig. Dagelijks worden vele nieuwe kunstwerken in de veiling geplaatst, van moderne schilderijen tot oude prenten en van sculpturen tot design en sieraden. U stemt het aanbod gemakkelijk op uw eigen wensen af en wordt automatisch in contact gebracht met de verkoper als u na afloop van de veiling de hoogste bieder bent. U betaalt bij Kunstveiling slechts 15% veilingkosten over de hamerprijs. Dit wordt bij het uitbrengen van een bod al aangegeven, zodat u achteraf nooit voor verrassingen komt te staan.

Bovendien kunt u via Kunstveiling ook zelf kunst van Marcus van Hoorn of andere erkende kunstenaars verkopen. Meer over het verkopen van kunst leest u op de pagina Kunst Verkopen.

Hoe breng ik een bod uit op een kunstwerk van Marcus van Hoorn?

Kunst kopen van Marcus van Hoorn begint bij het plaatsen van een bod. Om een bod uit te brengen op een kunstwerk van Marcus van Hoorn, heeft u account bij Kunstveiling nodig. Hier maakt u gemakkelijk een account aan. Bij alle items in de veiling treft u detailgegevens van het kunstwerk, een openingsbod en een aflooptijd. Tot deze tijd kunt u een bod uitbrengen op het kunstwerk van Marcus van Hoorn. Om meer kans te maken om de Marcus van Hoorn te bemachtigen, kunt u een autobod instellen. Bent u de winnende bieder? Dan neemt de verkoper contact met u op. Is het kunstwerk helaas aan u voorbijgegaan? Bekijk dan het actuele aanbod met alle andere kunst van Marcus van Hoorn! Let op: lees voordat u kunst gaat kopen of verkopen via Kunstveiling de veilingregels goed door.