Marianne Korporaal (1962)
  1. Home
  2. >
  3. Kunstenaars
  4. >
  5. Marianne Korporaal
Marianne Korporaal (1962)

Marianne Korporaal (1962)

Kunstenaar

Marianne KORPORAAL (Sliedrecht, 1962)

Aangeboden items
3
Verkochte items
6
Nationaliteit
Nederlands Nederlands  
Links
Favoriet
filters
Marianne Korporaal - satori soractis picture 1-b kopen? Bied vanaf 15!
Marianne Korporaal (1962) satori soractis picture 1-b
TechniekEts
Afmetingen14 x 39 cm (h x b)
GesigneerdHandgesigneerd
DragerPapier
IngelijstAlleen in Passe-partout
Openingsbod
€ 15
Bied mee Bied mee
Marianne Korporaal - satori soractis picture 3-b kopen? Bied vanaf 45!
Marianne Korporaal (1962) satori soractis picture 3-b
TechniekEts
Afmetingen14 x 39 cm (h x b)
GesigneerdHandgesigneerd
DragerPapier
IngelijstAlleen in Passe-partout
Openingsbod
€ 45
Bied mee Bied mee
Marianne Korporaal - satori soractis picture 4-b kopen? Bied vanaf 25!
Marianne Korporaal (1962) Nederlands satori soractis picture 4-b
TechniekEts
Afmetingen14 x 39 cm (h x b)
GesigneerdHandgesigneerd
DragerPapier
IngelijstAlleen in Passe-partout
Openingsbod
€ 25
Bied mee Bied mee

Kunst kopen van Marianne Korporaal

Wilt u graag een kunstwerk kopen van Marianne Korporaal? Bekijk dan het actuele veilingaanbod en bied mee op mooie en unieke kunstwerken van Marianne Korporaal. Betaalbare en exclusieve kunst kopen van Marianne Korporaal en andere erkende kunstenaars is leuk, toegankelijk én binnen handbereik via Kunstveiling. Ontdek nu alle kunstwerken van Marianne Korporaal te koop bij Kunstveiling en bemachtig uw eigen Marianne Korporaal!

Volg het aanbod kunst van Marianne Korporaal te koop

Wilt u op de hoogte gehouden worden van nieuw aanbod van Marianne Korporaal te koop? Via uw persoonlijke Kunstveiling account kunt u Marianne Korporaal instellen als uw favoriete kunstenaar. Wanneer er nieuwe Marianne Korporaal kunstwerken in de veiling worden geplaatst, ontvangt u hierover per e-mail bericht. Daarnaast kunt u alle kunstwerken van uw favoriete kunstenaars eenvoudig bekijken via uw persoonlijke account. Op die manier loopt u nooit meer een nieuw item in de veiling mis en koopt u gemakkelijk kunst van Marianne Korporaal!

Bekijk bijvoorbeeld ook eens het aanbod kunstwerken van Karel Appel, Anton Heyboer en Klaas Gubbels in de veiling.

Waarom via Kunstveiling kunst van Marianne Korporaal kopen?

Via Kunstveiling koopt u unieke kunstwerken van Marianne Korporaal en andere erkende kunstenaars tegen veilingprijzen. Kunst kopen van Marianne Korporaal via Kunstveiling is toegankelijk, transparant en laagdrempelig. Dagelijks worden vele nieuwe kunstwerken in de veiling geplaatst, van moderne schilderijen tot oude prenten en van sculpturen tot design en sieraden. U stemt het aanbod gemakkelijk op uw eigen wensen af en wordt automatisch in contact gebracht met de verkoper als u na afloop van de veiling de hoogste bieder bent. U betaalt bij Kunstveiling slechts 15% veilingkosten over de hamerprijs. Dit wordt bij het uitbrengen van een bod al aangegeven, zodat u achteraf nooit voor verrassingen komt te staan.

Bovendien kunt u via Kunstveiling ook zelf kunst van Marianne Korporaal of andere erkende kunstenaars verkopen. Meer over het verkopen van kunst leest u op de pagina Kunst Verkopen.

Hoe breng ik een bod uit op een kunstwerk van Marianne Korporaal?

Kunst kopen van Marianne Korporaal begint bij het plaatsen van een bod. Om een bod uit te brengen op een kunstwerk van Marianne Korporaal, heeft u account bij Kunstveiling nodig. Hier maakt u gemakkelijk een account aan. Bij alle items in de veiling treft u detailgegevens van het kunstwerk, een openingsbod en een aflooptijd. Tot deze tijd kunt u een bod uitbrengen op het kunstwerk van Marianne Korporaal. Om meer kans te maken om de Marianne Korporaal te bemachtigen, kunt u een autobod instellen. Bent u de winnende bieder? Dan neemt de verkoper contact met u op. Is het kunstwerk helaas aan u voorbijgegaan? Bekijk dan het actuele aanbod met alle andere kunst van Marianne Korporaal! Let op: lees voordat u kunst gaat kopen of verkopen via Kunstveiling de veilingregels goed door.