Martine Jacobs (1956)
  1. Home
  2. >
  3. Kunstenaars
  4. >
  5. Martine Jacobs
Martine Jacobs (1956)

Martine Jacobs (1956)

Kunstenaar

Martine JACOBS (Amsterdam 1956)

Aangeboden items
3
Verkochte items
16
Nationaliteit
Nederlands Nederlands  
Links
Favoriet
FA. (9 x Favoriet)
filters
Martine Jacobs - Tibetaanse gezichten kopen? Bied vanaf 30!
Martine Jacobs (1956) Nederlands Tibetaanse gezichten
TechniekGemengde Druktechniek
Afmetingen29 cm x 29 cm (h x b)
GesigneerdHandgesigneerd
DragerPapier
Openingsbod
€ 30
Bied mee Bied mee
FA. (2)
Martine Jacobs - Pastel oer paardje kopen? Bied vanaf 90!
Martine Jacobs (1956) Nederlands Pastel oer paardje
TechniekPastel/Krijt
Afmetingen33 cm x 42 cm (h x b)
GesigneerdHandgesigneerd
DragerPapier
IngelijstIngelijst
Openingsbod
€ 90
Bied mee Bied mee
FA. 
Martine Jacobs - Pastel oer paardje 02 kopen? Bied vanaf 90!
Martine Jacobs (1956) Nederlands Pastel oer paardje 02
TechniekPastel/Krijt
Afmetingen42 cm x 32 cm (h x b)
GesigneerdHandgesigneerd
DragerPapier
IngelijstIngelijst
Openingsbod
€ 90
Bied mee Bied mee
FA. 

Kunst kopen van Martine Jacobs

Wilt u graag een kunstwerk kopen van Martine Jacobs? Bekijk dan het actuele veilingaanbod en bied mee op mooie en unieke kunstwerken van Martine Jacobs. Betaalbare en exclusieve kunst kopen van Martine Jacobs en andere erkende kunstenaars is leuk, toegankelijk én binnen handbereik via Kunstveiling. Ontdek nu alle kunstwerken van Martine Jacobs te koop bij Kunstveiling en bemachtig uw eigen Martine Jacobs!

Volg het aanbod kunst van Martine Jacobs te koop

Wilt u op de hoogte gehouden worden van nieuw aanbod van Martine Jacobs te koop? Via uw persoonlijke Kunstveiling account kunt u Martine Jacobs instellen als uw favoriete kunstenaar. Wanneer er nieuwe Martine Jacobs kunstwerken in de veiling worden geplaatst, ontvangt u hierover per e-mail bericht. Daarnaast kunt u alle kunstwerken van uw favoriete kunstenaars eenvoudig bekijken via uw persoonlijke account. Op die manier loopt u nooit meer een nieuw item in de veiling mis en koopt u gemakkelijk kunst van Martine Jacobs!

Bekijk bijvoorbeeld ook eens het aanbod kunstwerken van Karel Appel, Anton Heyboer en Klaas Gubbels in de veiling.

Waarom via Kunstveiling kunst van Martine Jacobs kopen?

Via Kunstveiling koopt u unieke kunstwerken van Martine Jacobs en andere erkende kunstenaars tegen veilingprijzen. Kunst kopen van Martine Jacobs via Kunstveiling is toegankelijk, transparant en laagdrempelig. Dagelijks worden vele nieuwe kunstwerken in de veiling geplaatst, van moderne schilderijen tot oude prenten en van sculpturen tot design en sieraden. U stemt het aanbod gemakkelijk op uw eigen wensen af en wordt automatisch in contact gebracht met de verkoper als u na afloop van de veiling de hoogste bieder bent. U betaalt bij Kunstveiling slechts 15% veilingkosten over de hamerprijs. Dit wordt bij het uitbrengen van een bod al aangegeven, zodat u achteraf nooit voor verrassingen komt te staan.

Bovendien kunt u via Kunstveiling ook zelf kunst van Martine Jacobs of andere erkende kunstenaars verkopen. Meer over het verkopen van kunst leest u op de pagina Kunst Verkopen.

Hoe breng ik een bod uit op een kunstwerk van Martine Jacobs?

Kunst kopen van Martine Jacobs begint bij het plaatsen van een bod. Om een bod uit te brengen op een kunstwerk van Martine Jacobs, heeft u account bij Kunstveiling nodig. Hier maakt u gemakkelijk een account aan. Bij alle items in de veiling treft u detailgegevens van het kunstwerk, een openingsbod en een aflooptijd. Tot deze tijd kunt u een bod uitbrengen op het kunstwerk van Martine Jacobs. Om meer kans te maken om de Martine Jacobs te bemachtigen, kunt u een autobod instellen. Bent u de winnende bieder? Dan neemt de verkoper contact met u op. Is het kunstwerk helaas aan u voorbijgegaan? Bekijk dan het actuele aanbod met alle andere kunst van Martine Jacobs! Let op: lees voordat u kunst gaat kopen of verkopen via Kunstveiling de veilingregels goed door.

Nog geen account?
Door een gratis account aan te maken kunt u bieden op {{numberOfItems}} items of zelf een item in de veiling plaatsen.