Menno Bauer (1949)
  1. Home
  2. >
  3. Kunstenaars
  4. >
  5. Menno Bauer
Menno Bauer (1949)

Menno Bauer (1949)

Kunstenaar

Menno BAUER (Haarlem, 1949) was een van de genomineerden voor de uitverkiezing van Kunstenaar van het jaar 2012. Zij werk hangt in galeries en musea in Nederland, België en Duitsland. Hij maakt schilderijen en zeefdrukken. Zijn werk gaat over schoonheid en beweging. Tegen de achtergrond van grote kleurvlakken, agressief rood tegenover vriendelijk groen, dansen, lopen en vallen zijn in zwarte lijnen geschilderde figuren, gevangen in hun eigen wereld. Voor zijn composities baseert Bauer zich vaak op studies van klassieke schilderijen in het Amsterdamse Rijksmuseum.

Aangeboden items
Verkochte items
Nationaliteit
Nederlands Nederlands  
Links
Favoriet
De gekozen filters geven op dit moment geen resultaat. U kunt andere filters proberen terug naar ons gehele aanbod.

Momenteel worden er helaas geen items van Menno Bauer (1949) aangeboden. Bekijk ons huidige veilingaanbod.
Internationaal worden wel 2 items aangeboden. Klik hier om deze te bekijken.

Er zijn 18 mensen die Menno Bauer (1949) favoriet hebben gemaakt. Heeft u een werk te koop? Deze mensen hebben zeker interesse! Maak hier een account aan en plaats het in de veiling.


Ontdek Kunstveiling


Kunst kopen van Menno Bauer

Wilt u graag een kunstwerk kopen van Menno Bauer? Bekijk dan het actuele veilingaanbod en bied mee op mooie en unieke kunstwerken van Menno Bauer. Betaalbare en exclusieve kunst kopen van Menno Bauer en andere erkende kunstenaars is leuk, toegankelijk én binnen handbereik via Kunstveiling. Ontdek nu alle kunstwerken van Menno Bauer te koop bij Kunstveiling en bemachtig uw eigen Menno Bauer!

Volg het aanbod kunst van Menno Bauer te koop

Wilt u op de hoogte gehouden worden van nieuw aanbod van Menno Bauer te koop? Via uw persoonlijke Kunstveiling account kunt u Menno Bauer instellen als uw favoriete kunstenaar. Wanneer er nieuwe Menno Bauer kunstwerken in de veiling worden geplaatst, ontvangt u hierover per e-mail bericht. Daarnaast kunt u alle kunstwerken van uw favoriete kunstenaars eenvoudig bekijken via uw persoonlijke account. Op die manier loopt u nooit meer een nieuw item in de veiling mis en koopt u gemakkelijk kunst van Menno Bauer!

Bekijk bijvoorbeeld ook eens het aanbod kunstwerken van Karel Appel, Anton Heyboer en Klaas Gubbels in de veiling.

Waarom via Kunstveiling kunst van Menno Bauer kopen?

Via Kunstveiling koopt u unieke kunstwerken van Menno Bauer en andere erkende kunstenaars tegen veilingprijzen. Kunst kopen van Menno Bauer via Kunstveiling is toegankelijk, transparant en laagdrempelig. Dagelijks worden vele nieuwe kunstwerken in de veiling geplaatst, van moderne schilderijen tot oude prenten en van sculpturen tot design en sieraden. U stemt het aanbod gemakkelijk op uw eigen wensen af en wordt automatisch in contact gebracht met de verkoper als u na afloop van de veiling de hoogste bieder bent. U betaalt bij Kunstveiling slechts 15% veilingkosten over de hamerprijs. Dit wordt bij het uitbrengen van een bod al aangegeven, zodat u achteraf nooit voor verrassingen komt te staan.

Bovendien kunt u via Kunstveiling ook zelf kunst van Menno Bauer of andere erkende kunstenaars verkopen. Meer over het verkopen van kunst leest u op de pagina Kunst Verkopen.

Hoe breng ik een bod uit op een kunstwerk van Menno Bauer?

Kunst kopen van Menno Bauer begint bij het plaatsen van een bod. Om een bod uit te brengen op een kunstwerk van Menno Bauer, heeft u account bij Kunstveiling nodig. Hier maakt u gemakkelijk een account aan. Bij alle items in de veiling treft u detailgegevens van het kunstwerk, een openingsbod en een aflooptijd. Tot deze tijd kunt u een bod uitbrengen op het kunstwerk van Menno Bauer. Om meer kans te maken om de Menno Bauer te bemachtigen, kunt u een autobod instellen. Bent u de winnende bieder? Dan neemt de verkoper contact met u op. Is het kunstwerk helaas aan u voorbijgegaan? Bekijk dan het actuele aanbod met alle andere kunst van Menno Bauer! Let op: lees voordat u kunst gaat kopen of verkopen via Kunstveiling de veilingregels goed door.