Micha Baker (1962)
  1. Home
  2. >
  3. Kunstenaars
  4. >
  5. Micha Baker
Micha Baker (1962)

Micha Baker (1962)

Kunstenaar

Micha BAKER (Sao Paulo 1962) is een Brazilliaans kunstenaar. Na ongeveer 5 jaar lessen in technieken bij verschillende kunstenaars begon hij een opleiding illustratieve vormgeving . Hierin vond hij de inspiratiebronnen voor z’n huidige werken en maakte al snel gebruik van de moderne mogelijkheden om z’n werken te creëren.

Micha schildert vooral figuratieve kunst, waarbij vrouwen, bloemen, paarden en vaak personages tot z’n vocabularium horen. Hij is al enige tijd woonachtend in Nederland en recentelijk heeft hij een serie polygrafieken uitgebracht.

Polygrafiek is een combinatie van diverse moderne hoogwaardige print- en druktechnieken in combinatie met ambachtelijk handwerk. Het canvas wordt handmatig voorzien van een speciale structuurlaag waarna volgens een speciale druktechniek het kunstwerk/motief hierop wordt gedrukt.

Door de combinatie van reliëf en druktechniek krijgt het kunstwerk een speciale exclusieve uitstraling. Van elk kunstwerk wordt slechts een oplage van 75 stuks vervaardigd, waarvan geen enkel kunstwerk identiek is aan de ander.

Aangeboden items
Verkochte items
Nationaliteit
Braziliaans Braziliaans  
Links
Favoriet
De gekozen filters geven op dit moment geen resultaat. U kunt andere filters proberen terug naar ons gehele aanbod.

Momenteel worden er helaas geen items van Micha Baker (1962) aangeboden. Bekijk ons huidige veilingaanbod.

Wilt u zelf een item van deze kunstenaar in de veiling plaatsen? Dat kan en is zeer eenvoudig. Maak hier een account aan en plaats het in de veiling.


Ontdek Kunstveiling


Kunst kopen van Micha Baker

Wilt u graag een kunstwerk kopen van Micha Baker? Bekijk dan het actuele veilingaanbod en bied mee op mooie en unieke kunstwerken van Micha Baker. Betaalbare en exclusieve kunst kopen van Micha Baker en andere erkende kunstenaars is leuk, toegankelijk én binnen handbereik via Kunstveiling. Ontdek nu alle kunstwerken van Micha Baker te koop bij Kunstveiling en bemachtig uw eigen Micha Baker!

Volg het aanbod kunst van Micha Baker te koop

Wilt u op de hoogte gehouden worden van nieuw aanbod van Micha Baker te koop? Via uw persoonlijke Kunstveiling account kunt u Micha Baker instellen als uw favoriete kunstenaar. Wanneer er nieuwe Micha Baker kunstwerken in de veiling worden geplaatst, ontvangt u hierover per e-mail bericht. Daarnaast kunt u alle kunstwerken van uw favoriete kunstenaars eenvoudig bekijken via uw persoonlijke account. Op die manier loopt u nooit meer een nieuw item in de veiling mis en koopt u gemakkelijk kunst van Micha Baker!

Bekijk bijvoorbeeld ook eens het aanbod kunstwerken van Karel Appel, Anton Heyboer en Klaas Gubbels in de veiling.

Waarom via Kunstveiling kunst van Micha Baker kopen?

Via Kunstveiling koopt u unieke kunstwerken van Micha Baker en andere erkende kunstenaars tegen veilingprijzen. Kunst kopen van Micha Baker via Kunstveiling is toegankelijk, transparant en laagdrempelig. Dagelijks worden vele nieuwe kunstwerken in de veiling geplaatst, van moderne schilderijen tot oude prenten en van sculpturen tot design en sieraden. U stemt het aanbod gemakkelijk op uw eigen wensen af en wordt automatisch in contact gebracht met de verkoper als u na afloop van de veiling de hoogste bieder bent. U betaalt bij Kunstveiling slechts 15% veilingkosten over de hamerprijs. Dit wordt bij het uitbrengen van een bod al aangegeven, zodat u achteraf nooit voor verrassingen komt te staan.

Bovendien kunt u via Kunstveiling ook zelf kunst van Micha Baker of andere erkende kunstenaars verkopen. Meer over het verkopen van kunst leest u op de pagina Kunst Verkopen.

Hoe breng ik een bod uit op een kunstwerk van Micha Baker?

Kunst kopen van Micha Baker begint bij het plaatsen van een bod. Om een bod uit te brengen op een kunstwerk van Micha Baker, heeft u account bij Kunstveiling nodig. Hier maakt u gemakkelijk een account aan. Bij alle items in de veiling treft u detailgegevens van het kunstwerk, een openingsbod en een aflooptijd. Tot deze tijd kunt u een bod uitbrengen op het kunstwerk van Micha Baker. Om meer kans te maken om de Micha Baker te bemachtigen, kunt u een autobod instellen. Bent u de winnende bieder? Dan neemt de verkoper contact met u op. Is het kunstwerk helaas aan u voorbijgegaan? Bekijk dan het actuele aanbod met alle andere kunst van Micha Baker! Let op: lees voordat u kunst gaat kopen of verkopen via Kunstveiling de veilingregels goed door.