Michel Hoogervorst (1961)
  1. Home
  2. >
  3. Kunstenaars
  4. >
  5. Michel Hoogervorst
Michel Hoogervorst (1961)

Michel Hoogervorst (1961)

Kunstenaar

Michel HOOGERVORST (Sassenheim 1961)

Aangeboden items
2
Verkochte items
13
Nationaliteit
Nederlands Nederlands  
Links
Favoriet
filters
Michel Hoogervorst - Houtskool, Zonder titel - Ingelijst kopen? Bied vanaf 50!
Michel Hoogervorst (1961) Nederlands Houtskool, Zonder titel - Ingelijst
TechniekHoutskool
Afmetingen79 x 97.5 cm (h x b)
DragerPapier
IngelijstIngelijst
Openingsbod
€ 50
Bied mee Bied mee
Michel Hoogervorst - Houtskool, Zonder titel - Ingelijst kopen? Bied vanaf 50!
Michel Hoogervorst (1961) Nederlands Houtskool, Zonder titel - Ingelijst
TechniekHoutskool
Afmetingen79 x 97.5 cm (h x b)
DragerPapier
IngelijstIngelijst
Openingsbod
€ 50
Bied mee Bied mee

Kunst kopen van Michel Hoogervorst

Wilt u graag een kunstwerk kopen van Michel Hoogervorst? Bekijk dan het actuele veilingaanbod en bied mee op mooie en unieke kunstwerken van Michel Hoogervorst. Betaalbare en exclusieve kunst kopen van Michel Hoogervorst en andere erkende kunstenaars is leuk, toegankelijk én binnen handbereik via Kunstveiling. Ontdek nu alle kunstwerken van Michel Hoogervorst te koop bij Kunstveiling en bemachtig uw eigen Michel Hoogervorst!

Volg het aanbod kunst van Michel Hoogervorst te koop

Wilt u op de hoogte gehouden worden van nieuw aanbod van Michel Hoogervorst te koop? Via uw persoonlijke Kunstveiling account kunt u Michel Hoogervorst instellen als uw favoriete kunstenaar. Wanneer er nieuwe Michel Hoogervorst kunstwerken in de veiling worden geplaatst, ontvangt u hierover per e-mail bericht. Daarnaast kunt u alle kunstwerken van uw favoriete kunstenaars eenvoudig bekijken via uw persoonlijke account. Op die manier loopt u nooit meer een nieuw item in de veiling mis en koopt u gemakkelijk kunst van Michel Hoogervorst!

Bekijk bijvoorbeeld ook eens het aanbod kunstwerken van Karel Appel, Anton Heyboer en Klaas Gubbels in de veiling.

Waarom via Kunstveiling kunst van Michel Hoogervorst kopen?

Via Kunstveiling koopt u unieke kunstwerken van Michel Hoogervorst en andere erkende kunstenaars tegen veilingprijzen. Kunst kopen van Michel Hoogervorst via Kunstveiling is toegankelijk, transparant en laagdrempelig. Dagelijks worden vele nieuwe kunstwerken in de veiling geplaatst, van moderne schilderijen tot oude prenten en van sculpturen tot design en sieraden. U stemt het aanbod gemakkelijk op uw eigen wensen af en wordt automatisch in contact gebracht met de verkoper als u na afloop van de veiling de hoogste bieder bent. U betaalt bij Kunstveiling slechts 15% veilingkosten over de hamerprijs. Dit wordt bij het uitbrengen van een bod al aangegeven, zodat u achteraf nooit voor verrassingen komt te staan.

Bovendien kunt u via Kunstveiling ook zelf kunst van Michel Hoogervorst of andere erkende kunstenaars verkopen. Meer over het verkopen van kunst leest u op de pagina Kunst Verkopen.

Hoe breng ik een bod uit op een kunstwerk van Michel Hoogervorst?

Kunst kopen van Michel Hoogervorst begint bij het plaatsen van een bod. Om een bod uit te brengen op een kunstwerk van Michel Hoogervorst, heeft u account bij Kunstveiling nodig. Hier maakt u gemakkelijk een account aan. Bij alle items in de veiling treft u detailgegevens van het kunstwerk, een openingsbod en een aflooptijd. Tot deze tijd kunt u een bod uitbrengen op het kunstwerk van Michel Hoogervorst. Om meer kans te maken om de Michel Hoogervorst te bemachtigen, kunt u een autobod instellen. Bent u de winnende bieder? Dan neemt de verkoper contact met u op. Is het kunstwerk helaas aan u voorbijgegaan? Bekijk dan het actuele aanbod met alle andere kunst van Michel Hoogervorst! Let op: lees voordat u kunst gaat kopen of verkopen via Kunstveiling de veilingregels goed door.